2010 Şubat Anneleri

Günaydın kızlaaar. Herkese güzel haftasonları diliyorum. Çabucak akşam olsun da tatil başlasın bize de:)

Dün akşam doktordaydık. Oğlum 1900 gr 43 cm olmuş sağlığı gayet iyi. Nefis pozlar verdi yine bize:asigim: Doktorum şu an doğum için konuşmaya erken dedi. Çocuğun duruşu falan normale uygun sen de normal istiyorsun tamam son ana kadar bir terslik olmazsa normal olur ama çocuk ta daha dönebilir ya da kilosu fazla olur son zamanda değişebilir dedi. Salı günü 37.haftaya kadar çalışabilir raporu almaya gidicem hem de h1n1 aşısı vurulcam. Eşim adjuvanlıdan vurulmuştu onda yan etki olmadıysa bunda hiç olmaz dedi. Kendisi de adjuvansızdan vurulmuş. Adjuvansız aşılar çok pahalı olduğu için sadece hamilelere vuruyormuş devlet.

maşallah canım oğluşuna :nazar:kocaman olmuş tabi poz verir annesi :smiley-cool:
benimkide pek nazlı hiç poz vermiyor benimde drum şuanda ters ama döner tabi dedi dönmezse bende sezeryan olmak zorunda kalcam yani oğlumun keyfine kaldı her şey
canım dün bende raporumu aldım ve drum kendisi, eşi ve 2çocuğunda aşılatmış kesinlikle ol size gelen aşılardan olmak için millet kavga ediyor ama yinede karar senin dedi
eşimde çok korkuyordu gripten ol diye tutturdu bende dün hastanede yapılıyormuş hamileyim deyince tamam senin aşın farklı dediler saniye sürmedi yaptırdım içim pek rahat etmese de ama ne ağrı ne sızı ne ateş çok şükür bişicik olmadı bebişimde kıpır kıpır Allahıma emanet artık yaptırdım birkere ben eşimin ısrarına dayanamadım:asigim:

Gözünaydın canım maşallah oğluna, :nazar:benimde haftaya perşembe günü randevum var bakalım bizim küçük hanım nasılmış bir ay oldu tabi özledim kızımı opuyorumnanaktan,doktorum aşıyı olmamı isterse bende aşı olacam canım, çocuklarımın dün okulda yapıldı aşıları hiçbir yanetkisi olmadı bakalım hakkımızda hayırlısı.....

Sağol canım. Büyüdüler valla yanakları dolu dolu yüzü çok güzel olmuş bayıldım bütün gece cdyi seyrettim:kedi: Benim de etrafımda aşı olanlar annem babam eşim yan etkisi olmadı hiç, doktorumda dedi ki onlarda olmadıysa advujansızlarda hiç olmaz dedi.

maşallah canım oğluşuna :nazar:kocaman olmuş tabi poz verir annesi :smiley-cool:
benimkide pek nazlı hiç poz vermiyor benimde drum şuanda ters ama döner tabi dedi dönmezse bende sezeryan olmak zorunda kalcam yani oğlumun keyfine kaldı her şey
canım dün bende raporumu aldım ve drum kendisi, eşi ve 2çocuğunda aşılatmış kesinlikle ol size gelen aşılardan olmak için millet kavga ediyor ama yinede karar senin dedi
eşimde çok korkuyordu gripten ol diye tutturdu bende dün hastanede yapılıyormuş hamileyim deyince tamam senin aşın farklı dediler saniye sürmedi yaptırdım içim pek rahat etmese de ama ne ağrı ne sızı ne ateş çok şükür bişicik olmadı bebişimde kıpır kıpır Allahıma emanet artık yaptırdım birkere ben eşimin ısrarına dayanamadım:asigim:

Sağol canımopuyorumnanaktan Aslında 2 kilo dediğin nedir ki değil mi ama tabi mercimek tanesinden bu hale geldikleri için kocaman geliyorlar bizekaydirigubbakcemile3 İyi yapmışsın aşını olarak valla canım hasta olmadan.

gecmıs olsun cnm ınsallah oyle devam eder ve bı sorun cıkmaz cnm

kramp konusunda tek dertlı ben degılmısım yanı....
az kaldı kızlar cok ama cok heyecanlanıyorum ıcım kıpır kıpır sankı ılk bebegımmıs gıbıyım yanı,,
rabbım heımızın yavrularını saglıkla kucagımıza almamızı nası etsın ınsallah

Sağol canımopuyorumnanaktan Aslında 2 kilo dediğin nedir ki değil mi ama tabi mercimek tanesinden bu hale geldikleri için kocaman geliyorlar bizekaydirigubbakcemile3 İyi yapmışsın aşını olarak valla canım hasta olmadan.[/QUOTE]

hele şükür ya bende kızlar nereye gitti diyordumopuyorumnanaktan oldum gitti canım hamilelere özelmiş bu aşı ya drum şiddetle ol dedi eşimde tabi bu baya pahalı sırf sizin için geldi diyor ama yan etkisi olmadı çok şükür inşallah olmaz biz zaten doğum zamanı hastalıktan korkuyorduk ki ben şiddetle aşıya karşıydım hastanede sizinki özel diyorlar 5kuruş almıyorlar birde oluverdim bende inş. koruyucu olur :Saruboceq::Saruboceq:

hele şükür ya bende kızlar nereye gitti diyordumopuyorumnanaktan oldum gitti canım hamilelere özelmiş bu aşı ya drum şiddetle ol dedi eşimde tabi bu baya pahalı sırf sizin için geldi diyor ama yan etkisi olmadı çok şükür inşallah olmaz biz zaten doğum zamanı hastalıktan korkuyorduk ki ben şiddetle aşıya karşıydım hastanede sizinki özel diyorlar 5kuruş almıyorlar birde oluverdim bende inş. koruyucu olur :Saruboceq::Saruboceq:

Canım öğle yemeğine gitmiştim de ondan ancak geldim. Aşı 10 gün sonra falan ancak etki ediyormuş o yüzden dikkat etmeye devam et kendine.

hele şükür ya bende kızlar nereye gitti diyordumopuyorumnanaktan oldum gitti canım hamilelere özelmiş bu aşı ya drum şiddetle ol dedi eşimde tabi bu baya pahalı sırf sizin için geldi diyor ama yan etkisi olmadı çok şükür inşallah olmaz biz zaten doğum zamanı hastalıktan korkuyorduk ki ben şiddetle aşıya karşıydım hastanede sizinki özel diyorlar 5kuruş almıyorlar birde oluverdim bende inş. koruyucu olur :Saruboceq::Saruboceq:[/QUOTE]

merhabalar herkese....

demek ası oldum ha...ya ben korkuyorum sanırım olmayacagım.bide ben normal grip aşısı olmuştum daha önce 20.haftalık falandım yaptırdıgımda.bide evdeyim zaten.bilmiyorum hiç doktora bila danışmıyorum olsammı diye.çünkü düşünmüyordum....allahım yardım etsin.bende gazetede okuyorum hamile biri ölmüş ..bunları duyuncada panik oluyorumfisfisfis

Canım öğle yemeğine gitmiştim de ondan ancak geldim. Aşı 10 gün sonra falan ancak etki ediyormuş o yüzden dikkat etmeye devam et kendine.

afiyet olsun canım evet biliyorum eşimde habire evde otur dışarıda öksüren hapşuran var çıkma dışarı diyordu dün dedim aşımı oldum gezebilirim artık diye tabi canım vurulur vurulmaz seni koruyor dimi diyor kandıramadım onudakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

merhaba papatyacım hoşgeldin
bende çok korkuyordum aşının yan etkilerinden ama drum ve eşim başımın etini yedi ne yapayım birde hamilelerin aşısı farklı ya dün hastanede hemşireler bugün vurulan 10.hamiş sensin dediler bir sürü kişi vuruluyordu aile boyu gelmişler onların birde bizim aşıdan farklı

merhaba papatyacım hoşgeldin
bende çok korkuyordum aşının yan etkilerinden ama drum ve eşim başımın etini yedi ne yapayım birde hamilelerin aşısı farklı ya dün hastanede hemşireler bugün vurulan 10.hamiş sensin dediler bir sürü kişi vuruluyordu aile boyu gelmişler onların birde bizim aşıdan farklı

sen vuruldun kurtuldun tabi....artık vurulan çogalıyo dogru söylüyorsun.bakırsın fikir degiştirir oluveririm.bilmiyorum yani...

kızlar bizde araba aldık dün.resmi işlerde bitti.çok şükür ipegim dogmadan aldık.şimdiden şanslı geliyo velit.tesadüftürki zeynoda doguma bir ay kala bi yerden beklenmedik para almıştık.dogum giysi.beşiklerim herşeyini o parayla almıştık.oda çok şanslı gelmişti...

şu aşı işi iyice kafamı kurcalıyo yaa dün gazetede vardı yine 3 hamile ölmüş domuz gribinden hemde son aylarında bi taneside lohusaymış kucağına bile alamamış yavrusunu allah korusun bende olucam sanırım olanlarda bi yan etki falan oldumu acaba??
yan etki falan yok 1 hafta oldu aşı oldugum ama daha koruyuculuk baslamadı bildigim kadarıyla.. benc eolunmalı son 3 aydakiler çaat diye ölüyor allah hepimizi korusun!!

seni de tebrik ederim canım!!kaydirigubbakcemile5

kızlar bizde araba aldık dün.resmi işlerde bitti.çok şükür ipegim dogmadan aldık.şimdiden şanslı geliyo velit.tesadüftürki zeynoda doguma bir ay kala bi yerden beklenmedik para almıştık.dogum giysi.beşiklerim herşeyini o parayla almıştık.oda çok şanslı gelmişti...

Gözünüz aydın canım kazasız belasız iyi günlerde kullanın inşallah. Bebekler nasipli geliyorlar ne güzelopuyorumnanaktan

evet yaa ölenler çoğaldı allah korusun birde havalar soğudukça dahada çoğalacakmış bende olucam sanırım pztesi gideyim bari nerde yapılıyoki aşı sağlık ocaklarında yapılmıyomuş ben sordum

papatyacım sağlıkla kazasız belasız kullanın inş:Saruboceq: tabi ya bebişler herzaman nasipleriyle gelirler yerim ben onları :ecrin_bebek::emir_bebek:

Ayşegülcüm hayırlı olsun, kazasız belasız günlerde kullanın inş.bebişlerimiz çok kısmetli canım bak kısmetleriyle geliyorlar.

X