Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya kızlar ben dün hastanede çok tırstım NST çekilecek doğum servisine çıktık bekliyoz içerden bi inleme sesi sora hemşire pansumana girdi kadın bağıryo anaaam of ay....çok korktum kalkıp baktım kapıdan içeri karnında bandaj sezeryan olmuş...sora aşağı indik bi kadın tekerlekli sandalyede oda nasıl ağlıyo gözlerinin etrafı mosmor olmuş valla korkudan sordum neden ağlıyosunuz dedim meğer doğumu başlamış oda sancıdan ağlıyo normal doğum onunkide ...ya ben dünden beri baş ağrısı yaşıyom tansiyonum hiç yükselmez korkudan yükselmiş enseden başlayan baş ağrısı var dünden beri ya
SELAM KIZLAR NASILSINIZ ? biz oglumla sabah hastaneye gittik nst ye girdik ultrasona girdik sabah nişanımız geldi doktorumuzda kontrole cagırdı hemen gittik ultrasonla baktı çatı muaynesi yaptı sonrada nst ye bagladı nst de sancıların oldugunu gördü ama servısde yatırmak ıstemedı pıskolojıni bozma evıne git yakın nede olsa dedı cep telefonumda var snede ıstedıgın an ararsın dedı bu aksam sınemaya gidecekmış avatarı izlemeye artık dogum baslarsa ararsın benım dogum basladı dıye bende snaa avatarı ızleyıp gelıyorum derım dıye espiri yaptı doktorumuz bakalım sımdılık adet sancıları gıbı sancım var cogalırmı bılmem beklıyoruz annem ve kayınvaldem yanınmda sımdılık bızden bukadar arkadaslar....
Pınar özel sigortadan provizyon aldıkları için %100 karşılıyorsa sigorta şirketi zaten iyi geçiriyorlar.kızlar bizim hastanede nst ücreti sosyal güvenceniz varsa hiç ödenmeden yapılıyor.
ama bizim özel sağlık sigortamız var.veznedeki bayan provizyon alırken gördüm 178 tl tutuyormuş fiyatı.Allahtan sağlık sigortamız karşılıyor hepsini.muayene ücreti daha ucuz 20 dk'ya verilen paraya bakarmısınız.ne kazanıyor bu hastaneler bee.
slm kızlar nasılsınız..
artık ben anneyim gerçek bi anne şaka gibi sanki
sezaryan oldum..epidural istedim am uyuşmadım genel oldum.
bebeğimin kafası dönmüştü ama günüm doldu sancım ve açılmam olmadı suyum da bitmişti tamamen
üstelik minik paşam kakasını da yapmış ..
acil sezaryan oldum pazartesi 14 30da
bu çoooook güzel bi duygu
sezaryan ı oldukça ağır geçirdim halen rahatsızım
ve iki gündür gece uykularım yok
bebeğim süreklü emmek istiyor ve göğüslerim çok yara oldu
emziriken gözlerimden yaş geliyor
ama herşeye rağmen harika ve vazgeçilmez bi duygu
rabbim sizlerde yaşatsın
rüyada gibiyim hala
oğlumuz dünya tatlısı teyzeleri öpmeye kıyamıyorum
hepinize dua ettim sezaryana girerken
sizlerde dua edttim şizde bana edin
a.emanet olunnnnn
slm kızlar nasılsınız..
bebeğimin kafası dönmüştü ama günüm doldu sancım ve açılmam olmadı suyum da bitmişti tamamen
rabbim sizlerde yaşatsın
rüyada gibiyim hala
a.emanet olunnnnn
ebrulu cnm merhaba bak biz normaliz bekliyoz bakalim bbeklerimizin keyfi ne zaman gelicek subata 2 gun kaldi bebeklerimiz subata gelicek insallah
slm kızlar nasılsınız..
rabbim sizlerde yaşatsın
rüyada gibiyim hala
a.emanet olunnnnn
NURCUM Gözün aydin canim Allah anali babali büyütsün oglusunu.slm kızlar nasılsınız..
rabbim sizlerde yaşatsın
rüyada gibiyim hala
a.emanet olunnnnn
Dikkat et canim ins bisey yoktur benimde migrenim oldugunda gözlerim kulaklarim agriyokızlar sıze bısey sorucam.
bı kac gundur sersem gıbıyım kafamın ıcı agrıyo kulaklarım gozlerım agır gelıyo sankı bana. gozlerım agrıyo bazen yerınden cıkıcakmıs gıbı hıssedıyorum bugun rahatsız ettı benı sımdı gıttım eczaneye tansıyonumu olcturdum normal cıktı. 12/8 dedı eczacı. ewdekı bılekten olculen seylerle baktıgımda 15/8 dı bı kez daha baktım 16/8 dı ama onlar zaten yanlıs olcuyor. eczacının dedıgı dogrudur. boyle bısey yasayan oldumu kafam agır gelıyo bana resmen doktorumu arıyım desem cıkmıstır 5 te cıkıyor cebıde bende yok...
Merhaba kızlar bugün nst ye girdik kontrolümüzü olduk doğum katınıda gezdik geldik.
Duru 3200 olmuş 52 cm.suyumuz pozisyonumuz gayet iyi herşey yolunda nst de sancıda çıkmadı.2 hafta sonra çatı yapıcam dedi.
odaları gezdik ama pek beğenmedim açıkcası.duvar boyası dökülmüş falan pek aman aman değil bi üst katta suit odalar var onlara bakalım dedik daha geniş ferah odalar ama tek gece farkı 375 tl diyince vazgeçtik.hayırlısı 1 gece standart odada yatar çıkarım inşallah.
kızlar sıze bısey sorucam.
bı kac gundur sersem gıbıyım kafamın ıcı agrıyo kulaklarım gozlerım agır gelıyo sankı bana. gozlerım agrıyo bazen yerınden cıkıcakmıs gıbı hıssedıyorum bugun rahatsız ettı benı sımdı gıttım eczaneye tansıyonumu olcturdum normal cıktı. 12/8 dedı eczacı. ewdekı bılekten olculen seylerle baktıgımda 15/8 dı bı kez daha baktım 16/8 dı ama onlar zaten yanlıs olcuyor. eczacının dedıgı dogrudur. boyle bısey yasayan oldumu kafam agır gelıyo bana resmen doktorumu arıyım desem cıkmıstır 5 te cıkıyor cebıde bende yok...
slm kızlar nasılsınız..
rabbim sizlerde yaşatsın
rüyada gibiyim hala
a.emanet olunnnnn
kızlar doktorun dediğine göre lansinoh sadece nemlendirmeye yarıyormuş öncesi için yanı yara olduktan sonra bi faydası yok beni dinleyin ve kesinlikle bactroban krem doktorunuza da sorarsınız tabiki..
canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin bebişini sanada çok geçmiş olsun inş. yakın zamanda sıkıntıların bitecek seninde çabucak iyileşirsin dilerim :Saruboceq::Saruboceq:slm kızlar nasılsınız..
rabbim sizlerde yaşatsın
rüyada gibiyim hala
a.emanet olunnnnn
Merhaba kızlar bugün nst ye girdik kontrolümüzü olduk doğum katınıda gezdik geldik.
Duru 3200 olmuş 52 cm.suyumuz pozisyonumuz gayet iyi herşey yolunda nst de sancıda çıkmadı.2 hafta sonra çatı yapıcam dedi.
odaları gezdik ama pek beğenmedim açıkcası.duvar boyası dökülmüş falan pek aman aman değil bi üst katta suit odalar var onlara bakalım dedik daha geniş ferah odalar ama tek gece farkı 375 tl diyince vazgeçtik.hayırlısı 1 gece standart odada yatar çıkarım inşallah.
maşallah duru hanıma kocaman kız olmuş
kızlar sımdı doktordan geldık esımle... esım bay panık gıdelım gorunelım dıyınce gıttık. tansıyon normal ıdrar kan tahlılı sonucları normal. tahmın ettıgınız gıbı ust solunum yollarından kaynaklıymıs benım durumum. doktor cok mecbur kalmadıkca ılac alma artık dedı. gunde 1 mınoset ıcebılırsın dogal sekılde gecırmeye calıs ıhlamur meyve falan tuket,bol su ıc dedı...
nst ye de soktu gıtmısken. sancılar %140-150 cıktı %240 a kadar yolu varmış... nobetcı doktor abımızın dedıgıne gore sancılarımızda baslamıs 2-3 haftaya gelebılır daha erkende olabılır daha gec te olabılır ama artık beklemek lazımmış... adet agrılarım ve karnımda bagırsak bozulması gıbı hıssettıgım seyler sancıymıs kızlar aklınızda bulunsun. bende bagırsaklarımı bozdum sanıyodum bilmiyorumkismile
esım benı bakıma aldı meyve getırıp duruyo ıns cok sıddetlenmeden hafıfce atlatırım :sinifsinif:
çok geçmiş olsun tatlım dikkat et artık kendine kocişine de aferin baksın sana tabi doğuma kadar atlatman lazım :1hug:
kızlar sımdı doktordan geldık esımle... esım bay panık gıdelım gorunelım dıyınce gıttık. tansıyon normal ıdrar kan tahlılı sonucları normal. tahmın ettıgınız gıbı ust solunum yollarından kaynaklıymıs benım durumum. doktor cok mecbur kalmadıkca ılac alma artık dedı. gunde 1 mınoset ıcebılırsın dogal sekılde gecırmeye calıs ıhlamur meyve falan tuket,bol su ıc dedı...
nst ye de soktu gıtmısken. sancılar %140-150 cıktı %240 a kadar yolu varmış... nobetcı doktor abımızın dedıgıne gore sancılarımızda baslamıs 2-3 haftaya gelebılır daha erkende olabılır daha gec te olabılır ama artık beklemek lazımmış... adet agrılarım ve karnımda bagırsak bozulması gıbı hıssettıgım seyler sancıymıs kızlar aklınızda bulunsun. bende bagırsaklarımı bozdum sanıyodum bilmiyorumkismile
esım benı bakıma aldı meyve getırıp duruyo ıns cok sıddetlenmeden hafıfce atlatırım :sinifsinif:
canım nasıl yani ya bişii olmaz korkma benim sehirde hiç akrabam yok bi sorun olursa alır cantamı giderim hastaneye diyourm annemler falan istanbulda benim nasılsa gelirler sonradan diorum.. korkma cesur ol sen artık nerdeyse annesin..:)günaydın kızlar vugün en erkenci benı anlaşılan eşim ve ailem cenaze dolayısıyla istanbula gitti ben yalnızım ve dua ediyorum kızım bugün gelmeye kalkmasın tek başıma doğuramam!! kaydirigubbakcemile3
zeyneo o şikayetler bende de oluyor sancımıymış ki.. bağırsak ağrıları baygınlık karında hassasiyet agrılar vs.. bi de yorgunluk var ben de bi de carpıntı gibi seyler oluyor sanki cok heyecanlanmışım gibi o ne ki acaba??akannehirkızlar sımdı doktordan geldık esımle... esım bay panık gıdelım gorunelım dıyınce gıttık. tansıyon normal ıdrar kan tahlılı sonucları normal. tahmın ettıgınız gıbı ust solunum yollarından kaynaklıymıs benım durumum. doktor cok mecbur kalmadıkca ılac alma artık dedı. gunde 1 mınoset ıcebılırsın dogal sekılde gecırmeye calıs ıhlamur meyve falan tuket,bol su ıc dedı...