2010 Şubat Anneleri

selam kızlar nasılsınız... zeynepcım gözün aydın odanız hayırlı uğurlu olsun canım , canım hamileliklerde hemoroit gözükebiliyormuş bencede öyledir ama sen yinede doktoruna söyle canım,

Fatmacım 36 olmuşsunuz maşallah ya ne güzel az kalmış ya...

kızlar benimde el parmaklarım çok şişti ve çok acıyor eklem yerleri ayaklarımda yok şişlik ama ellerim çok kötü oldu ...

kızlar ben kacıyorum bugun esım evde evı bı toparlıyım temızlıyım hıc bakmıyorum eve barka cok agırlastım ben napcaksam boyleakannehir kendınıze ıyı bakın gorusuruz

selam kızlar nasılsınız... zeynepcım gözün aydın odanız hayırlı uğurlu olsun canım , canım hamileliklerde hemoroit gözükebiliyormuş bencede öyledir ama sen yinede doktoruna söyle canım,

kızlar benimde el parmaklarım çok şişti ve çok acıyor eklem yerleri ayaklarımda yok şişlik ama ellerim çok kötü oldu ...

tuzu kesmemiz lazım artık özlemcim.bende yüzüğümü çıkarıp baktım iz yapmış benim ellerimde şişti birazcık.

nerelerdesın fatolına yoktun haftasonu,hosgeldın canım
hafta sonu annemdeydim canım
alışveriş falan yaptık gezdik ana kız :eek:

fato iyiyiz canım sen nassınn doğurcak artık hee :hulya: az kaldı
iyiyim canım valla bekliyoruz artık gelsin diye :ecrin_bebek: sen nasılsın
bende şişlik yok gibi benki son haftalarda ola ilir bendede tansiyon çıktı

güle güle kullannak nasip etsin Allah
akıntı incecik kırmızıysa hemoroid olabilir sen dr ara rsik alma

fatma sen haftaları devirmişsin tahmini ne zaman doğacak
sata göre 2 şubat canım
ama ben daha erken bekliyorum 15 ocaktan sonra mesala belkide daha erken kaydirigubbakcemile3

aman ecrın dıla hanım artık ıyıce buyumus masallah kız ıyıyız sen nasılsın tatlım?
:nazar:
iyi canım ne olsun aynen devam büyüsünde gelsin teyzesi :ecrin_bebek:

fatoş'cum gün sayıyoruz işte evde ne yapalım.sen nasılsın, ablan nasıl oldu.
aynen canım bende öyle geçsin artık şu günler
ablam bugün daha da iyiymiş çok şükür atlattı inş.

gunaydın kızlar :emir_bebek:
Kızımın odası geldı kuruldu hawalandırıyorum sımdılık hafta sonu cıcılerını yıkayıp utuleyıp yerlestırıcem kaydirigubbakcemile2
cok tatlı oldu cok ıcıme sındı bekledıgıme degdı walla :nazar:
Dun gece wc ye kalktım afedersınız sonrasında hafıf pembemsı bı kan farkettım. Hemen telas yapmıyım dedım vajen kısmı ıyıce sıldım ordan gelmedıgını farkettım ordan gelse devamıda olurdu en azından ızı falan kalırdı pembelıgı gelırdı ama degıl... Bebısımın hareketlerıde ıyıydı sonrasında yarın kontrolum war umarım plesentamla ılgılı bı sorun degıldır bugun yatıp dınlenıcem o yuzden...

canım o büyük ihtimalla bi daha gelmediyse hemoraiddir sıkma canını kayısı ve bol bol su iç

evet özlemcim ya az kaldı inş. gelsinler demi yeter artık
o şişlikler bendede var ya yüzüğüm olmuyo
ayaklarımdad var şişme ama dr test yaptı albüm yokmuş ayakta fazla kalma bol su iç dedi

aynen ozlem ya elımde parmak eklemlerım ozellıkle sabahları cok agrıyor... bıde burnum sıstı :roflol:

canım o büyük ihtimalla bi daha gelmediyse hemoraiddir sıkma canını kayısı ve bol bol su iç

walla sekerden dolayı kayısıda yasak anca su ıcerek duzeltmeye calısıyorum kafamçokkarıştı

gunaydın kızlar :emir_bebek:
kızımın odası geldı kuruldu hawalandırıyorum sımdılık hafta sonu cıcılerını yıkayıp utuleyıp yerlestırıcem kaydirigubbakcemile2
cok tatlı oldu cok ıcıme sındı bekledıgıme degdı walla :nazar:
dun gece wc ye kalktım afedersınız sonrasında hafıf pembemsı bı kan farkettım. hemen telas yapmıyım dedım vajen kısmı ıyıce sıldım ordan gelmedıgını farkettım ordan gelse devamıda olurdu en azından ızı falan kalırdı pembelıgı gelırdı ama degıl... bebısımın hareketlerıde ıyıydı sonrasında yarın kontrolum war umarım plesentamla ılgılı bı sorun degıldır bugun yatıp dınlenıcem o yuzden...

ohhh sonunda kavuştun ipek hn odasınaa:) güle güle kullanın cnm. dinlen güzelim, dinlen. allaha emanetin

aman benım 2 haftadır acıyorellerim ve dudaklarım şişti benimde artık tuzu tamamen kesicem çok feci oldu bazen hiç kımıldatamıyorum parmaklarımı yüzüklerimide cıkarttım artık

Herkeze merhaba bayadır eskiyi okuyodum mobilyalar gelmeye başladı bizde diğer topiklerde olduğu gibi topik açalım orda gösteririrz bende bu çarşamba 36.haftaya giriyorum azmı kaldı ne??Dün benimde misafirim vardı valla bugun ayağa kalkıp yürüyemiyorum kalça kemiklerim ağrıyo ayaklarımın üstüne basamıyorum artık misafir defterini kapatmak lazım millet hiç acımıyo valla dün gece 12 ye kadar koşturdum gece ağrıdan uyuyamadım bugunde hala yatıyorum neyse artık....

aman benım 2 haftadır acıyorellerim ve dudaklarım şişti benimde artık tuzu tamamen kesicem çok feci oldu bazen hiç kımıldatamıyorum parmaklarımı yüzüklerimide cıkarttım artık
canım tuzu azalt ama doktoruna da sor bı sen... gercı normal dıcek ama 8 aydan sonra...

Herkeze merhaba bayadır eskiyi okuyodum mobilyalar gelmeye başladı bizde diğer topiklerde olduğu gibi topik açalım orda gösteririrz bende bu çarşamba 36.haftaya giriyorum azmı kaldı ne??Dün benimde misafirim vardı valla bugun ayağa kalkıp yürüyemiyorum kalça kemiklerim ağrıyo ayaklarımın üstüne basamıyorum artık misafir defterini kapatmak lazım millet hiç acımıyo valla dün gece 12 ye kadar koşturdum gece ağrıdan uyuyamadım bugunde hala yatıyorum neyse artık....

aynen mısafır faslı kesınlıkle kapanmalı bende gecen hafta almıstım mısafır ayagımın uzerıne basamadım olan bıze oluyor walla artık asosyal olmanın zamanı geldı :KK43:

işyeride çekilmiyor escos ben strese gelemedim 1 ıodada 8 kadındık dırdırları yetiyor bende ayrıldım hareket et şişlik gider belki canım
ayy çok iy yapmışsın ben mecburen ocaktaki ikramiyeyi bekliyorum büyük şeyleri ocağa bıraktık ya da ondan çalışıcam mecburen..

Günaydın canım. Çok şükür biz iyiyiz ben çalışıyorum oğlum da oynuyor işte:)
Ben 27 Ocak' ta izne ayrılıyorum canım.

Günaydın da hakkaten canım haftaya böyle başlamakaydirigubbakcemile3 Çok iyiyim de süperim deopuyorumnanaktan
sen de bizdensin baksana:)) maaşallah oğluşa!! süperim!!
günaydın kızlar..

normal doğum eğer epiduralle yaparsan sezeryandan rahatmış.. ben de tam tersi sezeryan olacaksın mecburen dedikleri için çok üzülmüştüm :))

esmayla ikimizin satları aynı.. ben de bugün aldım raporu.. ama doktorum 1 hafta önce vereyim raporu biraz dinlen dediği için erken aldık biz..

ah.. ahhhh.. ben de 1 şubata kadar çalışıyorum mecburen... ellerim ve ayaklarım benim değillermiş gibi geliyor artık... hiç bu kadar şiş görmemiştim .. :))
ben de 1 şubat gibi çıkarım tahminenn..
iyiyim canım sağol bebişlerimizdemi aynı yoksa tah doğ ne zaman

bu şişlikler ne zamandır var bende başlamadı gibi acabs tansiyonunuzmu yüksek ben hap kullanıyorunm 1 haftadır tansiyon için
perşembe gidicem doktora sorucam şişlikler zehirlenme falan olmsaında..
merhaba kızlar gunaydın iyi haftalar önceliklee...
bende 2 şuabtta izine ayrılıyorum..
ama sankı artık zorlanıyorum bugun daha ne t farkettim ayaklarım şiş:KK43:
birazda canım sıkkın ondan heralde...
bebişimin başı 2 hafta önde görünüyor doktor teyzemiz öle dedi sizce bu bir sorun mu doktoruma sorduğumda sadece senın açından sorun olur dedi normal doğum yapamayabılırsın dedi ...
takip edicez dedi o kadar ...
ama içim rahat değil... yarıdm edin..
:gitme:
benimki de önde gidiyor.. kafa büyük dediler.. normal doğumda sorun oluyormuş sanırım ben de normal istiyorum ama bilmiyourm.. Sorun yok hem ölçüm hatası da olabilir. Elini kıpırdatsa doktor farklı çıkıyor.. +-3 hafta hata payı oluyormuş...
nina benim arkdaşımda şubatta doğuracak onda 4 aylıkken büyük demişler kafasını başka dr gitti oda normal demiş istersen 2 bir dr görün için rahat etsin
ben iki doktora gittim ikiisi de aynı dedi.. çocuğum önde.. ben de erken doğcak diye korkuyorum ya.. neyse..:gitme:
corde canım benimde şişyo artık son bir haftadır elim ayağım şiişyo sabah kalkıncada şiş artık dizlerim bile şiş gibi

aynen ozlem ya elımde parmak eklemlerım ozellıkle sabahları cok agrıyor... bıde burnum sıstı :roflol:

walla sekerden dolayı kayısıda yasak anca su ıcerek duzeltmeye calısıyorum kafamçokkarıştı
benim de eklemleerim acıyor ama preklamsi bu değildi dimi canım ya?? benim de burnum dudaklarım yüzüm şişti.. bir de nezle gibi bişii oluyorum burnum tıkalı...

Son düzenleme:
evet canım bekliyoruz heycanla gelsinler hayırlısıyla inş.
valla çantamız hazır 2haftadır herşey hazır bekliyoruz prensesimizi :ecrin_bebek:

Benimde 3 şubat gözüküyo tahmini doğum tarihi ama bende ocak 20 sinden sonra beklemeye başlıcam artık hayırlısıyla doktor sana normal doğum yada sezeryan olur gibi bilgi verdimi bu çatı muyenesi felan nezaman yapılıyo acaba biliyomusun ben artık hep doktora giderken hazırlıklı gidiyorum belki muayene eder diye senin bebeğin kilosu nekadar ben en son geçen hafta perşembe gitmiştim 2200 olmuştu bidaha haftaya pazartesi gidecem ozaman artık daha büyümüş olur hayırlısıyla sağlıklı sıhatli çocuklarımıza kavuşsak bitse artık şu hamilelik diyorum ben zorlanmaya başladım çünkü...

ayy çok iy yapmışsın ben mecburen ocaktaki ikramiyeyi bekliyorum büyük şeyleri ocağa bıraktık ya da ondan çalışıcam mecburen..

sen de bizdensin baksana:)) maaşallah oğluşa!! süperim!!

ben de 1 şubat gibi çıkarım tahminenn..

perşembe gidicem doktora sorucam şişlikler zehirlenme falan olmsaında..

benimki de önde gidiyor.. kafa büyük dediler.. normal doğumda sorun oluyormuş sanırım ben de normal istiyorum ama bilmiyourm.. Sorun yok hem ölçüm hatası da olabilir. Elini kıpırdatsa doktor farklı çıkıyor.. +-3 hafta hata payı oluyormuş...

ben iki doktora gittim ikiisi de aynı dedi.. çocuğum önde.. ben de erken doğcak diye korkuyorum ya.. neyse..:gitme:

benim de eklemleerim acıyor ama preklamsi bu değildi dimi canım ya?? benim de burnum dudaklarım yüzüm şişti.. bir de nezle gibi bişii oluyorum burnum tıkalı...

yok canım degıl aman Allah korusun... burun tıkanıklıgıda normalmıs zaten esracım netten falan arastır bak...

Benimde 3 şubat gözüküyo tahmini doğum tarihi ama bende ocak 20 sinden sonra beklemeye başlıcam artık hayırlısıyla doktor sana normal doğum yada sezeryan olur gibi bilgi verdimi bu çatı muyenesi felan nezaman yapılıyo acaba biliyomusun ben artık hep doktora giderken hazırlıklı gidiyorum belki muayene eder diye senin bebeğin kilosu nekadar ben en son geçen hafta perşembe gitmiştim 2200 olmuştu bidaha haftaya pazartesi gidecem ozaman artık daha büyümüş olur hayırlısıyla sağlıklı sıhatli çocuklarımıza kavuşsak bitse artık şu hamilelik diyorum ben zorlanmaya başladım çünkü...

canım beni 8inde çağırdı dr.um geldiğinde doğumu konuşucaz artık dedi heralde çatı muaynesi olucam
34.haftada gittiğimde 2330grdı kızım
bende ocak 15den sonra bekliyorum aslında heran bekşiyorum hazırlıklıyım malum erken doğum moda oldu

canım beni 8inde çağırdı dr.um geldiğinde doğumu konuşucaz artık dedi heralde çatı muaynesi olucam
34.haftada gittiğimde 2330grdı kızım
bende ocak 15den sonra bekliyorum aslında heran bekşiyorum hazırlıklıyım malum erken doğum moda oldu

Benim yakınımdaki çoğu insan 38.hafta gibi doğum yapıyıo 40.haftasını bekleyen çok az bende daha tam hazırlıklarımı yapmadım herşey evdede yıkaması ve yerleştirmesi var geçen cumartesi gelecekti karyola onu bekliyodum gelmeyince bu hafta sonuna kaldı kayınvalidem annem bu cumartesi temizliğe geliyolar doğum öncesi bende herşeyi tamamlarım inşallah.ben bi türlü doğum yapcakmışım çocuğum olcakmış gibi hissetmiyorum çok tuhafım sendede varmı sadece nasıl doğum yapcam endişesi var üzerimde ama benim heralde doğum yaptığımda bi süre çocuğum olduğuna inanamıcam gibi geliyo...

X