hafta sonları genelde boyle oluyor canım o yuzden pek yadırgamıyorum hafta ıcı daha neselı oluyor topıkevet zeynep kımse yok yıne valla acaba dogumlar dahada yaklasınca muhabbet koyulasırda bızım kızlar hep burda olurlarmı?
iyi akşamlar kızlarropuyorumnanaktan
evet zeynep kımse yok yıne valla acaba dogumlar dahada yaklasınca muhabbet koyulasırda bızım kızlar hep burda olurlarmı?
güle güle kullan havvacım koku olayı çok kötü inşallah çabuk çıkar benim 3 ay oldu alalı hala çekmeceler hafif kokuyor
diğerinden sıkılmıştım zeynepcim iyi oldu böleea.sbu arada sende değiştirmişsin ya kızz...
havvacım sağlıklıı ve mutlu günlerde kullansın miniğin güzel odasını
Valla canım doğumdan sonra ben her fırsatta gireceğim yopiğe Allah izin veririse. İnşallah bebiş de izin veriri yerimseniben Bırakmam ben siziiiiii
İyi akşamlar kızlar...Esramın odası geldi...Montelendi...Oda çok kötü kokuyo..Cam kapı açık...Bugün kaputune diktirdim raflar ve çekmeceler için... Eşyalarını da yerleştirdiğim zaman resmini koyacağım...Çok güzel oldu kızlar...Karşısına geçip dakikalarca izledim bebişimin yatağını :sinifsinif:
kızlarrr bişey sorucam sizlere isim konusunda biz babasıyla beğendik ama benim aklım karışıyo zaman zaman kızıma AZRA ismini koymak istiyorum sizce nasıl anlamıda güzel ama bir iki kişi olumsuz bişeyler söyledi ne bileyim sizin de fikrinizi sorayım dedimCADIARZU
canım hayırlı olsun güle güle büyüsün oynasın uyusun esracık inş. odasında
bu arada herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan