2010 Şubat Anneleri

sinüzit gecırmıstım 3 ay once canım olabilir ama olmasın ya sımdı antıbıyotıkte kullanılmaz

Merhaba kızlar bugün nst ye girdik kontrolümüzü olduk doğum katınıda gezdik geldik.
Duru 3200 olmuş 52 cm.suyumuz pozisyonumuz gayet iyi herşey yolunda nst de sancıda çıkmadı.2 hafta sonra çatı yapıcam dedi.
odaları gezdik ama pek beğenmedim açıkcası.duvar boyası dökülmüş falan pek aman aman değil bi üst katta suit odalar var onlara bakalım dedik daha geniş ferah odalar ama tek gece farkı 375 tl diyince vazgeçtik.hayırlısı 1 gece standart odada yatar çıkarım inşallah.

Plaj 36 ve üstü olan hamilelere verdiğin pozitif enerjiden dolayı teşekkür ederiz.başka dayak yemiş yada işgence görmüş gibi olup doğum yapan -yapacak kişilerle karşılaşırsan yaz lütfen bizi bu stresten mahrum etmeeeeeeeee.

Canım inşallah herşey yolunda gider evine yollaması iyi olmuş en azından ailen yanında hastane ortamından uzaksın.Allah bi avazda kurtarsın.

Pınar özel sigortadan provizyon aldıkları için %100 karşılıyorsa sigorta şirketi zaten iyi geçiriyorlar.

Allah analı babalı büyütsün.Eczaneden falan hemen Lansinoh aldır 2 günde geçiriyormuş meme uçu acısı çok kötü emzirmek işgence oluyor diyorlar.Ocak annelerine falan bi sorsan belki daha kolay bi yöntemi vardır iyileştirmek için.

hayırlı olsun canım
Allah analı babalı büyütsün
darısı başımıza :dance:
göğüs ucu için hiç tedbir almamış mıydın canım? ben kremimi yanımda götüreceğim doğuma ama bazıları da krem de işe yaramıyor diyorlar korkuyorum eyvahedigeldismile

Canım ya galiba bünye meselesi bazılarında işe yarıyo kremler bazılarında yaramıyo galiba

ebrulu cnm merhaba bak biz normaliz bekliyoz bakalim bbeklerimizin keyfi ne zaman gelicek subata 2 gun kaldi bebeklerimiz subata gelicek insallah

evet canım ama inan bizimkı daha zor böyle belirsizce bekleyıp her an tetikte olmak daha zor ve sıkıcı...

kızlar doktorun dediğine göre lansinoh sadece nemlendirmeye yarıyormuş öncesi için yanı yara olduktan sonra bi faydası yok beni dinleyin ve kesinlikle bactroban krem doktorunuza da sorarsınız tabiki..

canım maşallah Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın biz de hayırlısıyla alalım artık bebişlerimizi kucaklarımıza beklemeye dayanamıyoruz..

NURCUM Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün oglusunu.

Dikkat et canim ins bisey yoktur benimde migrenim oldugunda gözlerim kulaklarim agriyo
ins biran evvel geçer canim

Canim herseyin iyi olmasina çok sevindim Masallah Duru hanima

kızlaar bn hanımı izlemeye gdyrum ra ara gelirimmm

bi tane minoset içsene canım.kırgınlığın varsa bile alır o.kendini daha iyi hissedersin.meyve takviyesi yap bide oda işe yarar.dşkkat et geçmiş olsun.

nur'cum meleğini Allah bağışlasın.benimde göğüs uçlarım yok şimdiden lansinoh göğüs ucu çatlak kremi kullanıyorumki sonradan yara olmasın diye.birde mavi kapaklı bepanten çok iyi geliyormuş yaralara bende şimdiden kullanıyorum.en çok göğüs yarasından ve emzirememekten korkuyorum

kızlar doktorun dediğine göre lansinoh sadece nemlendirmeye yarıyormuş öncesi için yanı yara olduktan sonra bi faydası yok beni dinleyin ve kesinlikle bactroban krem doktorunuza da sorarsınız tabiki..

kızlar bende druma lansınohu sorduğumda sürsende sürmesende yara olucaksa kanayacaksa olur dedi ama bende kullananların tavsiye edenlerin sözüne istinaden gittim eczaye aldım hatta eczacıda gittiğim dr eşi çıktı:))) söyledimde eczacı bayana eşiniz tavsiye etmedi diye yok ben kullandım hala kullanıyorum 4.5 aylık bebeğim var bepantene denen krem ile birlikte kullan dedi yani herkesin kendisine kalmış bişiy sanırım

kızlar sımdı doktordan geldık esımle... esım bay panık gıdelım gorunelım dıyınce gıttık. tansıyon normal ıdrar kan tahlılı sonucları normal. tahmın ettıgınız gıbı ust solunum yollarından kaynaklıymıs benım durumum. doktor cok mecbur kalmadıkca ılac alma artık dedı. gunde 1 mınoset ıcebılırsın dogal sekılde gecırmeye calıs ıhlamur meyve falan tuket,bol su ıc dedı...
nst ye de soktu gıtmısken. sancılar %140-150 cıktı %240 a kadar yolu varmış... nobetcı doktor abımızın dedıgıne gore sancılarımızda baslamıs 2-3 haftaya gelebılır daha erkende olabılır daha gec te olabılır ama artık beklemek lazımmış... adet agrılarım ve karnımda bagırsak bozulması gıbı hıssettıgım seyler sancıymıs kızlar aklınızda bulunsun. bende bagırsaklarımı bozdum sanıyodum bilmiyorumkismile
esım benı bakıma aldı meyve getırıp duruyo ıns cok sıddetlenmeden hafıfce atlatırım :sinifsinif:

canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişini sanada çok geçmiş olsun inş. yakın zamanda sıkıntıların bitecek seninde çabucak iyileşirsin dilerim :Saruboceq::Saruboceq:

Canım çok geçmiş olsun... Aman dikkat et kendine....Gözün aydın mı diyelim ne diyelim canım benim... Ama daha en az bir hafta durması lazım değil mi...

günaydın kızlar vugün en erkenci benı anlaşılan eşim ve ailem cenaze dolayısıyla istanbula gitti ben yalnızım ve dua ediyorum kızım bugün gelmeye kalkmasın tek başıma doğuramam!! kaydirigubbakcemile3

canım nasıl yani ya bişii olmaz korkma benim sehirde hiç akrabam yok bi sorun olursa alır cantamı giderim hastaneye diyourm annemler falan istanbulda benim nasılsa gelirler sonradan diorum.. korkma cesur ol sen artık nerdeyse annesin..:)
bu arada ne kadar sesssizmiş topikkkkk!!!
zeyneo o şikayetler bende de oluyor sancımıymış ki.. bağırsak ağrıları baygınlık karında hassasiyet agrılar vs.. bi de yorgunluk var ben de bi de carpıntı gibi seyler oluyor sanki cok heyecanlanmışım gibi o ne ki acaba??akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…