selam kızlar ne var ne yok kaç kişi kaldı kaldı şimdi doğumu bekleyen
ay canım benim ya ben de kime dert yanıyom öyle senin durum daha zormuş bilmiyorumkismileakpak cnm ben ne diyeyim 1 bucuk ay dir esimi hic gormuyorum annem falan iste bende tum gun yalnizim kafai yecem anneme soylenip duruyorum kizim gelsede sikintim bitse diye ama nazli seyler gelmediler ya alsanaalsanasmile canini sikma tatlim agri sizi var sanci dogum yok offff
akpak meleksen üzüldüm durumunuza ama dua edin bol bol allah yardımcınız olsun
beni kaale alıp maaşallah diyen olmamışş ama.. neyse artık.ay canım benim ya ben de kime dert yanıyom öyle senin durum daha zormuş bilmiyorumkismile
Allah tez zamanda kavuştursun bizi bebişlerimize ve sabır versin
sağol canım doğru söylüyorsun bol bol dua etmek lazım
bu sıkıntılı vakitlerimizde de Allahı anmayacaksak ne zaman anacağız değil mi?!
artık dayanamadım ağrı kesici aldım. sabahtan beri bakıp ay nasıl kilo almışım yanağım tombiş olmuş diyordum halbuki dişim şişmiş, 20lik diş çıkmaya çalışıyor şişmiş ve acayip ağrıyoooo senağlama
bakalım parol kesecek mi ağrısını benneyaptımki
Ay demek Hülya doğum yapmış. Gözü aydın inşallah Allah analı babalı büyütsün meleğini.
Darısı geride kalanların başına:Saruboceq:
hadi maaşallah ne guzel... ben de normal die tutturdum ama kısmet işte..bence bekleyip bekleyip hepimiz sezeryan olcaz galiba ya..sonumuz bu çağ sezercik çağı yapacak bişii yok..Kızlar Hulen 3430 gr lık bir melek dünyaya getirmiş. Suni sancı verilmiş ancak 7 cm den daha fazla açılma olmadığı için genel anesteziyle sezeryana alınmış. Herkese selamı var. Ancak kendime gelebildim dedi.
aleyküm selaammm.. iyi bari beni unutmayın aslında cok alıngan diilidim ama ne bileyim alınasım geldi işteekıs unutur muyuz seni
bak her mesajın altına seni yazacam görecen gününü kaydirigubbakcemile3
escoscum selam :)
Peyker benim üstüme ikinciyi doğuruyo. Ben daha doğuramadım kızlarrrrrrrr
Çok sevindim.Maşallah bebişine.Darısı başımıza.Kızlar cellwe'den haber var. Oglunu cok sukur saglıkla kucagına almıs emziriyormus.4 kilo doğmuş oğlumuz maşallah..
Allah analı babalı büyütsün saglıklı ve hep mutlu olun insallah zemuszemus
Allah analı babalı büyütsün inşallah.Kızlar 7 cm'le doğuma girilmez mi yaa.Anlamadım ben.Kızlar Hulen 3430 gr lık bir melek dünyaya getirmiş. Suni sancı verilmiş ancak 7 cm den daha fazla açılma olmadığı için genel anesteziyle sezeryana alınmış. Herkese selamı var. Ancak kendime gelebildim dedi.