2010 Şubat Anneleri

gözün aydın canım Allahım her dr. gidişinde iyi haberlerle döndürsün seni en sonundada tamamına erdirsin inşallah... happy end :)))

çok teşekkür ederim voles cim.geçmiş konuşmaları okudum da bu folik asit kafama takılıyor dr.um bana folbiol verdi 5 mg yarısını içiyorum herkes ne kadar alıyor merak ediyorum.:uhm:

guide öncelikle tebrik ederim canım. ben folicplus alıyorum günde 3 tane sabahları üçünü birden içiyorum....

çok teşekkür ederim voles cim.geçmiş konuşmaları okudum da bu folik asit kafama takılıyor dr.um bana folbiol verdi 5 mg yarısını içiyorum herkes ne kadar alıyor merak ediyorum.:uhm:

neden yarım içiyosun doktor mu dedi
bende folbipol içiyorum ama 1 tane

kızlar bugün telaşlıyım biaz pek ilgilenemedim sizlerle, aslında bugün iyice dinlenmeyi kafama koymuşum ama benim minişim daha dünyaya gelmeden isteklerde bulunmaya başladı benden, canımız biraz zahmetli bişeyler istediği için epeydir uğraşıyorum, bi ara verip dinleneyim dedim birazdan devam edeceğim,
Gülşah canım ne güzel dua etmişsin aminnn amin binler kere amin , Fatolina senin de duan çok güzeldi cnm Allah ikinizden de razı olsun

kuru, pofidi hoşgeldiniz canlarım hayırlıs olsun bebişleriniz, Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı da naip etsin inşallah,

sadolin cnm gerçekten çok üzüldüm ama Allahtan hayırlısı demekki böyleymiş, Allah sabrını da verir inşallah ve dilerim en kısa zamanda yeniden bi bebişin mutluluğu sarar bedenini, kalbini

esra cnm klasik bi gün demişsin ama eşinin taktiğine bayıldım adam haklı ne diyelim madem en çok istediğimiz şey bebişlerimiz o zaman her anından mutlu olmalıyız,
kızlar arada unuttuklarım kusura bakmasınlar hepinzi öpüyorum ben tekrar mutfağa kaçıyorum,

guide öncelikle tebrik ederim canım. ben folicplus alıyorum günde 3 tane sabahları üçünü birden içiyorum....

teşekkürler .günde 3 derken yani kaç mg oluyor.?mesela benim dr. solgar alma dedi.
acaba folik asit miktarı vücütta belli bir değerde olmayıncamı artırılıyor. bilinçsizde kullanmak istemiyorum fakat kime sorduysam ben az alıyorum.:1no2:

Son düzenleme:

ben solgar kullanıyorum.
günlük ihtiyacımız 400 mikrogram bizim, solgarda 400 mg var zaten.

folibol 500 mg ise, sen neden yarısını içiyorsunki?

evet dr. dedi ama nedenini ben de çözemedim olmazssa arayıp soracağım.bu arada bende 2kg aldım.biraz hızlımı acaba?:icecream:

hızlı evet canım. ben de 3 kg aldım. epey hızlı yani :)
ilk 3 ayda 1 kg-1,5 kg öneriliyor en fazla :)

Benim doktorum herhangi bir tahlil yapmadı kalp atışlarını duyduktan sonra isteyecekmiş kansızlık, hepatit b falan .....en iyisi doktoruna danış canım onlar en doğrusunu bilirler......

eczaneye danıştım folbiol 5mg ,solgar 400 mcg yani 4mg ,benim günlük aldığım 2,5 mg oluyor.
kıslarr CADIARZUbu arada bişey soracağım bu çoklu yanıtlamayı nasıl yapıyorsunuz?

ben su an 63 kiloyum
hamilelik boyunca 15 kilo kadar alınıyomuş
düşünemiyorum o zaman halimi
o yüzden şimdiden dikkat etmeye basladım:)
çünkü o kiloları vemesi çok zormuş

eczaneye danıştım folbiol 5mg ,solgar 400 mcg yani 4mg ,benim günlük aldığım 2,5 mg oluyor.
kıslarr CADIARZUbu arada bişey soracağım bu çoklu yanıtlamayı nasıl yapıyorsunuz?

canım, alıntı yaparken, ilk alıntı yapacağın mesajın altındaki NO ya tıklıyorsun, sonrakilere de aynı şekilde NO butonuna tıklıyorsun. En son alıntı yapma işi bitip cevaplara sıra geldiğinde.. son mesaj için ALINTI YAp'a tıklıyorsun.. cevap ekranı açılıyor.

ben su an 63 kiloyum
hamilelik boyunca 15 kilo kadar alınıyomuş
düşünemiyorum o zaman halimi
o yüzden şimdiden dikkat etmeye basladım:)
çünkü o kiloları vemesi çok zormuş

keşke 15 ile kalsa... ben hiç umutlu değilim açıkçası :)

selam kızlar bi fikir geldi burda sohbet biraz zor sohbet odasına gidelim mi daha kolay konuşur ve kaynaşırız ne dersiniz??

canım ben folicplus kullanıyorum 174 mcg toplam 3 tane içiyorum öğlenleri 522mcg yapıyo yani 5mg ... zaten hamilelerim 5 mg alması gerek günlük diye biliyorum ben?? yanıltmiyim gerçi ama...
çok lu yanıtlamayıda canım alıntı yapmak istediğin yazının altında NO yazar alıntı yapmak istediklerine hep No ya tıkla en son alıntı yapıcağın yazıdada alıntı yapa tıkla hepsi karşına gelir...umarım anlatabilmişimdir:))

bende pek umutlu değilim
ay bide canım mercimekli köfte çekti ya ben cok sevrim
yanında taze marul limonlu limonlu ne güzel keşke olsada yesek

bende pek umutlu değilim
ay bide canım mercimekli köfte çekti ya ben cok sevrim
yanında taze marul limonlu limonlu ne güzel keşke olsada yesek

ya ben salata tarzı şeyleri çok severdim.
eskiden bi salata yapardım, ne bulursam doldururdum için.. koskoca bi kase her akşam...

roka, maydonoz, marul, kuzu kulağı, cırt bırt.... ne varsa evde...

şimdi salata görmek istemiyor canım yahu. ki çok lazım bu yeşillikler şimdi bize.

tamam şimdi biraz daha şekillendi bu konu günde 5 mg normal sanırım.saol volesyerimseniben

ne güzel ben marul dışında yesillik yiyemem
bak sana güzel bi tarif vereyim ben çok severim
umarım sende beğenirsin
marulları iri iri doğruyorum içine
salatalık dilimliyorum
biraz zeytin yağı ve nar ekşisi koyuyorum içinede konserve mısır çok güzel oluyo
istersen ton balığıda koyabilirsin ben bazen yağını iyice süzüp koyuyorum
ama bu salatada tuz kullanmıyorum ben pek tuz sevmem
nar ekşisi cok güzel bi lezzet veriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…