2010 Şubat Anneleri

Günaydınnnn,

istanbulda dehset bir soğuk var.Allahtan son haftaya giriyorum haftaya cuma son daha sonra evimde Duru hanım ı bekliyeceğiz.

günaydınnn kızllarrr bu gün bütün memleket soğudu galiba izmir bile soğuk yani...
ama hepimiz sıcacık mutlu bir hafta sonu geçirelim inşaallahopuyorumnanaktan

Günaydın kızlaaar. Herkese güzel haftasonları diliyorum. Çabucak akşam olsun da tatil başlasın bize de:)

Dün akşam doktordaydık. Oğlum 1900 gr 43 cm olmuş sağlığı gayet iyi. Nefis pozlar verdi yine bize:asigim: Doktorum şu an doğum için konuşmaya erken dedi. Çocuğun duruşu falan normale uygun sen de normal istiyorsun tamam son ana kadar bir terslik olmazsa normal olur ama çocuk ta daha dönebilir ya da kilosu fazla olur son zamanda değişebilir dedi. Salı günü 37.haftaya kadar çalışabilir raporu almaya gidicem hem de h1n1 aşısı vurulcam. Eşim adjuvanlıdan vurulmuştu onda yan etki olmadıysa bunda hiç olmaz dedi. Kendisi de adjuvansızdan vurulmuş. Adjuvansız aşılar çok pahalı olduğu için sadece hamilelere vuruyormuş devlet.

Neyse benim de mesai bitti sayılır çıkıp doktora gidiyorum oğlumu görmeyedelikafadulden Yarın çalıştığım için görüşürüz yine öptüm hepinizii
ayy Günaydın kızlar!!! SRPP çalışıyorum gelicem demiş ama daha gelmedi sanırım..
ya kızlar ecrin hiç oynamadı bugün
fatolina bebiş için şokella tarzı birşey ye anında oynattırıyo.. ben oynasın diye sürekli yiyorum doktor beni dövücek..:))

Günaydınnnn,

istanbulda dehset bir soğuk var.Allahtan son haftaya giriyorum haftaya cuma son daha sonra evimde Duru hanım ı bekliyeceğiz.
Duru kzıınızı mı bekliceksiniz ayy ne güzel... Ben daha ocak ayında da çalışıcam iznimi sonra kullanayım diye yoksa yılbaşında çıksam:)) ne güzel olur.. dışarısı işler hayli zorlaştı kızlar ya.. derdimizden de kimse anlamıyor gibi.. işyerinde hayat çok zor..ben de hala nöbet tutuyorum inşallah fabrikada bir problem çıkmaz da üretime gitmek zorunda kalmam...kafamçokkarıştı
günaydın kızlar. nasılsınız bakalım bugün. burda hem güneş var, hem yağmur yağıyor. :) hava şaşırdı :))
burası da buzzz gibiii..

:1closedeyes:
Ayy maaşallah!! oğluşuna.. Canım ben H1N1 i geçen hafta vuruldum ben de hiç etki göstermedi 1-2 saat kolum ağrıdı o kadar.. Artık içim çok rahat sorma..Bir tek eşim olmuyor ben de ona kızıyorum

ooy maşallahh oğluşuna.. bizimki hiç poz vermiyo,sen şanslısın yerimseniben

Serap maşallah canım oğluşuna .inşallah herşey yolunda giderde istediğin şekilde doğum yaparsın.bn bu dr lardan iyice tırsmaya başladım Ocak annelerinden doğum yapanların hepsi sezeryan.dr lar bilerek yapıyorlar diye düşünüyorum yan yattı çamura battı sürekli bi bahane ile sezeryan.
aşı için olmak istemiyorum diye kağıt imzaladım ben.Allah utandırmasın inşallah bi sorun olmazda pişman olmam.

maşallah oğluna allah hepimizin yavrularına sağlık versin........

slm kızlar herkese ıyı hafta sonları nasılsınız bakalım
ben malum kızımla ugrasıyorum bademcıklerı ıltıhaPlanmıs dun doktora goturdum antıbıyotık vrdıler
oglusumla ılgılı cok sukur bı rahatsızlanma yok sadece yataktan kalkarken karnıma ve kasıklarıma acayı bı kram agrı bısey gırıyo sızede oluyomu kızlar

benimde bacaklarımda oluyor ve kasıklarıma doğru oluyor..
sabah kalkınca ayağmı kaldırıp
pijamamı zor çıkartıyorum valla..

Günaydın kızlar artık evımdeyım izne cıktımcok sukur ama sırtımın agrısından ölüyorum, artık evımdeyım yavas yavas bebgımın son hazırlıklarını yapıcam zevk ile...

Serap cım gözün aydın canım benım ne güzel haberlerle gelmişssin, bızımkı hıc poz vermedı bıze bu sefer delı ettı benı benım oglan ne güzel şanslısınız ne güzel pozlar almışssınz :) maşallah bebişine annesi

canım geçmiş olsun kızın iyileşir inş hemen. bende de oturduğum ya da yattığım yerden kalkarken, kasıklarımda ağrı oluyor. bir de sabah yataktan kalktığımda ayağımın altından iğne batırıyolar sanki, zor basıyorum yere..

Sağol Esracım. Ben de olmaya karar verdim doktorun da ikna edici etkisi oldu. Eşim 10 gün önce oldu iki üç gündür biraz halsiz ve hafif ateşi var gibi ama aşıdan mı bu kadar sonra etki eder mi bilemedik.

ooy maşallahh oğluşuna.. bizimki hiç poz vermiyo,sen şanslısın yerimseniben

Sağol Hülyacımm. Maşallah bizimki heryerini göstermeyi pek seviyo yüzü de hep açık bacakları dakaydirigubbakcemile3 Doktor amcamız pipimizi bile ölçtü yanikaydirigubbakcemile3

Sağol canım ya. Şimdilik normal dedi ama çatı muayenesi yapılmadı daha son durumda döner falan değişebilir tabi. Aslında doktor normal veya sezeryan diye ayrı para istemiyor, hastanelerde var o ayrım. Bizim doktor da bir özel hastanede değil devlet hast. çalışıyor hangi özel hastaneye isterseniz gelebilirim dedi. Böyle olunca adam için değişen birşey olmuyor ya o yüzden biraz rahat içim. Ama Ocak anneleri dikkatimi çekti hepsi sezeryan olmuş:çok üzgünüm:

maşallah oğluna allah hepimizin yavrularına sağlık versin........

Sağol canım. Hepimizinki sağ salim kavuşalm inşallah canım.

kızlar son 9 iş günüm....

Ay ne güzel opuyorumnanaktan

Oooh ben de seni kıskandım şimdi bak izne de çıkmışsınŞeniz Keyfine bak valla. Sorma özlemcim fotomodel mi olacak ne benimkikaydirigubbakcemile3

şu aşı işi iyice kafamı kurcalıyo yaa dün gazetede vardı yine 3 hamile ölmüş domuz gribinden hemde son aylarında bi taneside lohusaymış kucağına bile alamamış yavrusunu allah korusun bende olucam sanırım olanlarda bi yan etki falan oldumu acaba??

Gözünaydın canım maşallah oğluna, benimde haftaya perşembe günü randevum var bakalım bizim küçük hanım nasılmış bir ay oldu tabi özledim kızımı opuyorumnanaktan,doktorum aşıyı olmamı isterse bende aşı olacam canım, çocuklarımın dün okulda yapıldı aşıları hiçbir yanetkisi olmadı bakalım hakkımızda hayırlısı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…