2010 Şubat Anneleri

Havvacım sana en son yarın demiştim hadi canım bekliyorum doğum haberini.Gel Esra geeelll geeelllll gellll.

Ay yalnız olmadığıma senindim canım...Hem boyu kilosuna göre alırız..
bende canım ben de dış kıyafet hiç almadım ilk 3 ay için çok aldım 3-6 ay bile azıcık birşeyler var. neyse zaten benim bebiş küçük teyzesi pazartesi 2900 gramdı herhalde 3-6 aya öyle çabuk geçemeyiz.

valla taptaze kaldı ya iki kere giydi üçüncüye ayaklar toplandı içinde
bende saklayayımda ya birine veririm yada kalır

maşallah tatlım ya. fotosunu da koymuşsun çok güzel ay çok sevdim
Allah analı babalı büyütsün.
10 günde kaç gram oldu ki öyle patikleri giyemiyo, ben de na göre bi hesap yapayım, benim kız biraz çıtı pıtı bişey olacak teyzesi baya giyer herhalde boshayallersmile

Valla doğum yapanlar da öbür topiğe gidiyo. Hayaletli köşke döndü bizim topik...

Gülşahçım maşallah kuzucuğuna... Topaç gibi maşallah. Allahım nazarlardan korusun

tşk ederiz teyzesi
valla rüveydacım 4360 gr ve 54 cm doğdu
hızlada kilo almaya devam ediyo
boy tulumlar olmuyo artık gerinirken ayakları çıkıcak gibi oluyo bükülü kalıyo bacaklar onada sinirleniyo meleğimkaydirigubbakcemile3

ay yerim ben onu ya :asigim: sinirlenmeyi de ne çabuk öğrenmiş :roflol:
of evimiz yakın olsa gelir öpe koklaya severdim minik kızımızı
maşallah maşallah fotojenik de fıstık gibi çıkmış maşallah
güzel emiyor değil mi? sütün bol geliyor mu? annen şimdi sütün olsun diye sana neler yediriyordur kaydirigubbakcemile3
ben anneme 2 kavanoz pekmez var gönderme dedim olsun olsun hepsini içecen onların dedi daha göndermiş akannehir

gel hayatım ya beklerim her zaman aynı güzergahtayız nasıl olsa :))
emiyo teyzesi hemde ne biçim en kısa emdiği yarım saat sürüyo çok boğazımıza düşkünüz maşallah
biliyosun ben hamileyken sütüm geliyodu zaten doğumdan sonrada zorlanmadık hemen emdi
anneler öyle valla allah başımızdan eksik etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…