2010 Şubat Anneleri

plaj ben devlette doğum yapıcam nasipse ondan doğum üsretlerini hiç bilmiyorum
özel odada kalmak istiorum ondan fark alırlarmı onu öğrenmem gerek doktorumdan

sorma kısss eskiden annelerimiz sancı tutunca evde bilem doğururlarmış biz bide deniz gören oda istiyoz canımcım.......var var devlettede öle canım...benim eşim hasta olmuştu hastanede yattık iki gün 2 sene önce özel odaya günlüğü 35 tl vermiştik

canım 50 lira olsun veririm devlette normal doğum yapınca beş kişi karşıda 5 kişi karşıda yani odada 10 kişi alıyolarmış bu ne ya dedimm geberticekler bebelemizi
ondan özel oda istiyom yada 2 kişilik oda istiyom

noliy kim dogurmus...
bu arada ocaktan bı kısı daha dogurmus dun ama o 38. haftada dogurmus normal zamanda yanı

evet ya masallah onlar pıtır pıtır gıdıyolarkaydirigubbakcemile3 bız napcaz bakalım ya sımdı hersey normal gıderse bebegın dogması gereken zaman 38 mı 40 mı?kafamçokkarıştıkafam karısıyor

sorma nerdeyse ayıp olmasa ranza koycaklar yaaa...haklısın canım özel odada kal sen...

maşallah ocak annelerine ayy onlar doğurdukça bana geliyolarr heyecanlanıyom zeynooo
aynen esma kuşum yaaaa kaydirigubbakcemile2

evet ya masallah onlar pıtır pıtır gıdıyolarkaydirigubbakcemile3 bız napcaz bakalım ya sımdı hersey normal gıderse bebegın dogması gereken zaman 38 mı 40 mı?kafamçokkarıştıkafam karısıyor

bebıs 36-40 arası herhangı bı zamanda gelebılır normal bı dogumsa... keyfıne baglı yanı kaydirigubbakcemile

şekerler iyi akşamlar herkese ben çöıkıyorum öptüm bebeleriniziiii byyy

kızlar bende cıkıyorum kendınıze ıyı bakın bu aralar cok sıkılıyorum yemek bıle yapmadım daha gıdıyımde yapıyım hadı hoscakalın

Neyse benim de mesai bitti sayılır çıkıp doktora gidiyorum oğlumu görmeyedelikafadulden Yarın çalıştığım için görüşürüz yine öptüm hepinizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…