- 21 Temmuz 2008
- 1.824
- 10
- 41
Cnm Allah yardimcin olsun dualarimiz seninle..
secılcım cok az kalmıs ya heyecan doruktadır sımdı saglıklı kolay bı dogum olsun ınsallah canımmm
Saolun kızlar bende sezeryane girerken sizlere edicem inşallah.
Merhaba kızlar biz dr'dan az önce geldik.
Nst'ye girdik yaramaz oğlum aletden kaçtı durdu.eskiye göre hareketleri daha az ama vuruşları kuvvetliydi sancı çıkmadı hiç.
veee sezeryan günümüz belli oldu.06.02.2010 cumartesi günü saat 8:30 da.
dr'umuz zamanı gelmiş artık ya bu akşam yada yarın sabah alalım dedi.yok babam şehir dışında c.tesi olsun dedim.kabul etti ama sancın,kanaman,suyun olursa hemen geliyosun acil sezeryana alıyoruz dedi.benim akıllı oğlum bekler dr'umuz stres yapıyor nedense.
kilomuz geçen hafta 3.320 di bu hafta 3.250 dedi.ee nasıl düşmüş dedim makineler bebeğinden duruşundan eksik ölçüyormuş.bide 200 300 gram farkeder doğuncada dedi.iyi dedim napalım.
bana ultrasonda bakılırken ESCOS Esra arkadaşımız geldi aynı dr'a muayeneye gidiyorduk.2 gündür oğlu hareket etmiyormuş 37+5 paniklemişti dr benden sonra ona bakacaktı.beklemenin anlamı yok sezeryana alabiliriz seni dedi heyecanlanmıştı esrada az konuşabildik moralini yüksek tutmasını söyledim inşallah iyi haberlerle gelir.
cnm hayırlısı olsun sen bende 1 gün önce Alıcaksın ALLAH nasip ederse.ben genel anesteziyi seçtim ama şimdi çok kararsızım acaba epiduralmi deseydim.panik olduğum için eşim ve dr.epidural yapamıyacağımı düşündüler.escosu çok merak ettim inşallah güzel haberlerle gelir.:Saruboceq: