2010 Şubat Anneleri

canım
resme ızın vermıyo babamız
faceme bıle koymadık

hele kucagınıza alın
ozaman hersey daha guzel olacak

sıze 1 örnek
dungece yatagında aglamaktan cıldırdı oglum
kucagıma aldım 2 dk emdı hopp hemen uyudu
butungece yanıma yatırdım
ve gece 2kere uyandık
ana kokusunu özlemiş yavrumm
darısı sıze ınsallah

şekerler bende kaçayım hiçte uykum yokta yatayım belki gelir benim kocişim sabahları ben kaldırmazsam uyanamıyor malesef onun için yatayımki onuda kaldırabileyim işe gitsin di mi ama aklinialirimsmile
kendinize ve bebişlere çok iyi bakın iyi geceler Şeniz

subat 25te bnm ınternetım kapancak
tasarruf ıcın
bırbırımıze cok baglandık bız ocak anaları da,
ama neyapalım saglık olsun

canım
resme ızın vermıyo babamız
faceme bıle koymadık

hele kucagınıza alın
ozaman hersey daha guzel olacak

sıze 1 örnek
dungece yatagında aglamaktan cıldırdı oglum
kucagıma aldım 2 dk emdı hopp hemen uyudu
butungece yanıma yatırdım
ve gece 2kere uyandık
ana kokusunu özlemiş yavrumm
darısı sıze ınsallah

Tamam canım,saygı duymak lazım.(resim için)

Ya anlatma özeniyorum.Dün gece uyandım malum wc olayı.Sonra oturdum yatakta uyuyamıyorum.Dedim kızım olsaydın şimdi alırdım seni koynuma,babanı da atardık salondaki koltuğa ooohhhh değmeyin keyfimize...Rabbim nasip etsin inşallah bu duyguyu.

arkadaşlar ben de yatayım artık yaarın sabah bebişimi göreceğim. Uyuyayım da vakit çabuk geçsin di mi... Öpüyorum herkesi

şekerler bende kaçayım hiçte uykum yokta yatayım belki gelir benim kocişim sabahları ben kaldırmazsam uyanamıyor malesef onun için yatayımki onuda kaldırabileyim işe gitsin di mi ama aklinialirimsmile
kendinize ve bebişlere çok iyi bakın iyi geceler Şeniz

iyi geceler canım,tatlı rüyalar...

kızlar oglum uyudu
bende cok yorgunum
bıraz uyuyam sutum gelsın
yarın dra gıtcem hemoroıd ıcın
dogumdan sonra oldum
tanıstıgımıza çok memnun oldum
allaha emanet olun

Gerçekten çok zor şeyler yaşadığın belli canım.Neyse ki Allah'ın izniyle atlatmışsın hayırlısıyla.
Ben işin şu tarafına dikkat çekmek istiyorum ve sana teşekkür ediyorum.
Senin gibi duyarlı insanlar az kaldı canım.Şimdilerde hastanede bile beklerken sohbet ettiğimiz insanlar bizi korkutmak için her kötü şeyi anlatıyorlar.Sanki hiç hamile olmamışlar,ne kadar etkileniliyor bilmiyorlar.Mesela geçen hafta doktorda beklerken günü bitmiş ikinci doğumunu yapacak bir bayanla konuştuk.Bana dedi ki ilginç bir bakışla:Senin ilk doğumun di mi dedi.Evet neden dedim çok rahatsın da ordan anladım dedi.Bir doğur görürsün dedi.
Tabi ben bu konuda duyduklarımı duyup geçicem diye kendimi şartladığımdan kendisini pek takmadım sadece duyarsızlığını size anlatmak istedim.Daha neler neler.Ellerine ne geçiyor anlamıyorum.
ay ne patavatsız insanlar var. cehalet cehalet... ben herhalde düşmanım olsa ancak böyle konuşurum sinir etmek için :jeyyar:
tanımadığın etmediğin hamile bir kadına denecek şey mi bu şimdi
bazı eksik akıllılar da (afedersiniz ama çok sinirleniyorum) kaybettiğim bebeğimin cinsiyetini soruyorlar şimdiki bebeğimin cinsiyetini sorduktan sonra, bir de kendilerince kıyaslama yapıyorlar. acaba kendilerinin evlatları ölse ben kız mıydı erkek miydi diye sorsam sonra da yaşayan bebekleriyle kıyaslasam ne hissederler.
demekki evladını kaybetmeyen biri ANNE dahi olsa anlayamıyor ya da anlayışsız insanlar gelip böyle saçma sorular soruyorlar bana senağlama

akpak,srpp sanırım geçmişteler hiç sesleri çıkmıyor

yok canım kardeşime ders çalıştırıyordum :bbo:
tatlı uykular size

akpak,yatıyorsun herhalde sana da iyi geceler canım,ben nöbetçiyim bu gece siz rahat uyuyun inşallah.

Neyse ben de çıkıyorum.Yarına randevumuz var uyanamıyacağım bu gidişle.Zorlayayım kendimi uyumaya.

Kızlar sancılarım sıklaştı doğuma gidiyorum inşallah dua edin...

Kızlar sancılarım sıklaştı doğuma gidiyorum inşallah dua edin...
Allah kolaylık versin canım ...hayırlısıyla bi avazda kurtul ! cok heyecanlı...bebişine kavuşmaya az kalmış... ne mutlu sana...yerimsenibendelikafadulden

günaydınnn
zeyl allah yardımcın olsun birazdan bizimde kontrolumuz var evden çıkıcaz...

Arkadaşlar herkese günaydın...
Zeynepb arkadaşımız hastanedeymiş şu an. Sabaha karşı kanaması gelmiş.Öğleden sonra 1 gibi sezeryana alınacakmış. Bizlerden dua bekliyo. Allah hepimizin özellkle de şu anda doğum yapanların yardımcısı olsun.
Zeynepçim, sağlıkla kavuşacaksın inşallah ıpek böceğine. Allah'ım yardımcın olsun...

Biz de birazdan dr gideceğiz. ınşallah bebişim gelir. Bekletmez daha fazla.

Slm kizlar size haber verebilmek icin internete girdim. Allah'a sukur dunyalar guzeli kizimiza kavustuk..Kizim nazli diye soylenip duruyordum ama o hic bekletmeden beklenen tarihinde geldi aramiza..simdilik bilgileri size haber vereyim daha sonra vaktim olunca da hikayemi paylasirim insallah..Tebriklerinize cvp yazamazsamda hepsini cani gonulden kabul ediyorum, Dogum yapmamis arkadaslara da Allah yardimcilari olsun.. Hepinizi opuyorum.

Kizimin adi Beyza, Beklenen Dogum tarihi ve Dogum tarihi 5 Subat 2010.Kilosu 3730, boyu 51,5. Dogum sekli de normal..gerci epidural okadar cok istedim ki doktorumu ikna ettigimde 9 cm olmus acilmam ve oyuzden yapmadi..

X