2010 Şubat Anneleri

aman maşallah de cnm:nazar defnemize.hava güneşlimi orda ne güzel.boshayallersmile bizim burası bembeyaz hemde tam son haftalarımızda.istanbuldakilere dahada zor.ben zaten hiç sevmem kışı birde doğumuma denk geldi.

evet ya.o yüzden büyük kızı götürdü babası hava iyiyken biraz dolaşalım dedi.
ya kışın dogurmakta pek iyi degilmiş,ayy üşütecek diye ödüm kopuyo..digeri austos dogumluya.ayy ne rahattı.

ya kışın dogurmakta pek iyi degilmiş,ayy üşütecek diye ödüm kopuyo..digeri austos dogumluya.ayy ne rahattı.

Korkma canım ya bi şey olmaz Allah ın izniyle. Üstelik sen bizim gibi acemi anne de değilsin. Tecrübelisin...

Bu ay sizin ayınız hımmm.....

Bakalım en sona kim kalacak : ) en sona kalan topikte tek başına kalacak : ) ama o doğum yaptıktan sonra diğerleri dönmüş olacak : )

ilginç yahu.... Şu sitede kaç bin doğum oldu merak ettim şimdi : ) Evlenen, doğum yapan okula başlatanlar oldu.... dile kolay 9 sene bitti : )

Buna ek olarak Hormon dengelerinizi hesaba katarak paylaşım yaparsanız şu güzel günlerde daha rahat olursunuz diye düşünüyorum....

gunaydın kızlar... bel ve kasık agrılarıyla dolu bı gecenın ardından yıne burdayım kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu arada akşam rüyamda fıstık yedim tabire baktım şimdi yakında doğuracaksın yazıyor:)))))))
secıl bende ısterım bendeeeeeeee kaydirigubbakcemile3

Günaydin kizlar
yarim saat önce kanamam oldu artik nisan mi baska biseymi bilmiyorum bi heyecan sardi beni elim ayagim titredi resmen
sancilarda var hastane yolu gözüktü minik kizim gelmeye karar verdi galiba
dua edin bana
canım cok sevındım walla hadı sende dogur artık gelsın ecem hanımm bızı haberdar etmeyı unutma tatlım zemuszemus

aryaa, Beris, maviyeshill, reptilia, sumifer

herkese günaydın...
canım çok sıkkın arkadaşlar... sabah dr kontrolm vardı fakat hava muhalafeti sebebiyle gidemedim..
düşünsenize çok kar yağıyor diye ben dr
canım ya ınsanında ıcıne oturur resmen... neyse saglık olsun yarın obur gun gıdersınız...

iyiym bugün çok şükür. dünkü gibi psikolojik deli değilim. aklinialirimsmile
sen nasılsın?
alemsın kız kaydirigubbakcemile3

demek zehra oldu.hımm.allah analı bablı olsun diyelim.gülşah 2 şubat salıydı bildigim kadıryla pazartesimi dogum yaptı.
pınar demek 5 şubat aldın tarihikaydirigubbakcemile3 iyi anacım bize nasip olmadı .ahdi seni artık hatırlar dudurum.o taihlerde.iyi cumya az kaldı ha gayret..
defne iyi şimdi uyuyo.şimdilik emiyo.uyuyo.gaz problemimiz hiç yok çok şükür zeynodada hiç yaşamamıştım.sanırım bundada yaşamayacagım.maşallah.
zeyno kadreşini iyi karşıladı.defne deiyip öpüyo seviyo akşuyo.ama bilemiyorum artık.inşallah problem yaşamam.dün kontrolü vardı defnenin 5 günde 150 gr almış.doktor çok güzel sütün iyi demekki dedi.haliyle sevindim bende.kız 3.072 kilo dogdu.şubatı bekleseydik.3,300 dogardı dedi doktor.o kadar stres yapmıştım.neyseki problem yok.en azından 3 ü geçtimkaydirigubbakcemile3 .

aysegul ya gozlerıne bıttım nazarlık gıbı masallah tam yemelık olmus senın zıllı ya kaydirigubbakcemile

Bu ay sizin ayınız hımmm.....

Bakalım en sona kim kalacak : ) en sona kalan topikte tek başına kalacak : ) ama o doğum yaptıktan sonra diğerleri dönmüş olacak : )

ilginç yahu.... Şu sitede kaç bin doğum oldu merak ettim şimdi : ) Evlenen, doğum yapan okula başlatanlar oldu.... dile kolay 9 sene bitti : )

Buna ek olarak Hormon dengelerinizi hesaba katarak paylaşım yaparsanız şu güzel günlerde daha rahat olursunuz diye düşünüyorum....

sayfamızda yönetimin üst düzey yetkililerinden birini görmek ne güzel.

haklısınız sona yaklaştık.... aramızda kırıcı sözler geçipde üzmenin üzülmenin anlamı yok.
ben kendi adıma konuşayım burada çok güzel arkadaşlıklar edindim, yüz yüze görüştüm.

umarım dediğiniz gibi herkes paylaşım yaparken bir kez daha düşünüp öyle yazar.

kızlar bu dogum hikayesini nasıl yazacagız yani nereye yazacagız .konu kapatılmıştır falan yazıyo anlamadım ben.

kızlar bu dogum hikayesini nasıl yazacagız yani nereye yazacagız .konu kapatılmıştır falan yazıyo anlamadım ben.

canım o konuyu genel dogum hıkayelerı bolumune tasımıslar...
dogum ve sonrası topıgı altında dogum hıkayelerımız bolumu war orda konu.

ayşegülcüm bilgende bende cumaya gün aldık ama benim belki c.tesine kayabilir.
babam burada değil şehir dışında yetişsin diye 1 gün sonraya alabiliriz.ama bakalım yarın son kontrol dr'umuz ne diyecek son söz onun...

ayşegülcüm bilgende bende cumaya gün aldık ama benim belki c.tesine kayabilir.
babam burada değil şehir dışında yetişsin diye 1 gün sonraya alabiliriz.ama bakalım yarın son kontrol dr'umuz ne diyecek son söz onun...

hadi bakalım hayırlı dogumlarınız olsun.kız ben bi haftalık ettim bilekaydirigubbakcemile3
daha cumaya doguracaktım.benim kız meraklı çıktı..

secıl naptın canım doktora gıttın mı çatı oldun mu ne dedı dogum ıcın???

gunaydın kızlar... bel ve kasık agrılarıyla dolu bı gecenın ardından yıne burdayım kaydirigubbakcemile3

secıl bende ısterım bendeeeeeeee kaydirigubbakcemile3

canım cok sevındım walla hadı sende dogur artık gelsın ecem hanımm bızı haberdar etmeyı unutma tatlım zemuszemus

canım ya ınsanında ıcıne oturur resmen... neyse saglık olsun yarın obur gun gıdersınız...

alemsın kız kaydirigubbakcemile3

aysegul ya gozlerıne bıttım nazarlık gıbı masallah tam yemelık olmus senın zıllı ya kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3 tmm cnm sanada ayırırımkaydirigubbakcemile3 zaten ben doğuma ayağımı sürüye sürüye gidicem zeynep berin diye diye ki arkamdan gelin hemen.kaydirigubbakcemile3

cnm walla kışın doğurmak hem iyi hem kötü ele avuca gelicekler yazın o güzel bence ama bu üşütme konusu benide endişelendiriyor.yine antalya çabuk ısınır sen şanslısın buranın havası çok tuhaf.bir soğuk bir sıcak.

secıl naptın canım doktora gıttın mı çatı oldun mu ne dedı dogum ıcın???

sorma cnm dün o kadar kastım kendimi gerildim bugüne iptal oldu.ALLAH nasip kısmet ederse bu gece gidicem bir gecem daha uykusuz geçti yani.neyse bunda da bir hayır vardır herhalde.ama dün akşam doğurucam sandım benim kız çıkmaya çalıştı resmen sancı böyle bişeymi onuda anlamadım bağırttı beni bütün gece bakalım dr ne diyecek.

Günaydin kizlar
yarim saat önce kanamam oldu artik nisan mi baska biseymi bilmiyorum bi heyecan sardi beni elim ayagim titredi resmen
sancilarda var hastane yolu gözüktü minik kizim gelmeye karar verdi galiba
dua edin bana

Ayyy ne güzel aslında tam zamanı gelmiş bundan sonra pıtır pıtır doğurursun inşallah canım...

hadi bakalım hayırlı dogumlarınız olsun.kız ben bi haftalık ettim bilekaydirigubbakcemile3
daha cumaya doguracaktım.benim kız meraklı çıktı..

Ne güzel maşallah kız nazar değmesin emmesine..İri bebeklerden daha çabuk büyüyor diyolar küçük bebekleri doğruymuş demekki:emir_bebek:

Merhaba kızlar a.s. nasılsınız.
Bende sizleri merak ettim bir bakayım dedim.
Doğum yapanların gözü aydın olsun, gün alanlardan güzel haberler bekliyoruz inş. bende cuma günü kontrole gidicem, bebeğim ters dönmedi ama doktorum bekleme taraftarı dönebilir diyor bende acele etmiyorum hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğim.

Merhaba kızlar a.s. nasılsınız.
Bende sizleri merak ettim bir bakayım dedim.
Doğum yapanların gözü aydın olsun, gün alanlardan güzel haberler bekliyoruz inş. bende cuma günü kontrole gidicem, bebeğim ters dönmedi ama doktorum bekleme taraftarı dönebilir diyor bende acele etmiyorum hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebeğim.

cnm seninkininde gelme niyeti yok demekki:)bazen son anda da dönebiliyorlarmış belki seninde öyle olur.benim çok erken döndü hatta korkmuştum o zaman erkenmi gelicek diye.o zamandan beri ters duruyor kıyamam.Hakkında hayırlısı olsun cnm.

slm subat anneleri bir kısmınız bebişlerine kavuştu bir kısmınızda kavuşmak üzere...daraısım bizimde başımıza inş. bişey sormak istiyorum sizlere kasılmaların nasıl olduğu hakkında bilgisi olan var mı...dün gece karnım sertleşti sanki bebeğimbir yerde toplandı hareet ettikçe canım yandı resmen...korkudan sabaha kadar uyuyamadım...şimdi daha iyiyim p.tesi hastaneye gidicem beklemeli miyim yoksa bugün gideyim...yani bu yaşadığım durum normal mıdırki hepiniz yaşadınızmı...şimdiden teşekkür ederim

cnm seninkininde gelme niyeti yok demekki:)bazen son anda da dönebiliyorlarmış belki seninde öyle olur.benim çok erken döndü hatta korkmuştum o zaman erkenmi gelicek diye.o zamandan beri ters duruyor kıyamam.Hakkında hayırlısı olsun cnm.

Sanırım son güne kadar bekliycez canım, zatende acelemiz yok, iyice büyüsün...

X