Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı cumalarrrr...
plaj, hıçkırması normal daha tecrübesiz suda nefes konusunda...
ben kalın, polar, örgü battaniye falan hepsini yıkadm bişii olmadı, temiz oldu :)
sebamed en iyisi galiba, kullanan arkadaşlar öneriyor ama fiyatı biraz yüksek galiba.. bebe yağını da hemen hemen her alt değiştirmeden sonra kullanıyo arkadaş hiç pişik olmadı maşaAllah 4 aydır. mesela bir ara bebeğine zeytin yağı sürdü doğal olsun diye ama çocuğun poposu kızardı! her çocuğa doğallık iyi olmuyo heralde! :)
selam şekerlerrr
ne var ne yok görüşmeyeli bende dün doktordaydım
gene idrar yollarımda iltihap çıktı ama bu sefer antibiyotik verdi
inş. geçer bu sefer ya
hayırlı cumalarrrr...
plaj, hıçkırması normal daha tecrübesiz suda nefes konusunda...
ben kalın, polar, örgü battaniye falan hepsini yıkadm bişii olmadı, temiz oldu :)
sebamed en iyisi galiba, kullanan arkadaşlar öneriyor ama fiyatı biraz yüksek galiba.. bebe yağını da hemen hemen her alt değiştirmeden sonra kullanıyo arkadaş hiç pişik olmadı maşaAllah 4 aydır. mesela bir ara bebeğine zeytin yağı sürdü doğal olsun diye ama çocuğun poposu kızardı! her çocuğa doğallık iyi olmuyo heralde! :)
arkadaşlarr ben doğumu nerde yapacağıma karar veremedm henüz, kafam da nisa hastanesi var ama bi kaç kişiden iyi duymadım, bi çok kişiden de iyi duydum ne biliim??!!...
nisa ya giden veya yakınında doğum yapan birileri var mı? hemen sezeryana alma olayı var mı? gece doğum olursa nöbetçi doktorları iyi değil diyolar? asiye hanıma bi kez kontrole gittim hoş biriydi ama tam bilgim yok tabii.. bilgisi olan varsa paylaşırsa çok iyi olur...
tamam canım oki doki yarın 12:30 da heykel mcdonadlsın önünde seni nasıl tanıcaz kız nur cemallinide görmedik hiççç:)))
berrincim saat 13:00 oldu seçil sitenin servisiyle gelcekmiş oda 12:30 da kalkıyomuş,13:00 olsa olurmu diyooo
selam şekerlerrr
ne var ne yok görüşmeyeli bende dün doktordaydım
gene idrar yollarımda iltihap çıktı ama bu sefer antibiyotik verdi
inş. geçer bu sefer ya
canım benim kız kardeşimin arkadaşı doktor çapa iyi diyodu hastane olarak aklında bulunsun....nisaya ben aydında gidiyorum yeni bi hastane pek kimse bilmiom ....ben çınarlı diyomda ocaktan sora katkı payları kalkıyo ya çınarlıda çok tuzlu Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder işallah
ya katkı payını hiç söyleme zaten ne olacağı bellisiz..
çapa da doktor arkadaş var ama o da burası çok kalabalık araya da gidebilirsin, iyi de olabilir ama bence çapayı boşver diyor.
ona göre nisa iyi ama doktor mantığıyla bakıyor mesela normal doğum yapan bi arkadaşın bebeğini doğurturken boynunu zorlamışlar bebek fizik tedavi görüyo şimdi, doktor arkadaşıma göre bu her yerde olabilir diyor. ki haklı ama tecrübe diye de bişii var, ne biliim..
benm arkadaş 37 haftalıktı soğuk aldığından karnı sancılanmış meğerse ama nöbetçi doktor her doğumdan fazla para aldığı için hemen sezeryana alalım demiş neyse ki başka hastaneye gitti de 40+2 de normal doğum yaptı...
sağol canm bu arada...
serap melissa
sağolun kızlar inş. geçer bu sefer ya
suyuda bol içiyorum ama bi kurtulamadım şu iltihaptan yaa
ya niye soğukta bekliceksiniz girin içeri oturun alalaaa :CüvCüv: ben gelirsem içeri geçer otururum valla.. yakama çiçek takıciim şekerim seçille tanışıyoruz zaten biz, sizi de ya resimlerinizden tanırım ya gelince telefon ederim.
geçmiş olsun canım bol su iç
canım benim kız kardeşimin arkadaşı doktor çapa iyi diyodu hastane olarak aklında bulunsun....nisaya ben aydında gidiyorum yeni bi hastane pek kimse bilmiom ....ben çınarlı diyomda ocaktan sora katkı payları kalkıyo ya çınarlıda çok tuzlu Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip eder işallah
selam kızlar herkeslere
Canım sen İzmir'deki Çınarlıyı dyorsun değil mi? Oranın SSK anlaşması yok:sm_confused: zaten tuzlu yani. Hatta ben bu katılım payının 70 e çıkmasıyla yeniden anlaşırlar belki diye umut ediyorum. 2 sene önceye kadar vardı kaldırdılar.
Selam canım hoşgeldinopuyorumnanaktan