2010 Şubat Anneleri

Eliferdi nin de öyle olmuştu Serap. 7 cm den fazla açılmamış. Valla herghalde vardır bi bildikleri...
Ebrudan benim de haberim yok.

Merhaba Baharcım. Doğum için 10 cm gerekiyor açılma..

Benim kuzenimin 8 cm açılmıştı doktor ters olmasa prenses doğum olur bu açılmayla demişti.Benim doktorum da biraz kesik atıyoruz tam açılmayınca normal yaptırıyoruz diyor.Amaaan ne bileyim her doktor başka bir yöntem söylüyor.Hakkımızda hayırlısı olsun.

Meleksen ne yaptı acaba msnde de yok bu akşam merak ettim. Akşamüstü karnımda bişeyler var hareket te etmiyor demişti doktora mı gitti acaba

Ben şimdi profilime kızımın odasından resimler yükedim.

Güle güle kullansın kızın odasını da cicilerini de canım. Çok güzel olmuş. Ben de bi türlü çekip yükleyemedim özendim senden yarın çekeyim barikaydirigubbakcemile3

Sizi hamarat anneler.Ben de diyorum ne oldu bunlara.Örün de koyun resimlerini bari.Birşeylerle oyalanınca daha iyi oluyor.Ben de gündüzleri şapka örüyorum kızıma.

Bi yandan patik örüyorum oğluma canım bi yandan buraya bakıyorum :)

Güle güle kullansın kızın odasını da cicilerini de canım. Çok güzel olmuş. Ben de bi türlü çekip yükleyemedim özendim senden yarın çekeyim barikaydirigubbakcemile3

Evet mutlaka ekle.Berkin'in odasını gezelim biz de.Ayrıca Berkin'in anlamı çok güzelmiş.Adı gibi olsun inşallah.Oğlum olursa bir gün ben de düşünebilirim.

Ben de hala inanmıyorum Bahar. Sanki hiç hamile değillim gibi. Karnım da olmasa...
Bu arada ben sana Bahar diyorum ama. ısmini bilmiyorum

X