canım nasıl yani ya bişii olmaz korkma benim sehirde hiç akrabam yok bi sorun olursa alır cantamı giderim hastaneye diyourm annemler falan istanbulda benim nasılsa gelirler sonradan diorum.. korkma cesur ol sen artık nerdeyse annesin..:)
bu arada ne kadar sesssizmiş topikkkkk!!!
zeyneo o şikayetler bende de oluyor sancımıymış ki.. bağırsak ağrıları baygınlık karında hassasiyet agrılar vs.. bi de yorgunluk var ben de bi de carpıntı gibi seyler oluyor sanki cok heyecanlanmışım gibi o ne ki acaba??akannehir
günaydın kızlar vugün en erkenci benı anlaşılan eşim ve ailem cenaze dolayısıyla istanbula gitti ben yalnızım ve dua ediyorum kızım bugün gelmeye kalkmasın tek başıma doğuramam!! kaydirigubbakcemile3
zeyneo o şikayetler bende de oluyor sancımıymış ki.. bağırsak ağrıları baygınlık karında hassasiyet agrılar vs.. bi de yorgunluk var ben de bi de carpıntı gibi seyler oluyor sanki cok heyecanlanmışım gibi o ne ki acaba??akannehir
günaydın teyzoşlar dr dan geldik şimdi şu meşhur çatıya baktırdık bizde sonunda çok şükür normal doğum için hiçbir engel görünmüyor.ben acayip kastım kendimi o yüzden biraz fazla acıdı ama geçio yani 3 dk sonra bişiy yokmuş gibi oldum.oğluşum 3.600 olmuş.bizim dr boyu ölçülmez diyo sadece maşallah ayakları uzunca sende babada uzun olunca buda sanırım uzun filan dedi 8 şubata verdi tekrar randevu bundan sonra bebişim ne zaman isterse o zaman gelicek:))) darısı sizlerin başına minnoşlarımmm
Günaydınnnnn.....
Canım başınız sağolsun...Sıkıntı yapma kendine. Bi şey olmaz Allahın izniyle...
Canım o baygınlık hissi gibi olan çarpıntımsı şey bana da oluyo..
günaydın teyzoşlar dr dan geldik şimdi şu meşhur çatıya baktırdık bizde sonunda çok şükür normal doğum için hiçbir engel görünmüyor.ben acayip kastım kendimi o yüzden biraz fazla acıdı ama geçio yani 3 dk sonra bişiy yokmuş gibi oldum.oğluşum 3.600 olmuş.bizim dr boyu ölçülmez diyo sadece maşallah ayakları uzunca sende babada uzun olunca buda sanırım uzun filan dedi 8 şubata verdi tekrar randevu bundan sonra bebişim ne zaman isterse o zaman gelicek:))) darısı sizlerin başına minnoşlarımmm
canım gozun aydınn darısı basımıza
fatocum gozun aydın. masallah pek de cici kızın naif cıtı pıtı yerım onu. Allah nazarlardan saklasın
Canım benim normal için bir engel yok. Ama son anda bi şey olursa bilemem tabi. Ancak iki hafta öncesine kadar bebiş tersti ve drum şubatın 2 si veya 3 üne gün vermişti. Şimdi bebeiş döndü normali bekliyoruz. Erken değil canım tahmini doğum tarihinden iki hafta önce sezeryan yapıyorlar bildiğim.
Canım hayırlı doğumlar inşallah... Sağlıkla kollarına al yavrunu inşallah...
Canım ben pazartesi ilk defa gittim para ödemedim...
Aaaa Esracım hem kızımla adaş hem de hemşerimsin kızzz.. Ben de Edirneliyim... :lepi:
Aramıza hoş geldin canım... Bebişin için de senin için de hayırlısı olsun inşallah...
Oyyyy yerim ben minik prensesi...Canım iyi olduğunuza çok sevindim...
Foto mu varrrr nerdeeeeee????????
Canım benım Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın Allah'ım bizlerede nasip etsin o güzel duyguyu bizde yarın 39. haftaya başlıyoruz kısmetse ay basında doktora kntrole gidicez bakalım ne diyecek uzun zamandır bir annemde bir kayınvaldemdeyim kimseden haber alamadım herkesler iyidir inşallah arkadaşlar...
teşekkür ederim canım..
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hakkında hayırlısı canım..Allah kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin..
;Allah yardımcın olsun canım..son zamanlar böyle işte malasef zorlu geçiyor..
Allah kuzunu sana bağışlasın,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin..
sorma canım hem çok heyecanlıyım hem de çok korkuyorum..Allah hepimize yardımcı olsun..
canım ishale dikkat et, doktorunu bilgilendir mutlaka..bişeylerin habercisi olabilir çünkü..geçmiş olsun..
bebeklerimle beraber dua ediyoruz sana..Allah kolaylık versin..sağlıkla gelsin kuzun inşallah..
Allah bağışlasın canım..sağlıkla büyüt inşallah kuzunu..
canımcım gözün aydın uzun ömrlü olsun kızçen allah analı babalı büyütür hayırlı bir evlat olmasını sağlar inşallah darısı başımıza a.s.
Selam kızlar yarın bende dr a gideceim nst ye ilk defa giricem bi arkadaş ücretini sormuştu sayfalar geçince unuttum kim olduğunu 10 dk 14 tl imiş.bakalım kızım kaç kilo olmuş.sıkıldım aslında beklemekten gelse biran önce iyi olacak.boshayallersmile
Fatmacığım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah.Darısı başımıza.
haberimiz var canım Allah bağışlasın bebişi. ama sen niye erken doğum yaptın daha 3 haftan vardı suyun mu geldi orasını hatırlıyamadım.
amin çok sağolun kızlar güzel dualarınız için
darısı sizlerin başına inş.
hayırlıısyla kavuşursunuz meleklerinize
Canim herseyin iyi olmasina çok sevindim Masallah Duru hanima
geçmiş olsun Zeynep o kadar direndik son 1 ay kala grip soğuk algınlığı baş gösterdi yine.bol limonlu sıcak su iç hatta içine birazda bal katabilsen çok iyi gelir şekerini etkiler ama bal. umarım biran önce geçer.kızlar sımdı doktordan geldık esımle... esım bay panık gıdelım gorunelım dıyınce gıttık. tansıyon normal ıdrar kan tahlılı sonucları normal. tahmın ettıgınız gıbı ust solunum yollarından kaynaklıymıs benım durumum. doktor cok mecbur kalmadıkca ılac alma artık dedı. gunde 1 mınoset ıcebılırsın dogal sekılde gecırmeye calıs ıhlamur meyve falan tuket,bol su ıc dedı...
nst ye de soktu gıtmısken. sancılar %140-150 cıktı %240 a kadar yolu varmış... nobetcı doktor abımızın dedıgıne gore sancılarımızda baslamıs 2-3 haftaya gelebılır daha erkende olabılır daha gec te olabılır ama artık beklemek lazımmış... adet agrılarım ve karnımda bagırsak bozulması gıbı hıssettıgım seyler sancıymıs kızlar aklınızda bulunsun. bende bagırsaklarımı bozdum sanıyodum bilmiyorumkismile
esım benı bakıma aldı meyve getırıp duruyo ıns cok sıddetlenmeden hafıfce atlatırım :sinifsinif:
sagol tubısım sımdılık cok sıddetlı degıl sadece basım agrıyo boylece gecer gıder ıns...canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişini sanada çok geçmiş olsun inş. yakın zamanda sıkıntıların bitecek seninde çabucak iyileşirsin dilerim :Saruboceq::Saruboceq:
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et artık kendine kocişine de aferin baksın sana tabi doğuma kadar atlatman lazım :1hug:
sagol canım benım. wallahı 1 hafta daha durması lazım ewet.. durur zaten ya oyle hemencecık gelıcegını sanmıyorum 2 hafta daha rahat durur gıbıme gelıyor... sözleşmeyi feshmetmezse cadı kaydirigubbakcemile3Canım çok geçmiş olsun... Aman dikkat et kendine....Gözün aydın mı diyelim ne diyelim canım benim... Ama daha en az bir hafta durması lazım değil mi...
ayyy gelsın bebıslerrr kaydirigubbakcemile22010 Şubat Bebişlerinin Fotoları - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar 2010 şubat bebişlerinin fotoları diye bir topik açtım... Doğum yapan anneler eklerse sevinirim...
sagol canım ıns cok artmadan atlatırım. butun gun ewde usutmeyı nasıl becerıyorum bılmıyorum walla...Sağol canım halen her dr kontrolümüzde panik gidiyoruz inşallah herşey yolundadır diye. doğsalarda hayırlısı ile rahatlasak.
geçmiş olsun Zeynep o kadar direndik son 1 ay kala grip soğuk algınlığı baş gösterdi yine.bol limonlu sıcak su iç hatta içine birazda bal katabilsen çok iyi gelir şekerini etkiler ama bal. umarım biran önce geçer.
maşallah canım Allah nazarlardan saklasın.son günler geri sayım başladı.
masallah elıfcım buyutmussun pasayıgünaydın teyzoşlar dr dan geldik şimdi şu meşhur çatıya baktırdık bizde sonunda çok şükür normal doğum için hiçbir engel görünmüyor.ben acayip kastım kendimi o yüzden biraz fazla acıdı ama geçio yani 3 dk sonra bişiy yokmuş gibi oldum.oğluşum 3.600 olmuş.bizim dr boyu ölçülmez diyo sadece maşallah ayakları uzunca sende babada uzun olunca buda sanırım uzun filan dedi 8 şubata verdi tekrar randevu bundan sonra bebişim ne zaman isterse o zaman gelicek:))) darısı sizlerin başına minnoşlarımmm
gunaydın kızlar... dun geceyı 2 mınosetle atlattım hala başım ağrıyor eşimi aktara yolladım ıhlamur almaya gitti... kızım da durmadı gece moral vermeye calıstı heralde bana minik kuşum :asigim:
sagol tubısım sımdılık cok sıddetlı degıl sadece basım agrıyo boylece gecer gıder ıns...
sagol canım benım. wallahı 1 hafta daha durması lazım ewet.. durur zaten ya oyle hemencecık gelıcegını sanmıyorum 2 hafta daha rahat durur gıbıme gelıyor... sözleşmeyi feshmetmezse cadı kaydirigubbakcemile3
ayyy gelsın bebıslerrr kaydirigubbakcemile2
sagol canım ıns cok artmadan atlatırım. butun gun ewde usutmeyı nasıl becerıyorum bılmıyorum walla...
bu arada duru hanıma da masallah annesı kocaman olmus
masallah elıfcım buyutmussun pasayı
esracım carpıntı oluyor o ayrı ama benım adet agrısı ve karnımın alt kısmında bagırsak krampı gıbı hıssettıgım seyler rahım kasılmalarıymıs. ben hep belden gırıcek agrı dıye beklıyodum her bunyede degısık oluyo demekkı. sen bı dahakı kontrolune doktoruna danıs bence...
gözün aydın elifcim. sevindim normal doğumla alakalı bi problem olmadığına. oğluşun da büyümüş maşallah. bizim kız da 3300 dü perşembe günü. bakalım -sen, ben ve havva- üçümüzden ilk kim doğuracak.
canım cok gecmiş olsun ya üzüldüm dıkkat et kendıne ipek halım erken gelmeye kararlı anlaşılankızlar sımdı doktordan geldık esımle... esım bay panık gıdelım gorunelım dıyınce gıttık. tansıyon normal ıdrar kan tahlılı sonucları normal. tahmın ettıgınız gıbı ust solunum yollarından kaynaklıymıs benım durumum. doktor cok mecbur kalmadıkca ılac alma artık dedı. gunde 1 mınoset ıcebılırsın dogal sekılde gecırmeye calıs ıhlamur meyve falan tuket,bol su ıc dedı...
nst ye de soktu gıtmısken. sancılar %140-150 cıktı %240 a kadar yolu varmış... nobetcı doktor abımızın dedıgıne gore sancılarımızda baslamıs 2-3 haftaya gelebılır daha erkende olabılır daha gec te olabılır ama artık beklemek lazımmış... adet agrılarım ve karnımda bagırsak bozulması gıbı hıssettıgım seyler sancıymıs kızlar aklınızda bulunsun. bende bagırsaklarımı bozdum sanıyodum bilmiyorumkismile
esım benı bakıma aldı meyve getırıp duruyo ıns cok sıddetlenmeden hafıfce atlatırım :sinifsinif:
aşkolsun bizde varız bilmiyorumkismile
gözün aydın elifcim. sevindim normal doğumla alakalı bi problem olmadığına. oğluşun da büyümüş maşallah. bizim kız da 3300 dü perşembe günü. bakalım -sen, ben ve havva- üçümüzden ilk kim doğuracak.
bencede aşkolsun siteye yeni girdk diye adamdan sayılmıyomuyuz bende son 15güne girdim 14 şubat kısmetse...
sagol hulişim :sinifsinif:geçmiş olsun zeynepcim, allah acil şifalar versin. öptüm çoook
kız ızleme oyle seyler kendını strese sokma... senın ıcın hayırlısı neyse oyle olsun olumunekankayizsmileslm kızlar nasılsınız?
bugün babamız nöbetçi kızımla başbaşayız
bir tane normal doğum videosu var ama korkarsanız koymayım linki
kadın kolayca hemen doğuruyor bir dakikada :)
keşke biz de öyle kolay doğursak
listeye baktıkça içim daralıyor hep sezeryan, ben sezeryandan korkuyorum inşallah normal olur mafoldumben
canım cok gecmiş olsun ya üzüldüm dıkkat et kendıne ipek halım erken gelmeye kararlı anlaşılan
masallah canımm
BU KADAR ALINGAN OLMAYIN CANIM. BİZİM ÜÇÜMÜZÜN SAT AYNI ( 8 MAYIS) O BAKIMDAN.
YOKSA KİMSEYİ AYIRT ETMİYORUZ. HEPİNİZE HAYIRLI DOĞUMLAR DİLİYORUM. SAĞ SAĞLİM KUCAĞINIZA ALIN BEBİŞLERİNİZİ BİR AN EVVEL. opuyorumnanaktan