2010 Şubat Anneleri

Nette arattır canım nerelerde yapıldığını. Sağlık ocakları yapmıyor tam teşekkülü bazı devlet hastanelerinde ve Toplum Sağlığı Merkezleri varmış oralarda yapılıyor. Eğer bulamadıysan da sağlık ocağına sor onlar en yakın yerin adresini verir.

Ayşegülcüm hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanın inş.bebişlerimiz çok kısmetli canım bak kısmetleriyle geliyorlar.

sagol selmacım.rabbim kısmeti olmayanı zaten getinmezmiş dünyaya.bizimde iki olacak çocuklar zorunluydu almamız.bende biliyorum sürmeyi anneleri kızlarınıda alır artık gezmelere götürür..inşallah:Saruboceq:delikafadulden

sevilirem bizim burda sağlık ocaklarında da var benim gittiğim hastane ssk ve sadece kadın doğum ve çocuk hastanesi olmasına rağmen erkekler bile yaptırıyordu şaşırdım kaldım devlet hastenesinde filan da yapılıyordur herhalde ama diğer şehirlerde nasıldır bilemiycem canım

Dediğin gibi her yerde farklı galiba canım.

kızlar ben dün nstye girdim ay çok güzeldi o hareket ettikçe ben düğmeye basıyordum kalp atışları falan nasıl heyecanladım çok şükür dr um sorun yok dedi :dance::dance:

ay ne güzel ben ehliyet alamadım tam eşim öğretmeye başladı hamile olduğumu öğrendik eşimde heyecanlanıyorum diye bıraktı öğretmeyi ama çok büyük kolaylık olacak bende arabasız yapamam herhalde biz baya olduk yenileyeli daha önceden vardı eşimin arabası sattık yenisini aldık bende doğumdan sonra öğrenirim gezdiririm oğluşumu artık:1rolleyes:

Ayşegülcüm hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanın inş.bebişlerimiz çok kısmetli canım bak kısmetleriyle geliyorlar.

2005 izmirde almıştım ehliyeti.yani kullanıyorum.ama bir yıldır kullanmıyorum araba.şimdide hamileyim.dokunmama anca baharda başlarım kullanmaya.hem ipekte büyümüşş olur oto kuoltuguna oturtabilirim.bu yagışta açıkcası tırsıyorum kayar falan diye.burda bilirsiniz yagmur sel olacakmış gibi yagar.onun için korkuyorum kaydırırm diyebneyse baharda başlarım bende.mart sonu gibi uygun...

tabi canım daha iyi olur haberlerde seyrediyorumda sizin oralarda baya sel oluyor dikkatli olmak lazım

Ben de oğlum 2 aylık olunca kursa yazılmayı planlıyorum. Ben hep işler yüzünden erteledim izin alamadım yoğun oldum derken kaldı. Oğlum 2 aylık olsun hava azcık ısınsın anneme yakın bir yerde bir kurs bulup gitmek istiyorum. Hem oğlum ananesine alışmaya başlasın hem ben aradan çıkarayım hazır izindeyken diyorum bakalım.

tabi canım daha iyi olur haberlerde seyrediyorumda sizin oralarda baya sel oluyor dikkatli olmak lazım

evet ya yagdımı çok yagıyo.üst katta olmak bi avantaj.ev beş katlı üçüncü kattayız.ama alanyanın alt yapısı çok güzel çok yagmur yagsada hiç evini su basan yok yani....eee turizm yeri dikkat ediyorlar..

canı kursa gitmek zorunlu degil biliyorsun.sen evdede çalışıbiiyrsun yani..evdeyken aradan çıkırmak daha iyi olur tabi

kızlar ben dün nstye girdim ay çok güzeldi o hareket ettikçe ben düğmeye basıyordum kalp atışları falan nasıl heyecanladım çok şükür dr um sorun yok dedi :dance::dance:
ayy ne kadar değişik birşey.. hayırlı olsun nasıl bi makina bu şimdi neyi ölçüyor ya yanlış basarsan sorun omuyor mu?? işitme testi gibi mi yani?

ya bu arada kızlar benim psikolojim çok iyi değil sizler nasılsınız.. herkes mutlu çok motive görünüyor.. ben kendimi çok yalnız hissediyourm ve nasıl yapıcam nasıl bakıcam çocuk bebek hakkında hiçbirşey bilmezken bilmmiyourm.. biz ailelerden uzakta ouruyorzu bu bölgede tanıdık da yok pek..ayrıca çevremde bebişi olan tanıdık da yoktu.. ben iznimi geç almam gerek neaısl izne çıkıcam, 32. haftada çıksam alışveriş yapsam çok iyi olucak çünküğ hiç yetişemedim hiçbirşeye kendimi hep geride kalmış hissedi,yourm, eşimle paylaşınca onun da morali bozuluyor bi işe yaramıyor susayım diyourm ağlayasım var..

Son düzenleme:
canı kursa gitmek zorunlu degil biliyorsun.sen evdede çalışıbiiyrsun yani..evdeyken aradan çıkırmak daha iyi olur tabi

Doğru söylüyorsun canım öyle, işte hazır izindeyken halledeyim de çıksın aradan sonra atarım oğlumu arabaya kim tutar beni:roflol::roflol:

ah canım ya..bende iki çocukla nasıl olacak diye bazen panik oluyorum korkuyorum.benimde annem yok biliyorsunuz.yaımda kimse olmayacak.ailem yanımda ama ablamın iki çocugu var okula gidiyorlar benle kalamaz.kız kardeşim var oda böyle şeylerden anlamaz.yani kimse kalmıyo.bende yalnızım.ama bazende bi güç geliyo ikisinede allahın izniyle rahat rahat bakırm diyorum.için rahat olsun çok rahat bakacagından eminim.hatta kimseyi begenmeyeceksin bile........
iştenmi çıktın anlamadım orasını...

ay çok teşekkürler canım ya.. yalnız olmak çok üzücü şimdi yalnız değilim diye sevinicem bile.. ama inşallah allah güçç verir bakabilriiim. ışten çıkmadım ya, ocak aynda (32.haftadan sonra) çalışsam mı çalışmasam mı.. çalışsam çünkü para lazım ama çalışmasam çünkü hem psikolojik hem fizyolojik açıdan evde olmaya bebeişin kıyafetlerini düzenlemeye , alışveriş hazırlık yapmaya ihtiyacım var.. buranın stresinden sonra evde birşey yapamıyorum, temizlik yemek uyku... bir de hafta sonları böyle nöbet var işte... ocak nöbetimde iki gün yıllık izin kullancam sanırım ya yeter artık iş iş iş.. tüm tanıdıklarım evde..:))mafoldumben:gitme:

Allah sana da yarıdmcı olsun.. kolayca bakacaksın sen de inşallah..

bencede artık evde ol.kendini bebege hazırlarsın.hem moralinde yerine gelir iyece adapte olursun.....

yok canım ya kasılmalara falan bakıyor erken doğum tehlikesi falan varmı diye birde bebeğin kalp atışlarının düzenli olup olmadığına çok ilginç birşey ama çokta güzel :asigim:
bu kadar dertlenme canım bakarsın benimde keşke rahat olsam diyorum karışanım çok olacak onu yapma böyle yap sinir olcam bişide diyemicemklava: sen içini rahat tut tecrübe ede ede öğrenicez çocuk bakımını yeterki sağlıklı olsunlar

ayy doğru diyorusn ya etrafta çok kişi olunca d akarışan çok olur.. sağolun kızlar ya moral verdiniz bana.. şükretcek şeyler var en önemlisi bebişimin sağlığı yerinde allah dert vermesin.. maaşallah be:içelim:bişlerimizie...

Esracım sakın kafana takma Allah yardım eder bir güzel bakarsın ki gör bak kimseyi istemezsin sonra.
Alışverişi takma kafana iki gün herşeyini almak için yeter de artar. 1 günden bile alınır ne olacak çarşıya çıktın mı gerisi kolay. Ben de 37 ye kadar çalışacağım için anlıyorum seni benim de evde çocukla ilgili hiçbir hazırlık yok daha. Alışverişlerimi hep pazar günleri yaptım. 2 akşam çocuğun hastane çıkışlarını yıkadım o da ne olur ne olmaz diye. Geçen cumartesi nöbetçi değildim de gidip oda baktık onu da daha almadık 1 ay sonra teslim ediyorlarmış o yüzden yarın gidip alalım diyoruz. Doğumun yaklaştığını şu tickerlardan görüyorum yoksa anlamayacağım herhaldekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…