Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben panik oldum sen deyince, neyseki haftan da az değil gelirse de kilosunu da almış. Beklese iyi tabi de sıkılmışsa yapacak birşey yok. Habersiz bırakma bizi.
Zeynepçim odanız çok güzel olmuş. Güle güle kullanın.
canım gelır odan bızımkıde bıraz gecıkmelı geldı stresten dogurucaktım nerdeyse uzme kendını bak gelır sızınkıde bu arada plesentam ıcın doktorda sasırdı cok sanslıyım ewet az daha cıkarsa normale donucek kızım uzmedı benı. babanem her sabah okuyomus benım ıcın duaları kabul oldu heralde :ecrin_bebek:Aaaa benim takımın pembesi bende beyazını bi de büyüyen karyola olanından aldım ama hala gelmedi:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama
Hayırlı günlerde kullansın böcüğün tatlım:asigim: Ya bi de çok sevindim plasentana.. Çok nadirmiş yukarı çıkması ne kadar şükretsen azdıryerimseniben
selam kızlar,
hepimizde başladı demek uykusuzluk.ha gayret 1-2 ayımız kaldı en fazla sonra kuzularla uyuruz.
ayy hepsi çok cici çok beğendim güle güle kullanın Serap.
Maşallah İpek'e kilo boy gayet iyi canım korkuyordun bak diyette bebek nasıl kilo alacak diye herşey yolunda .senin şeker olayı ne alemde Zeynep.
odasına da baktım ipeğin cimcimenin odası çok cici olmuş mışıl mışıl uyusun.
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı .cidden geliyor bu şubat bebekleri. yasakkelime az daha bekleseler ya yılbaşını atlat baride azdaha kalsın içerde sene kaybetmesin aceleci bey.hayırlısı ile doğsun inşallah senin erkende olmuyor kilo falan iyi ise toparlar kendini erken doğsada üzme kendini inşallah herşey yolunda gider.
tesekkur ederız kızımla :dance:kızlar profılıme ekledım bocegımın odasını goruse acıktır zemuszemus[/QUO
Şeker gibi bir oda.Güle güle büyüt bebeğini inşallah canım.
kıyamam deryacım neden aglıyosun hallolur hersey duygusal hamiş seni gamyoncuiremsumeleksen çok duygusalım demişsin canım ay aynen ben de öyleyim
dün oturdum "ben nasıl ev taşıyacağım" diye ağladım. eşim noluyo sana diyo, sen taşımayacaksın biz taşıyacağız diyor gülüyor.
son günlerde hem herşeye ağlıyorum hem de çok stresliyim, ne evi temizlemek geliyor içimden ne de böyle pis pis oturabiliyorum. bi de taşınacağımız eve nasıl alışacağım diye şimdiden onu sıkıntı yapmaya başladım
Zeynepcim maşallah İpek'e canım..Odasıda çok güzel olmuş mışıl mışıl uyusun meleğin beşiğinde.
Derinderen geçmiş olsun dikkat et kendine yat dinlen, canım hakkında hayırlısı neyse o olsun inş...
sagolasın serapcımmm :1hug:
Ay hayırlısı Selmacım. Kızına da maşallah. Tombik olacak annesi. Allah hakkımızda hayırlısını neyse onu nasip etsin inşallah
Canım benim gayet normal ama... Neyse ki senin ağlamak için makul sebeplerin var. Benim ağladığım şeyleri bir bilsen gülersin resmen.
bende canım ağladığım şeye bazen oturup gülüyorum -tatlicadiarzu- :roflol:
zeynepp odanız çok güzel olmuş canım, dedim mi bilmiyorum ama dediysem de tekrar edeyim :roflol: bende pek hafıza kalmadı delikafadulden
havva nasılsın canım esra bebıs nasıl?
Canım teşekkür ederim iyiyiz ikimiz de Sen nasılsın. İpek bebiş nasıllar...
ıyı canım walla nolsun ewde yatıp yuvarlanıyoruz kızımla babamızda bebek sekerlerıne magnet yapıstırıyo soylene soylene :roflol:
sırnaşık şey
Hazır canım
Bi tek göğüs kremiyle saç bandı kaldı
Ben unutmazsam sorcam canım cumartesi
Ayy inşallah canım ya bir aydır görmüyom kızımı