• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Günaydın dünyanın en güzel anneleri.. ınşallah hepiniz iyisinizdir..
Mutlu sağlıklı gülücük dolu bir hafta diliyoruz bebişimle hepinize..

geçmişe baktımda dr gidecek arkadaşlarımız varmış inş. güzel haberlerle dönersiniz.:Saruboceq:
bende dr bir bulsam şeker yüklemesiyle kan uyuşmazlığın bebeğin gelişimine olumsuz bir etkisi varmı diye yapılan tahlilin sonuçlarını göstercem ama araki bulasın çok yoğun adam ya:oklava: ama bu testlerin sonucu önemli dr bulursam bende gitcem acayip stresliyim şu an :sinifsinif:

kızlar günaydın...
zeynoyu kreşe bıraktım geldim.ay ne bileyim kendimi iyi hissetmiyorum.sanki bi çocuga bakamamışım gibi hissediyorum.ama onun için iyi olacak diyorum sonra.neyse bir hafta deneme müddeti verdim menmun olursam gider yok olmazzsam alacagım..
sizler nasılsınz ben bi geçmişe bakayım....

evet kızlar ayrıntılıya gitmiştim dün
ama kalbind esorun varmış
olması greken yerde değilmiş.
başka bir doktura gittik dün
oda aynı şeyi dedi
hafta sonuna girdiğimiz için bir işlem yapamadılar.
p.tesi çoçuk kardiyolojisine gidecez
oraya yönlerdiler doktur.
hiç iyi değilim kızlar
dokturlar alınma ihtimalide var dedi.
nasıl olacak nediyecegimi bilmiyorum sabahtan beri öyle yatıyorum.
çok canım sıkkın çokk

Dualarımız seninle canım Allah bebeğini sana bağışlasın İnşallah iyi haberlerle geleceksiz.

GÜNAYDINNN!!! İNŞALLAH KOLAY BİR GÜN OLUR HEPİMİZ İÇİN!!opuyorumnanaktan

günaydın hayırlı günler herkeseee opuyorumnanaktan

gunaydinlar kızlar hayirli bir gun gecirmenizi dilerim calisan arkadaslara da kolay gelsinnn nasilsiniz

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar.

Çakırgözlüm Allah yardımcın olsun yavrunu sana bağışlasın inşallah. İyi haberlerini bekliyoruz:Saruboceq:

Günaydın dünyanın en güzel anneleri.. İnşallah hepiniz iyisinizdir..
Mutlu sağlıklı gülücük dolu bir hafta diliyoruz bebişimle hepinize..

günaydıııııınnnnnnnnnnnn

kızlar günaydın...
zeynoyu kreşe bıraktım geldim.ay ne bileyim kendimi iyi hissetmiyorum.sanki bi çocuga bakamamışım gibi hissediyorum.ama onun için iyi olacak diyorum sonra.neyse bir hafta deneme müddeti verdim menmun olursam gider yok olmazzsam alacagım..

Günaydın Papatya ama onun arkadaş ortamı ile kaynaşması için bu okul öncesi kreşler çok iyi öyle düşün ve 2. olduktan sonra Zeyno ile ilgilenemezsen daha çok üzüleceksin kreş saatlerinde minikle ilgilenip /zeyno gelince ona yoğunlaşırsın.

çkrgözlü canım çok üzüldüm.inşallah sende bu ğünleri atlatacaksın..bugün güzel haberlerle gelirsin inşallah.kendini üzme ne olur dualarımız seninle...

Papatya ama onun arkadaş ortamı ile kaynaşması için bu okul öncesi kreşler çok iyi öyle düşün ve 2. olduktan sonra Zeyno ile ilgilenemezsen daha çok üzüleceksin kreş saatlerinde minikle ilgilenip /zeyno gelince ona yoğunlaşırsın.

haklısın canım.bende sırf ikinci dogmadan gitsin hem alışır hemde ben ikinci kızımla biraz daha gfazla ilgilenirim diye gönderiyorum.degilse yaşı küçük henüz üç yaşında.ama kapıdan girer girmez hemen oyuna dalıverdi.benim kız çabuk kaynaşıyor.sosyal bi çocuk hayırlısı bakalım...

kızlar günaydın...

günaydın canım
çocukların erken yaşta girişkenlik ve aktif olma açısından kreşe gitmelerinde fayda olduğunu düşünüyorum öle bakamadım felan die düşünme bence bak alışabilecekse gitsin onun için daha iyi olur bence tabi

slm güzel şubat anneleri ve cici bebişleri hayırlı bir hafta olsun inşallah.ben bu gün itibariyle tansiyon ilacına başladım hayırlısı artık.sizler nasılsınız.
papatya canım kendine öle yüklenme öle düşünme canım bak gör zeyno için ii olacak canım.

slm güzel şubat anneleri ve cici bebişleri hayırlı bir hafta olsun inşallah.ben bu gün itibariyle tansiyon ilacına başladım hayırlısı artık.sizler nasılsınız.
papatya canım kendine öle yüklenme öle düşünme canım bak gör zeyno için ii olacak canım.

günaydın canım sanada güzel hayırlı bir hafta dilerizz oğlumla :)
fatoş canım senin tansiyonun yüksek çıkıyo ya el ayak şişmesi yüzde dahil, bide elde uyşma felan oluyomu acaba benimdemi tansiyonum yüksek acaba
çünkü ayaklarım ve elim acaip şişiyo davul gibi oluyo normalde tnsiyonum hep düşüntü ama hamilelikte 12 8 , 9 8 , çıtı normalde gebelik yokken 8 6, 7 4 bile oluyodum çünkü
doktorum ilaç verdi kullanıyorum ama elimdeki uyuşma hiç azalamdı özellikte sağ elim ayağım daha çok şişiyo

günaydın canım
çocukların erken yaşta girişkenlik ve aktif olma açısından kreşe gitmelerinde fayda olduğunu düşünüyorum öle bakamadım felan die düşünme bence bak alışabilecekse gitsin onun için daha iyi olur bence tabi

haklısınız galiba...
kızlar kızıma iki isimden birini koymaya karar verdim ama seçemiyorum.sizde söyleyin
ece mi yoksa ipek mi olsun,kociş sen karar ver diyo..
kardeşlerim ipek olsun diyo.ben sanki ece ismini seviyo gibiyim.hımmm ne dersiniz..
beren ismini koymayı çok istedim ama benim koca istemiyo..eski bi isim olacakmış...

günaydın canım..canım hayırlı olsun.oglun için artık katlanacaksın.seninde saglıgın için iyi olacak.aman ihmal etme....
inşallah zeyno için iyi olur .bakacagız şöyle bi bir hafta geçsin iyi olup olmadıgını anlarım....Çok üzgünüm çoook

haklısınız galiba...
kızlar kızıma iki isimden birini koymaya karar verdim ama seçemiyorum.sizde söyleyin
ece mi yoksa ipek mi olsun,kociş sen karar ver diyo..
kardeşlerim ipek olsun diyo.ben sanki ece ismini seviyo gibiyim.hımmm ne dersiniz..
beren ismini koymayı çok istedim ama benim koca istemiyo..eski bi isim olacakmış...

tanıdığım butün Ece bebekler yaramaz Ben İpek taraftarıyım.hihoyyyt

Ya ben yeni okudum Çakırgözlü'yü. Üzüldüm bak şimdi. Ben ayrıntılıya çok çok erken girmiştim daha ilk aylardaydı. Umarım sonrasında bir sorun olmamıştır. Hani birinden bi şey duyunca iyi ya da kötü empati yaparak anlıyoruz ya onu okurken bile berbat hissettim kendimi. Allah yardımcıları olsun onun da Selda'nın da. Umarım düzelebilecek bir problemdir. Selda'ya ne güzel olumlu ihtimaller açıldı. Çakırgözlü'ye de öyle olsun.:Saruboceq:

esma canım sana bişey sorcam senin dr sana verdiği magnezyum ilacı suda eriyenlerden mi benimki öylede içiyorum ama hala uyuşuyor elim kolum

Back
X