2010 Şubat Anneleri

Kimsecikler kalmadı yine buralarda:sinifsinif:
Ben de kaçıyorum şekerler mesai bitmek üzere herkese iyi hafta sonlarııopuyorumnanaktan

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız?kımseyı goremedım ama yazıyım belkı gelen olur şakkıdı

selam kızlar... mısafır gelıcek kocıs tras olmaya gıttı bende onlar gelene kadar buraya bakım dedım ama kımse yok... bugun bakırkoyde selda ıle bulustuk. oturduk kahve ıctık sohbet ettık cok guzel zaman gecırdık kaydirigubbakcemile2
herkesler ınzıvaya cekılmıs yıne bugun kımseler kalmamıs buralarda...

evet zeynep kımse yok yıne valla acaba dogumlar dahada yaklasınca muhabbet koyulasırda bızım kızlar hep burda olurlarmı?

evet zeynep kımse yok yıne valla acaba dogumlar dahada yaklasınca muhabbet koyulasırda bızım kızlar hep burda olurlarmı?
hafta sonları genelde boyle oluyor canım o yuzden pek yadırgamıyorum hafta ıcı daha neselı oluyor topık

iyi akşamlar kızlarropuyorumnanaktan

hosgeldın canımmm resmını degıstırmıssın bı an cıkaramadım walla :roflol:

ıyi akşamlar kızlar...Esramın odası geldi...Montelendi...Oda çok kötü kokuyo..Cam kapı açık...Bugün kaputune diktirdim raflar ve çekmeceler için... Eşyalarını da yerleştirdiğim zaman resmini koyacağım...Çok güzel oldu kızlar...Karşısına geçip dakikalarca izledim bebişimin yatağını :sinifsinif:

Valla canım doğumdan sonra ben her fırsatta gireceğim yopiğe Allah izin veririse. İnşallah bebiş de izin veriri yerimseniben Bırakmam ben siziiiiii

selam kızlar biz de bugün esma serap seçil ben buluştuk güzel bir gün geçti resimleri sonra eklicem şimdi çıkmam lazım kocişin bugün doğumgünü hepinizi öpüyorum

güle güle kullan havvacım koku olayı çok kötü inşallah çabuk çıkar benim 3 ay oldu alalı hala çekmeceler hafif kokuyor

diğerinden sıkılmıştım zeynepcim iyi oldu böleea.sbu arada sende değiştirmişsin ya kızz...
havvacım sağlıklıı ve mutlu günlerde kullansın miniğin güzel odasını

güle güle kullan havvacım koku olayı çok kötü inşallah çabuk çıkar benim 3 ay oldu alalı hala çekmeceler hafif kokuyor

diğerinden sıkılmıştım zeynepcim iyi oldu böleea.sbu arada sende değiştirmişsin ya kızz...
havvacım sağlıklıı ve mutlu günlerde kullansın miniğin güzel odasını

Teşekkür ederim kızlarr...Dayanamadım uyku setlerini bile yerleştirdim:kedi:

Valla canım doğumdan sonra ben her fırsatta gireceğim yopiğe Allah izin veririse. İnşallah bebiş de izin veriri yerimseniben Bırakmam ben siziiiiii

canım ya ınsallah bırakmayalım bırbırımızı,ne guzel bır ortak noktamız var,yavrularımızopuyorumnanaktan benım oglusumun park yatagıda gecen gun geldı ama hala bakmadık nasıl bısey,anneannesınde suan dogunca kuralım dedık:asigim:

kızlarrr bişey sorucam sizlere isim konusunda biz babasıyla beğendik ama benim aklım karışıyo zaman zaman kızıma AZRA ismini koymak istiyorum sizce nasıl anlamıda güzel ama bir iki kişi olumsuz bişeyler söyledi ne bileyim sizin de fikrinizi sorayım dedimCADIARZU

canım hayırlı olsun güle güle büyüsün oynasın uyusun esracık inş. odasında
bu arada herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan

canım bence çok güzel bir isim benim halamda bebişinin adını azra verdi ben beğendim yerimseniben

evet bıtanesıı bencede cok hos bır ısım manasıda guzelse bence kımsenın soyledıklerını kafana takma

Canım siz beğendiyseniz içinize sindiyse gerisini boş ver bencce. Azra güzel ism

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…