Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy onaneymıs ya omu gelıp yapıcak sankı wallahı okudum da sınır oldum yanı Allah sana sabır versın canım klava:sabah sabah kaynanam aradı annem niye gelirmiş temizliğe kendi işimi kendim yapaymışım hareket olsunmuş sankı ben bütün gün yatıyom ay allahım hem bir b.ka yaramaz hem kıskanır deli olcam valla
kötükedihüso
kız sen daha ne kadar calısıcaksın ya ınsaf!!!Kızlar ya bugün acayip keyifsizimmirmirmirmir Sabah çok zor uyandım zorla çalışıyorum valla.
Bi de ağrım vardı dün akşam falan sabahtan da vardı şimdi biraz geçti gibi. Bi de ayıptır söölemesi salıdan beri 3. kez ishal oldum. Hayırdır inşallah:bbo:
reyhancım bugun de goremeseydım senı mesaj atcaktım walla dogurdun sandım neyse senın nazlı kızın keyfı pek bı yerınde heralde buyumus tosuncuk olmus orda baksana masallahGünaydin kizlar nasilsiniz
Ben hala burdayim daha doguramadim sali günü randevumuz vardi doktorda
çok sükür normal dogum için bi sakinca yokmus
kizim 3700 gr olmus teyzeleri
doktor bi sorun olmadigi sürece sezeryan yapmam dedi yani simdi en geç subatin 11 ine kadar kizimin normal yolla gelmesini bekliycez yani bu gidisle 42. haftaya kadar bekliycez gibi
Bizden bu kadar kizlar biraz geçmisi okuyayim dogum yapan varmi bakalim
KIZLAR BEN KAÇAR BU SON GİRİŞİM BİRAZDAN ANNEM GELİCEK EŞİMDE YOLDA GELİR YARIN SAAT 7 DE SEZERYANA GİRECEM HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUM İNŞ. Bİ DAHA GİRDİGİMDE KIZIMDA KUCAGIMDA OLUR HEPİNİZİ ÖPTÜM KENDİNİZE VE BEBEŞLERE DİKKAT EDİN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNŞeniz
KIZLAR BEN KAÇAR BU SON GİRİŞİM BİRAZDAN ANNEM GELİCEK EŞİMDE YOLDA GELİR YARIN SAAT 7 DE SEZERYANA GİRECEM HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUM İNŞ. Bİ DAHA GİRDİGİMDE KIZIMDA KUCAGIMDA OLUR HEPİNİZİ ÖPTÜM KENDİNİZE VE BEBEŞLERE DİKKAT EDİN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNŞeniz
doğuma gidicem cnm hayırlısıyl atlatalım hepimiz inşallah
Geçmis olsun canimmrb kızlar her geçen gün bkleyen sayısı azalıyor bende dün akşam acillik olduk idrar yolu enfeksiyonu olmuşum bugünde biraz sancım var
gunaydın kızlar... yıne uykusuz bı gecenın ardından selam hepınıze sempatiksalakcinni
reyhancım bugun de goremeseydım senı mesaj atcaktım walla dogurdun sandım neyse senın nazlı kızın keyfı pek bı yerınde heralde buyumus tosuncuk olmus orda baksana masallah
kızlar bu arada dun dogurgan arkadaslarla mesajlastım son haberlerı verıyım sızede kaydirigubbakcemile3
yaren (hülya) iyiymiş daha tam olarak toparnalamadım dedı. oglusuda sarılık olmus gecmesını beklıyolarmıs. genel olarak ıkısının durumunda da cıddı bısey yok yanı gayet ıyılermıs ana ogul
fatoş aras bebeği eve getirmiş nihayet opuyorumnanaktan
fatolina da iyiymiş ecrindila hanım geceleri uyutmuyormus bol bol uyuyun su gunlerınızde dıyo kaydirigubbakcemile3
serap (mydarlıng) sezeryandan sonra msj atmıs oda melegıda gayet ıyılermıs
selda da dun ewe cıkmıs oglusuyla ılk banyosunu yaptırmıslar cok sukur onlardada bı problem yok
pınar (sumifer) ve bilgen doktora gidiceklerdi bugun ne yaptılar acaba bilmiyorumkismile
Geçmis olsun canim
Zeynepcim dogursam haber veririm canim msj atarim merak etme
Bekle bekle sabir kalmadi artik günler geçmez oldu valla strese giriyorum artik niye gelmiyo bu kiz diye baksana 42 yi bulcak bu gidisleklava:klava:
Sende ne güzel haberler getirmissin canim annislerle bebislerin iyi olmasina çok sevindim valla hayirlisiyla darisi basimiza insallah
derinderen cok gecmıs olsun hıc bı tanıdıkta yokmu o grup kan ya hay Allah :sinifsinif:
kificik hosgeldın sende aramıza opuyorumnanaktan
divena cok gecmıs olsun sanada bu ıdrar yolunda çeken çekene mafoldumben
canım Allah yardımcın olsun sag saglım kucagınalaırsın ınsallahKIZLAR BEN KAÇAR BU SON GİRİŞİM BİRAZDAN ANNEM GELİCEK EŞİMDE YOLDA GELİR YARIN SAAT 7 DE SEZERYANA GİRECEM HEPİNİZİN DUALARINI BEKLİYORUM İNŞ. Bİ DAHA GİRDİGİMDE KIZIMDA KUCAGIMDA OLUR HEPİNİZİ ÖPTÜM KENDİNİZE VE BEBEŞLERE DİKKAT EDİN ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNŞeniz
yok canım kımse tanıdık fılan zaten basıma gelmeyen kalmadı bununlada ugrasacam bakalımderinderen cok gecmıs olsun hıc bı tanıdıkta yokmu o grup kan ya hay Allah :sinifsinif:
kificik hosgeldın sende aramıza opuyorumnanaktan
divena cok gecmıs olsun sanada bu ıdrar yolunda çeken çekene mafoldumben
Hoşbulduk,
acaba benim durumumla ilgili bilgisi olan yok mu?
Herkese Merhaba,
bende 2010 şubat annesi adayıyım:) Sabırsızlıkla kızımın sağ salim gelmesini bekliyorum. Tahmini doğum tarihi 14 Şubat 2010. Şubat annelerini hergün mutlaka takip ediyorum, hemen hemen herkesi tanıyorum ama muhabbete katılamıyorum bira ara katılmayı denedim ama hızınıza yetişemedim, sonunda sadece okuyarak takip etmeye başladım.
Sizlere bir sorum var, geçen gün çatı kontrolümde doktor leğen kemiklerimin arasında bir çıkıntı olduğunu söyledi. Çatı darlığı değil, kemiklerin arasında çıkıntı!! Ben normal doğum yapmayı çok istiyorum ama doktor normal doğumun ortasında bebeğin kafası çıkmazsa sezaryan yaparız dedi. Bu düşünce beni baya korkuttu. İnternette aradım ama bunu yaşamış birini bulamadım. Siz böyle bişey duydunuz mu?
Bu arada bebeğim için tuttuğum günlüğü sizinle paylaşmak isterim: bebegibeklerken.blogspot.com
aykızz ne kadar güzel.. ben de son gününe dek beklemek istiyorum ama bizim doktor büyüdü die 39 da almak istiyor ne güzel yurtdışında işler böyle değil... çok ii bence..en azından karasız kalmıyorsun doktor yonlendirio..Günaydin kizlar nasilsiniz
Ben hala burdayim daha doguramadim sali günü randevumuz vardi doktorda
çok sükür normal dogum için bi sakinca yokmus
kizim 3700 gr olmus teyzeleri
doktor bi sorun olmadigi sürece sezeryan yapmam dedi yani simdi en geç subatin 11 ine kadar kizimin normal yolla gelmesini bekliycez yani bu gidisle 42. haftaya kadar bekliycez gibi
Bizden bu kadar kizlar biraz geçmisi okuyayim dogum yapan varmi bakalim
bence gitmeee artık işeeValla canım ben felaket kabızdım. 5. ayda ilaçlarla normale döndüm. Şimdi de ishal olunca korkmadım aksine yaklaştı diye sevinebilirim biledelikafadulden
Oooh valla kız özendim şimdi sana bu sabah ben de ilk defa kalkmak istemedim dedim benim izin vakti gelmişCADIARZU
Ben de yarından itibaren gelmemeyi düşünüyorum artık. 38. haftaya başlıyorum yarın yeter
konuşcam bugün müdürümle de, zaten o ne zamana kadar istersen demişti.
yok ya bi daha uyuyamazsak..:))lelam cnm bizden başkası yok heralde burda millet nerde yaa bende 36 4 günlük oldum uykuya fazla dayanmak istemiyorum alıştırma olsun demi yaa:)))
canım Allah yardımcın olsun sag saglım kucagınalaırsın ınsallah
yok canım kımse tanıdık fılan zaten basıma gelmeyen kalmadı bununlada ugrasacam bakalım
sen nasılsın canım dogum zamanın belllı mı ben pek takıp edemıyorum topıgı
canım senın durum neydı yardımcı olabılecegımız bıseyse seve seve oluruz
ben yoruldum artık ve korkuyorum bısey olacak dıye bıran once gelsın ıstıyorum bı yandanda ıstemıyorum bu halımı cok sevıyorum onun ıcımde olması cok hosuma gıdıyor harektelrını fılan hıssetmek cok guzel
ama dogum yapanları okuyunca ve yasadıklarını ogrennınce daha guzel seyler yasayacagımı bılıyorum hemen dogurmak ıstyorum karısıgım yanı
senınde cok az kalmıs canım ınsallah kazasız belasız alırsın yavrnu kucagına
canım korkma ınsallah bısey olmayacak
kızlar bu arada benım yıne bır sorunum var aslıda gıdıp bebegımı sezeryanla dunyaya getırecektım ozel bır hastanede 1 hafta once ve bana kan testı fılan yapıldı kanım cok dusuk cıktı ve kan grubumda ab rh negatıf doktor bu rıskı goze alamam dedı ve benı kabul etmedı bana dogumda kan bulamayacagını soyledı capaya da gıdıyorudm ayrıca ordakılerde kan verecek en az 3 kısı olması gerektıgını soyledı ve ben bu kan grubundan kımseyı bulamıyorum tv lerde de sureklı bu kandan arıyorlar napacam bılmıyorum esım kızılaya sureklı kan verıyor ama bana gereklı olacak kadar bulabıleceklerını sanmıyorum dua edınde bulayım ve dogumda kanamam fılan olmasın doktor cok kotu seyler soyledı cunku:çok üzgünüm:
Sorma serapcim ya disarda havalar soguk nasilsa çikip napsin sicak yeri birakirmi
ekmek elden su gölden besleniyo içerde keyfi yerindekaydirigubbakcemile3
Herkese Merhaba,
bende 2010 şubat annesi adayıyım:) Sabırsızlıkla kızımın sağ salim gelmesini bekliyorum. Tahmini doğum tarihi 14 Şubat 2010. Şubat annelerini hergün mutlaka takip ediyorum, hemen hemen herkesi tanıyorum ama muhabbete katılamıyorum bira ara katılmayı denedim ama hızınıza yetişemedim, sonunda sadece okuyarak takip etmeye başladım.
Sizlere bir sorum var, geçen gün çatı kontrolümde doktor leğen kemiklerimin arasında bir çıkıntı olduğunu söyledi. Çatı darlığı değil, kemiklerin arasında çıkıntı!! Ben normal doğum yapmayı çok istiyorum ama doktor normal doğumun ortasında bebeğin kafası çıkmazsa sezaryan yaparız dedi. Bu düşünce beni baya korkuttu. İnternette aradım ama bunu yaşamış birini bulamadım. Siz böyle bişey duydunuz mu?
Bu arada bebeğim için tuttuğum günlüğü sizinle paylaşmak isterim: bebegibeklerken.blogspot.com
Kız sen daha ne kadar calısıcaksın ya ınsaf!!!
kızlar bu arada dun dogurgan arkadaslarla mesajlastım son haberlerı verıyım sızede kaydirigubbakcemile3
yaren (hülya) iyiymiş daha tam olarak toparnalamadım dedı. oglusuda sarılık olmus gecmesını beklıyolarmıs. genel olarak ıkısının durumunda da cıddı bısey yok yanı gayet ıyılermıs ana ogul
fatoş aras bebeği eve getirmiş nihayet opuyorumnanaktan
fatolina da iyiymiş ecrindila hanım geceleri uyutmuyormus bol bol uyuyun su gunlerınızde dıyo kaydirigubbakcemile3
serap (mydarlıng) sezeryandan sonra msj atmıs oda melegıda gayet ıyılermıs
selda da dun ewe cıkmıs oglusuyla ılk banyosunu yaptırmıslar cok sukur onlardada bı problem yok
pınar (sumifer) ve bilgen doktora gidiceklerdi bugun ne yaptılar acaba bilmiyorumkismile
bizde 38 haftalığık olduk bugün kısmetse 10 şubatta doğum
bana da oluyor bu sık sık cok komik oluyooo:mymeka::1hug:kendı kendıme konusuyorum :roflol:
Herkese Merhaba,