2010 Şubat Anneleri

zeynebim daha iyisin yaa umarım tez zamanda atlatırsın

daha ıyı gıbıyım kocısın meyve ıhlamur takvıyesı sayesınde gozumu actım bıraz.
yazık adamlara ya dogursada kurtulsak dıye gozumuzun ıcıne bakıyolar artık :roflol:

Geçmiş olsun eynep. Klvyemde bi problem vr bı hrfleri ymıyor kusur bkmyın. Gıcık oldu böyle y. Ne çok bebeğimi olmuş ben nete girmeyeli. llh hepsini nlı bblı büyütsün. Drısı biim bebeklerimiin de bşın. Umrım sğ slim kvuşuru hepimi bebeklerimie ve koly koly doğumlr seerynlr geçiriri.

Geçmiş olsun eynep. Klvyemde bi problem vr bı hrfleri ymıyor kusur bkmyın. Gıcık oldu böyle y. Ne çok bebeğimi olmuş ben nete girmeyeli. llh hepsini nlı bblı büyütsün. Drısı biim bebeklerimiin de bşın. Umrım sğ slim kvuşuru hepimi bebeklerimie ve koly koly doğumlr seerynlr geçiriri.

canım cok sagol...
bosluk doldurmaca oynadım yazdıklarını okurken kız nolmus klavyene oyle neyse Allah tan anlasılıyor ne dedıgın kaydirigubbakcemile3

kızlar biz de prş günü doktora gittik..sağlığımız ve gelişimimiz iyi ama bu hafta çok kilo almamışız..2300-2400 civarıyız..ikizlere göre iyi ama canım sıkıldı yinede de alışmışım her hafta azıcık daha büyümelerine..doğuma yakın,son haftalarda bebekler az kilo alırmış ya da almazmış hatta kilo kaybeden bebekler bile olurmuş..protein ağırlıklı beslenmek gerekliymiş..bu hafta dikkat edicem bakalım ne olacak..prş tekrar gidicez kısmetse..o zaman ilaçlarımızı kesecek doktor ve beklemeye başlıcaz..inşallah hepimiz vakitlice, sağlıkla ve kolaylıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza..

Günaydınnnnn.....
Canım başınız sağolsun...Sıkıntı yapma kendine. Bi şey olmaz Allahın izniyle...

Canım o baygınlık hissi gibi olan çarpıntımsı şey bana da oluyo..
evet bende de hep oluyoo..yatınca azalıyor bugun test ettim tansiyon sandım ama tansiyon 13 8 12 7 falan cıktı (evdekii elektronkle)ama nabız atışlarım 120 ye 115 cıktı aniden nabız atışı çok.. eşimi ölçtük aynı anda onun 73 çıktı tansiyonu da 11e 7
benimkinde bi acayiplik vardı ama bilmiyoru sık sık ölçeyim bakayım ben bugun..

günaydın teyzoşlar dr dan geldik şimdi şu meşhur çatıya baktırdık bizde sonunda çok şükür normal doğum için hiçbir engel görünmüyor.ben acayip kastım kendimi o yüzden biraz fazla acıdı ama geçio yani 3 dk sonra bişiy yokmuş gibi oldum.oğluşum 3.600 olmuş.bizim dr boyu ölçülmez diyo sadece maşallah ayakları uzunca sende babada uzun olunca buda sanırım uzun filan dedi 8 şubata verdi tekrar randevu bundan sonra bebişim ne zaman isterse o zaman gelicek:))) darısı sizlerin başına minnoşlarımmm
maaşallah eliferdi!!! ne güzel normali bekleyen de bi doktorun var cok sanslısın.. çatı olmayan ben kaldım galiba nasıl bişii ya.. bizim doktor kimine bakıp kimine bakmıyormuş.. o nasıl oluyor bilmyorum şüphe uyandırıcı...:)) töbe töbe.. bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3
sağol canım
galiba artık hepimiz aynı belirtileri yaşıyoruz özellikle ben yattığım ilk anlarda bayılacak gibi oluyorum gözlerim kararıyor akannehir
çok fena işte ben bu hafta onu sorcam mutlaka.. kızlar bi de bu hafta kayınvalideö kız kardeşi ve kızı gelcek bana..oyle kalmaya uzaktan geliorlar kalırlar giremezsem sasırmaın... doktora tek gdyim yeter..sizinkiler gelio mu sormam mı gerek.. ben tek gitmeyi istiyorum eşim bile olsa rahatsız olyrum..

amin çok sağolun kızlar güzel dualarınız için
darısı sizlerin başına inş.
hayırlıısyla kavuşursunuz meleklerinize
kız fatolina hani dogum hikayen...? hadi yaz da biz de okuyalım bol bol..
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...t-anneleri-dogum-hikayelerini-paylasiyor.html

gunaydın kızlar... dun geceyı 2 mınosetle atlattım hala başım ağrıyor eşimi aktara yolladım ıhlamur almaya gitti... kızım da durmadı gece moral vermeye calıstı heralde bana minik kuşum :asigim:

sagol tubısım sımdılık cok sıddetlı degıl sadece basım agrıyo boylece gecer gıder ıns...

sagol canım benım. wallahı 1 hafta daha durması lazım ewet.. durur zaten ya oyle hemencecık gelıcegını sanmıyorum 2 hafta daha rahat durur gıbıme gelıyor... sözleşmeyi feshmetmezse cadı kaydirigubbakcemile3

ayyy gelsın bebıslerrr kaydirigubbakcemile2

sagol canım ıns cok artmadan atlatırım. butun gun ewde usutmeyı nasıl becerıyorum bılmıyorum walla...
bu arada duru hanıma da masallah annesı kocaman olmus :nazar:

masallah elıfcım buyutmussun pasayı :nazar:

esracım carpıntı oluyor o ayrı ama benım adet agrısı ve karnımın alt kısmında bagırsak krampı gıbı hıssettıgım seyler rahım kasılmalarıymıs. ben hep belden gırıcek agrı dıye beklıyodum her bunyede degısık oluyo demekkı. sen bı dahakı kontrolune doktoruna danıs bence...
benim de belim adet olcakmı gibi agrıyo.. kasıklarıma baygın agrılar giriyor.. yatınca gecmiyor ama ii gelio.. bunlar simdi normal sancı mı yoksa yalancı sancı mı bende bi onu kavrayamadım işte yaa..sempatiksalakcinni

decoder lazım.. ama cok zevkli bulmaca gibi olmuş hoşuma gitti..aklinialirimsmile

Kızlar uyuyakalmışım yaaaKafam salak gibi. Sözde yürüyüş yapacaktık. off sinir oldum kendime...

Kızlar uyuyakalmışım yaaaKafam salak gibi. Sözde yürüyüş yapacaktık. off sinir oldum kendime...
ayy ben de oyle oluyorum işte ya.. uyuyakalmıştım kalktım hmn evi toplamaya basladık malum mşsafir yarın glck..

son mesajımdan sonra dışarı çıkmıştım tam 1 saat 40 dakikadır yürüyorum. dışarıda da öyle rüzgar var ki beni uçuracak sanki rüzgara karşı yürüdüğümde zor nefes aldım akannehir
hepsi kolay doğum için. sabah heryerim ağrıyarak uyanıyorum biraz hareket edince hafifliyor, acaba sürekli yatanlar ne yapıyor sempatiksalakcinni Allah yardımcıları olsun
burcin canım senin ikizler gayet iyiymiş hiç canını sıkma! benimki de 35. haftada o civarlardaydı kilosu. en son 36+5 te gittim 2800 dedi doktor. ki ikizlerin kilosu daha düşük olması normal yani ben bir taneyi ancak bu kadar besleyebiliyorum sana maşallah kaydirigubbakcemile3

havvacım ben senin yerine de yürüdüm bol bol kaydirigubbakcemile2 merak etme olumunekankayizsmile
aslında bundan sora hergün yürümek lazım ama havalar çok kötü. eve geldiğimde kulaklarım dizlerim yüzüm buz tutmuştu

herkese slm kızlar opuyorumnanaktan
Benimde salı çatım ölçülecek Allah nasip ederde o zamana doğurmazsam benimde karın ağrım var adet sancısı gibi birde arada bıçaklar batıyor.kızımda aşağıya indi sanki baya.sanırım yakında gelicek.çok iştahsızım bu aralar.akıntım çoğaldı.epidural normal çok istiyorum ama hemoroid oldum ve git gide kötüleşiyor sanki hemoroidim.dr normal doğumda çok ıkınıldığı için daha kötü bir hal alabilir dedi.sezeryanda demedi bu salı karar vericek hep hayırlısı diye dua ediyorum.epidural sezeryan olan arkadaşlar ne olur fikir verin bize tecrübelerinize ihtiyacımız var.

Canım seni burda görmek ne güzel... Doğum yapıp da tpiğe dönene ender kişilerdensin valla... EcrinDila Hanım nasıllar
uykuda fırsat buldukça girmeye çalışıyorum canım
iyi ecrin hanım ne yapsın emmede sorun yaşıyoruz sağıp veriyorum uç olmadı için

herkese slm kızlar opuyorumnanaktan
Benimde salı çatım ölçülecek Allah nasip ederde o zamana doğurmazsam benimde karın ağrım var adet sancısı gibi birde arada bıçaklar batıyor.kızımda aşağıya indi sanki baya.sanırım yakında gelicek.çok iştahsızım bu aralar.akıntım çoğaldı.epidural normal çok istiyorum ama hemoroid oldum ve git gide kötüleşiyor sanki hemoroidim.dr normal doğumda çok ıkınıldığı için daha kötü bir hal alabilir dedi.sezeryanda demedi bu salı karar vericek hep hayırlısı diye dua ediyorum.epidural sezeryan olan arkadaşlar ne olur fikir verin bize tecrübelerinize ihtiyacımız var.

canım bende epidural oldum çok memnunum bidaha doğur deseler doğururum valla
hakkında hayırlısı olsun inş.

doğum hikayemi yazıcam bi ara fırsat bulunca kızlar

merhaba kızlar herkez iyidir umarım Biz evimize dönmedik henüz .Balıkesirdeyiz kayınvalidemlerde.Bebeğim ve ben iyiyiz allaha şükür .
Maşallah dogum yapanllar sayıları artmış .Bizim bebekler biraz aceleci cıktı.Allah analı babalı büyütsün inşallah.Dogum yapacak olanlara allah yardımcısı olsun.

uykuda fırsat buldukça girmeye çalışıyorum canım
iyi ecrin hanım ne yapsın emmede sorun yaşıyoruz sağıp veriyorum uç olmadı için

canım bende epidural oldum çok memnunum bidaha doğur deseler doğururum valla
hakkında hayırlısı olsun inş.

doğum hikayemi yazıcam bi ara fırsat bulunca kızlar

Saol cnm bende mi öyle yapsam diyorum ama korkutuyorlar hissediyormuşsun sesleri duyuyormuşsun ürküyormuşsun öyle dediler.bekliyoruz cnm doğum hikayeni seviniriz.sanırım bebişler doğduktan sonra pek zaman olmuyor bakalım biz napıcaz.gelen giden de çok oluyordur tabi.ecrinini bizim için kokla dualarını bizden esirgeme cnm.

merhaba kızlar.
annem, kayınvalidem ve görümcem bendeler.
sağolsunlar sabahtan beri temizlik yapıyolar.ne cam kaldı ne halı çok yoruldular ama.bende peşlerinde boş boş dolandım durdum.ama yoruldum
gerçi haftaya cumaya kadar yolu var.oğlum erken gelmez yerini rahat buldu diye umut ediyorum.
sizlerde ne var ne yok geçmişe pek bakamadım.zehrayı 2 gündür göremiyorum yoksa doğurdumu.
sabah özlem ile görüştük bugün sancıları artmıştı nişan hala gelmeye devam ediyormuş bide sıvı geliyor dedi.oğlumun arkadaiı çınar bebek aceleci davrandı gelir artık bugüne yarına.

Son düzenleme:
Pınarcım ohh mis gibi olmuş evin...güle güle kirletin...Zehra dr a gidecekti bugün ne oldu bilmiyorum girmedi daha nete...

merhaba kızlar.
annem, kayınvalidem ve görümden bendeler.
sağolsunlar sabahtan beri temizlik yapıyolar.ne cam kaldı ne halı çok yoruldular ama.bende peşlerinde boş boş dolandım durdum.ama yoruldum
gerçi haftaya cumaya kadar yolu var.oğlum erken gelmez yerini rahat buldu diye umut ediyorum.
sizlerde ne var ne yok geçmişe pek bakamadım.zehrayı 2 gündür göremiyorum yoksa doğurdumu.
sabah özlem ile görüştük bugün sancıları artmıştı nişan hala gelmeye devam ediyormuş bide sıvı geliyor dedi.oğlumun arkadaiı çınar bebek aceleci davrandı gelir artık bugüne yarına.

ne kayınvalide ne görümceler var ya .bizimkiler bırak temizlik yapmayı bi bardagı kaldırmayı bilmezler.ben kadın tuttumda temizlettim.

Pınarcım ohh mis gibi olmuş evin...güle güle kirletin...Zehra dr a gidecekti bugün ne oldu bilmiyorum girmedi daha nete...

henüz tam bitmedi ama büyük işler gitti hafifledi yani.sağolsunlar çok yoruldular.

ne kayınvalide ne görümceler var ya .bizimkiler bırak temizlik yapmayı bi bardagı kaldırmayı bilmezler.ben kadın tuttumda temizlettim.

bizimkiler Allah razı olsun her işime koşarlar bayağı bi yoruldular.ama halada bitmedi.perşembeye kadar devam eder bu temizlik

henüz tam bitmedi ama büyük işler gitti hafifledi yani.sağolsunlar çok yoruldular.

bizimkiler Allah razı olsun her işime koşarlar bayağı bi yoruldular.ama halada bitmedi.perşembeye kadar devam eder bu temizlik

ne kadar şanslısın kıymetini bil benimde annem sağolsun kaç gün hep temizlik yaptı....

X