slm subat anneleri bir kısmınız bebişlerine kavuştu bir kısmınızda kavuşmak üzere...daraısım bizimde başımıza inş. bişey sormak istiyorum sizlere kasılmaların nasıl olduğu hakkında bilgisi olan var mı...dün gece karnım sertleşti sanki bebeğimbir yerde toplandı hareet ettikçe canım yandı resmen...korkudan sabaha kadar uyuyamadım...şimdi daha iyiyim p.tesi hastaneye gidicem beklemeli miyim yoksa bugün gideyim...yani bu yaşadığım durum normal mıdırki hepiniz yaşadınızmı...şimdiden teşekkür ederim
slm subat anneleri bir kısmınız bebişlerine kavuştu bir kısmınızda kavuşmak üzere...daraısım bizimde başımıza inş. bişey sormak istiyorum sizlere kasılmaların nasıl olduğu hakkında bilgisi olan var mı...dün gece karnım sertleşti sanki bebeğimbir yerde toplandı hareet ettikçe canım yandı resmen...korkudan sabaha kadar uyuyamadım...şimdi daha iyiyim p.tesi hastaneye gidicem beklemeli miyim yoksa bugün gideyim...yani bu yaşadığım durum normal mıdırki hepiniz yaşadınızmı...şimdiden teşekkür ederim
seçil haber ver canım bizede meraktan çatlarım burda kaydirigubbakcemile3
cnm benim uzun zamandır oluyor öyle eğer düzenli oluyorsa dr gitmek gerek diye biliyorum.10 dk bir mesela.dk larını takip et.
öyle ara ara gelip geçen bişey değil...gece 11 buçukta karnım bi sertleşti enson sa.te baktığımda sabah 6 ydı..hala sertti...off ne kadar zormuş...umarım bende sizler gibi bu haftaları görebilirim..çok teşekkür ederim..
kaydirigubbakcemile3 tmm cnm sanada ayırırımkaydirigubbakcemile3 zaten ben doğuma ayağımı sürüye sürüye gidicem zeynep berin diye diye ki arkamdan gelin hemen.kaydirigubbakcemile3
cnm walla kışın doğurmak hem iyi hem kötü ele avuca gelicekler yazın o güzel bence ama bu üşütme konusu benide endişelendiriyor.yine antalya çabuk ısınır sen şanslısın buranın havası çok tuhaf.bir soğuk bir sıcak.
Ayyy ne güzel aslında tam zamanı gelmiş bundan sonra pıtır pıtır doğurursun inşallah canım...
Ne güzel maşallah kız nazar değmesin emmesine..İri bebeklerden daha çabuk büyüyor diyolar küçük bebekleri doğruymuş demekki
kızlar nasılsınız???
ayy canım hadi hayırlı olsunkızlarrrrrrrrr selam
nasılsınız.. bugün son ultrason kontrolüm vardı herşey yolunda, nasipse 9 şubat salı sabahı mutlusonn :))
ay çok heycanlıyımmmmmmm
ya fato ne şanslısın ha, biz hala beklemedeyiz
selam kızlar
ne var ne yok
kızımı yıkadık uyuyo mışıl mışıl :ecrin_bebek:
Maşallah barekallah mis gibidir o şimdi zaten kendi kokusu yeeter yaa opuyorumnanaktan
Ağlıyomu kızz banyo yaptırırken :sinifsinif: