- 1 Eylül 2009
- 2.903
- 0
- 40
Günaydın kızlaaar. Herkese güzel haftasonları diliyorum. Çabucak akşam olsun da tatil başlasın bize de:)
Dün akşam doktordaydık. Oğlum 1900 gr 43 cm olmuş sağlığı gayet iyi. Nefis pozlar verdi yine bize:asigim: Doktorum şu an doğum için konuşmaya erken dedi. Çocuğun duruşu falan normale uygun sen de normal istiyorsun tamam son ana kadar bir terslik olmazsa normal olur ama çocuk ta daha dönebilir ya da kilosu fazla olur son zamanda değişebilir dedi. Salı günü 37.haftaya kadar çalışabilir raporu almaya gidicem hem de h1n1 aşısı vurulcam. Eşim adjuvanlıdan vurulmuştu onda yan etki olmadıysa bunda hiç olmaz dedi. Kendisi de adjuvansızdan vurulmuş. Adjuvansız aşılar çok pahalı olduğu için sadece hamilelere vuruyormuş devlet.
maşallah canım oğluşuna kocaman olmuş tabi poz verir annesi :smiley-cool:
benimkide pek nazlı hiç poz vermiyor benimde drum şuanda ters ama döner tabi dedi dönmezse bende sezeryan olmak zorunda kalcam yani oğlumun keyfine kaldı her şey
canım dün bende raporumu aldım ve drum kendisi, eşi ve 2çocuğunda aşılatmış kesinlikle ol size gelen aşılardan olmak için millet kavga ediyor ama yinede karar senin dedi
eşimde çok korkuyordu gripten ol diye tutturdu bende dün hastanede yapılıyormuş hamileyim deyince tamam senin aşın farklı dediler saniye sürmedi yaptırdım içim pek rahat etmese de ama ne ağrı ne sızı ne ateş çok şükür bişicik olmadı bebişimde kıpır kıpır Allahıma emanet artık yaptırdım birkere ben eşimin ısrarına dayanamadım:asigim: