Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zeynebim daha iyisin yaa umarım tez zamanda atlatırsın
Geçmiş olsun eynep. Klvyemde bi problem vr bı hrfleri ymıyor kusur bkmyın. Gıcık oldu böyle y. Ne çok bebeğimi olmuş ben nete girmeyeli. llh hepsini nlı bblı büyütsün. Drısı biim bebeklerimiin de bşın. Umrım sğ slim kvuşuru hepimi bebeklerimie ve koly koly doğumlr seerynlr geçiriri.
evet bende de hep oluyoo..yatınca azalıyor bugun test ettim tansiyon sandım ama tansiyon 13 8 12 7 falan cıktı (evdekii elektronkle)ama nabız atışlarım 120 ye 115 cıktı aniden nabız atışı çok.. eşimi ölçtük aynı anda onun 73 çıktı tansiyonu da 11e 7Günaydınnnnn.....
Canım başınız sağolsun...Sıkıntı yapma kendine. Bi şey olmaz Allahın izniyle...
Canım o baygınlık hissi gibi olan çarpıntımsı şey bana da oluyo..
maaşallah eliferdi!!! ne güzel normali bekleyen de bi doktorun var cok sanslısın.. çatı olmayan ben kaldım galiba nasıl bişii ya.. bizim doktor kimine bakıp kimine bakmıyormuş.. o nasıl oluyor bilmyorum şüphe uyandırıcı...:)) töbe töbe.. bilmiyorumkismilekaydirigubbakcemile3günaydın teyzoşlar dr dan geldik şimdi şu meşhur çatıya baktırdık bizde sonunda çok şükür normal doğum için hiçbir engel görünmüyor.ben acayip kastım kendimi o yüzden biraz fazla acıdı ama geçio yani 3 dk sonra bişiy yokmuş gibi oldum.oğluşum 3.600 olmuş.bizim dr boyu ölçülmez diyo sadece maşallah ayakları uzunca sende babada uzun olunca buda sanırım uzun filan dedi 8 şubata verdi tekrar randevu bundan sonra bebişim ne zaman isterse o zaman gelicek:))) darısı sizlerin başına minnoşlarımmm
çok fena işte ben bu hafta onu sorcam mutlaka.. kızlar bi de bu hafta kayınvalideö kız kardeşi ve kızı gelcek bana..oyle kalmaya uzaktan geliorlar kalırlar giremezsem sasırmaın... doktora tek gdyim yeter..sizinkiler gelio mu sormam mı gerek.. ben tek gitmeyi istiyorum eşim bile olsa rahatsız olyrum..sağol canım
galiba artık hepimiz aynı belirtileri yaşıyoruz özellikle ben yattığım ilk anlarda bayılacak gibi oluyorum gözlerim kararıyor akannehir
kız fatolina hani dogum hikayen...? hadi yaz da biz de okuyalım bol bol..amin çok sağolun kızlar güzel dualarınız için
darısı sizlerin başına inş.
hayırlıısyla kavuşursunuz meleklerinize
benim de belim adet olcakmı gibi agrıyo.. kasıklarıma baygın agrılar giriyor.. yatınca gecmiyor ama ii gelio.. bunlar simdi normal sancı mı yoksa yalancı sancı mı bende bi onu kavrayamadım işte yaa..sempatiksalakcinnigunaydın kızlar... dun geceyı 2 mınosetle atlattım hala başım ağrıyor eşimi aktara yolladım ıhlamur almaya gitti... kızım da durmadı gece moral vermeye calıstı heralde bana minik kuşum :asigim:
sagol tubısım sımdılık cok sıddetlı degıl sadece basım agrıyo boylece gecer gıder ıns...
sagol canım benım. wallahı 1 hafta daha durması lazım ewet.. durur zaten ya oyle hemencecık gelıcegını sanmıyorum 2 hafta daha rahat durur gıbıme gelıyor... sözleşmeyi feshmetmezse cadı kaydirigubbakcemile3
ayyy gelsın bebıslerrr kaydirigubbakcemile2
sagol canım ıns cok artmadan atlatırım. butun gun ewde usutmeyı nasıl becerıyorum bılmıyorum walla...
bu arada duru hanıma da masallah annesı kocaman olmus
masallah elıfcım buyutmussun pasayı
esracım carpıntı oluyor o ayrı ama benım adet agrısı ve karnımın alt kısmında bagırsak krampı gıbı hıssettıgım seyler rahım kasılmalarıymıs. ben hep belden gırıcek agrı dıye beklıyodum her bunyede degısık oluyo demekkı. sen bı dahakı kontrolune doktoruna danıs bence...
Geçmiş olsun eynep. Klvyemde bi problem vr bı hrfleri ymıyor kusur bkmyın. Gıcık oldu böyle y. Ne çok bebeğimi olmuş ben nete girmeyeli. llh hepsini nlı bblı büyütsün. Drısı biim bebeklerimiin de bşın. Umrım sğ slim kvuşuru hepimi bebeklerimie ve koly koly doğumlr seerynlr geçiriri.
ayy ben de oyle oluyorum işte ya.. uyuyakalmıştım kalktım hmn evi toplamaya basladık malum mşsafir yarın glck..Kızlar uyuyakalmışım yaaaKafam salak gibi. Sözde yürüyüş yapacaktık. off sinir oldum kendime...
uykuda fırsat buldukça girmeye çalışıyorum canımCanım seni burda görmek ne güzel... Doğum yapıp da tpiğe dönene ender kişilerdensin valla... EcrinDila Hanım nasıllar
herkese slm kızlar opuyorumnanaktan
Benimde salı çatım ölçülecek Allah nasip ederde o zamana doğurmazsam benimde karın ağrım var adet sancısı gibi birde arada bıçaklar batıyor.kızımda aşağıya indi sanki baya.sanırım yakında gelicek.çok iştahsızım bu aralar.akıntım çoğaldı.epidural normal çok istiyorum ama hemoroid oldum ve git gide kötüleşiyor sanki hemoroidim.dr normal doğumda çok ıkınıldığı için daha kötü bir hal alabilir dedi.sezeryanda demedi bu salı karar vericek hep hayırlısı diye dua ediyorum.epidural sezeryan olan arkadaşlar ne olur fikir verin bize tecrübelerinize ihtiyacımız var.
uykuda fırsat buldukça girmeye çalışıyorum canım
iyi ecrin hanım ne yapsın emmede sorun yaşıyoruz sağıp veriyorum uç olmadı için
canım bende epidural oldum çok memnunum bidaha doğur deseler doğururum valla
hakkında hayırlısı olsun inş.
doğum hikayemi yazıcam bi ara fırsat bulunca kızlar
merhaba kızlar.
annem, kayınvalidem ve görümden bendeler.
sağolsunlar sabahtan beri temizlik yapıyolar.ne cam kaldı ne halı çok yoruldular ama.bende peşlerinde boş boş dolandım durdum.ama yoruldum
gerçi haftaya cumaya kadar yolu var.oğlum erken gelmez yerini rahat buldu diye umut ediyorum.
sizlerde ne var ne yok geçmişe pek bakamadım.zehrayı 2 gündür göremiyorum yoksa doğurdumu.
sabah özlem ile görüştük bugün sancıları artmıştı nişan hala gelmeye devam ediyormuş bide sıvı geliyor dedi.oğlumun arkadaiı çınar bebek aceleci davrandı gelir artık bugüne yarına.
Pınarcım ohh mis gibi olmuş evin...güle güle kirletin...Zehra dr a gidecekti bugün ne oldu bilmiyorum girmedi daha nete...
ne kayınvalide ne görümceler var ya .bizimkiler bırak temizlik yapmayı bi bardagı kaldırmayı bilmezler.ben kadın tuttumda temizlettim.
henüz tam bitmedi ama büyük işler gitti hafifledi yani.sağolsunlar çok yoruldular.
bizimkiler Allah razı olsun her işime koşarlar bayağı bi yoruldular.ama halada bitmedi.perşembeye kadar devam eder bu temizlik