2010 Şubat Anneleri

cnm zor da olsa bir iki lokma almaya çalışıyorum ben de 140 ve üstü atanların erkek oldugunu duymuştum dr sordum böylü bir ihtimal olabilirmi diye kalp atışının cinsiyetle hiç bir alakası yok dedi hatta güldü haha rezil oldum yani onlar koca karı yöntemi ama bilmiyorum da bana da kız gibi geliyo bulantılar falan erkenden başladı yaa o açıdan tabiki bu da koca karı yöntemei hahaha ama hesaplayıcılarda da erkek çıkıyo rabbim hayırlı salih şansı bol akıllı saglıklı evlat versin de cinsiyet hiç önemli değil ilk bebeğimiz nasılsa

voles mrb hatırladığım kadarıyla senin kanaman olmuştu çok şükür atlatmışsın ama benimde 5 gün önce oldu ve 3 gün sürdü dr dinlen dedi ve progeston verdi haftaya salı gidicem o zamana kadar Allah büyük sonucu tahmin edemiyorum tabiki umarım hayırlısı olur sana sormak istediğim kanaman gebeliğin kaçıncı günü olmuştu ve ne kadar sürmüştü

ağrı derken ? bazen ince sancılar giriyo çıkıyo kasıklarıma adet sancısı gibi onun dışında bi ağrım yok

cnm sakın o agılar için ilaç almaya kalkma dr bana akşam kasıkların ve belin agrıyacak bu gayet normal çünkü artık rahmin büyüyecek bebeğin büyüyecek korkma endişelenme dei yani olacak olan bişe için vücüdüna ilaç alma ben de benim var zaten kasıklarım da ve belim de agrılarım ama rabbim muhtac etmein ilaç içmeyi düşünmüyom

kaydirigubbakcemile3 ayy ebrucum tabiki koca karı inancı ama şimdi yine arattım netten.. 140 ve altı erkek.. 140 ve üstü kız diyo.. benim kızımda da 156 ydı atışlar..ona dayanarak dedim cnm.. tabiki sağlıklı olsun anne babasına hayırlı evlat olsun da cinsiyeti önemli değil..

ha sen ağrı kesici sormuştum ondan bahsediyosun...yok güzelim onu çok başım ağrıyoda o yüzden sordum...öncedende ağrırdı hep başım normal ağrı kesici içerdim geçerdi şimdi içemiyorum ya rastgele ilaç ondan sordum...yoksa öyle kasık ağrısı için falan ağrı kesici içmem

benim bi arkadaşımın oğlu var 6 yaşında.. onlar da 2. yi istiyolar..9 aydır.. kız olsun diyeçin takviminegöre yapıyolardı kız olan aylarda kaydirigubbakcemile3 ama 9 aydırhamile kalamayınca.. amaaan dedi zaten bizim kız mı erkek mi olduğunu rabbim kararlamıştır dedi.. ve şimdi9 aydır olmayınca boşverdi.. baktı olcak gibi değil.. kız dedi artık olsun da ne olursa olsun kaydirigubbakcemile3

neyse kızlarr ben molamı bitrip işlerime başlamalıyım.. yoksa bitmicek :)))
size iyi muhabbetler..

YARDIM LUTFEN

siz taze annelerin yardımına ihtiyacım var kızlar,

ben 8 haziranda aşılama oldum. dun yani aşılamamın 11. gununde idrar testi yaptım silik ikinci cizgi cıktı, sonra kan testi yaptırdım 38 cıktı.. kızlar bu deger dusuk mu, sizin kan testi degerleriniz nasıldı?

esteryaaa seni aşılama topiğinden hatırlıyorum. canım benim 11. gün çok erken değil mi test için. çatlatma iğnesinin etkisinden de öyle çıkmış olabilir. ben de aşılamadan sonra 14. ve 16. gün test yapmıştım silik çıkmıştı. silik çıkması olabilir demek aslında, iyi bişey :) 16 günde kan değeri 760 çıkmıştı. senin kan testi de iyi, biliyosun 5 den sonrası hamilelik sayılıyor. sen bence sabret bi kaç gün daha, ama bence hamilesin gibi.

İnş hamilesindir canım, buraya da yaz olur mu hamile isen. Kalbini bozma, hakkında hayırlısını iste..

Hamiş listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1||hayal2626| | | | |
2||ebru1987| 22|15 nisan ||57|kalp atışını duydu |
3||beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|bebeğin hareketlerini gördü |
4||yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59| kalp atışını duydu |
5||anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|kalp atışını duydu (120) |
6||yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu |
7||zetu|30|30 nisan
8||selmakerem|32|29 nisan||64|keseyi gördü.. 7 mm |
9||camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69| kalp atışını duydu |
10||denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67| kalp atışını duydu |
11||guide||28 nisan|2 şubat|58|kalp atışını duydu
12||voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu |
13||loveli||27 nisan|1 şubat|||
14||haziran20|24|26 nisan|||kalp atışını duydu
15||fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|(5hf + 4gn)keseyi gördü
16||zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|keseyi gördü
17||derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|
18||fatima38||13 mayıs|17 subat||keseyi gördü.. 0.73 cm
19||meltemsahin|||||kalp atışını duydu
20||fifa1415|31|9 mayıs|13 şubat|57|keseyi gördü..12.7 mm
21||caneylom||2 mayıs|||kalp atışını duydu
22||hulen|26|8 mayıs|12 şubat|71
23||ciciliBicili|
24||bbaran|
25| |sevilaykücük|28|5 mayıs|||keseyi gördü.. 8.4 mm
26||selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
27||eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..
28||turkkahvesi85|
29||ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|
30||gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|
31||bahar_1987|22|10 mayıs|14 şubat
32||07papatya|29|5 mayıs|5-6 şubat|56|bebeği gördü..
33||fasulyee|
34||toxicdaisy|
35||akpak|||20 şubat
36|| bitterciqokata
37|| kuru|||17 şubat
38|| pofidi|63|

kızlar mrb. ben de dün çok kötüydüm, hiç giremedim nete. alerjilerim sabah yine çok kötüydü, hemen cildiyeye gittik, mevsim değişikliğinden olmuştur, elevit de tetiklemiştir dedi. eleviti bıraktım, bi tane krem verdi alerjiler için. ama çok kötü bişe,Allah kimseye vermesin.

Sonra işe geldim ama çalışmak ne mümkün. midem başladı bu defa, izin alıp eve gittim, uyudum. akşam da misafir vardı, Allah razı olsun ablam ağırlayıverdi bi güzel. yoksa ben işin içinden çıkamazdım, çünkü akşama kadar hiiiiçç bişe yiyemedim, ve 5 defa istifra ettim..

bugün çoookk şükür iyiyim..

cnm kan degerin hiç de düşük değil korkma sakın benim 1 haftalık gecilmenin ardından yaptıgım testte degerim 16 çıkmıştı geç döllenmeymiş yani tebrik ederim rabbim sağlıkla kucagına alacagın günüde göstersin inş cnmdegerin de yükselecektir

aboo yaren geçmiş olsun cnm allah acil şifa versin cnmbende bıraktım eleviti mide dedik midem bulandı

ebru,beyazgelincik gözünüz aydın kızlar, bebişleri gözrmüşsünüz çok sevindim.

Ebruli,güzelim dikkat et kendine. bol bol dinlen ve kesinlikle aklına kötü şeyler getirme. Rabbim hakkında hayırlısını versin canım, geçmiş olsun.

sadolin senin için çok üzüldüm canım,Allah sabır versin. neden olmuş acaba?

kuru ve pofidi hoşgeldiniz aramızaaa,Allah sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin inş.

Gülşahcım dua süperdi, yüreğine parmaklarına sağlık.ben ce tekrarlayalım bunu sık sıkk.

Unuttuklarım varsa, özür olsun..

Öptüm sizi şekerler..

heee ben geldim sırnaşık şey patron bi gün beni işten çıkartacak valla, buraya takılmaktan işler sere serpe oldu. neyse hayırlısı bakalım, çıkartırsa kendi kaybeder dimi ama. delikafadulden

selam şubat annişlerim
nasılsınız
nasıl geçiyo bakalım hamişlik
bulantılar başladımı :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…