2010 Şubat Anneleri

bu resimdeki iki yakışıklı kimler?

Günde bir tane türkkahvesi içmezsem kendime gelemiyorum bir zararı varmıdır acaba yoksa 24 saat uyurum ben....

Resimdekiler benim çocuklarım Kerem 8 yaşında, Erende 5 yaşında teyzesi .....

Günde bir tane türkkahvesi içmezsem kendime gelemiyorum bir zararı varmıdır acaba yoksa 24 saat uyurum ben....

hehe, ben tam bir çaykolik idim. hem de acayip demli içerdim.
sabah 5-5 bardak... akşama doğru 5-6 bardak.. yemekten sonra saat 22:00 gibi 2-3 bardak içerdim muhakkkak.

şimdi sıfır! hiç içmiyorum.
sabahları su içiyorum kahvaltıda. süt içemiyorum ben son dönemde...

canım kahve ve çayı kesinlikle yasakladı benim doktorum onun yerine ıhlamur yada bitki çayı içebilirsin dedi.. kafein zaralıymış bi sor bence doktoruna..

Çarşamba günü randevum var kalp atışları için gideceğim sorarım bende doktoruma bakalım....

canım kahve ve çayı kesinlikle yasakladı benim doktorum onun yerine ıhlamur yada bitki çayı içebilirsin dedi.. kafein zaralıymış bi sor bence doktoruna..

her bitki çayı değil tabi..

ben de ıhlamur içiyorum akşamları.

mesela.. sakın adaçayı içmeyin... bu içilmeyeceklerin listeleri internette var kızlar..

allah bağışlasın canım hayırlısıyla sünnetlik sonrasındada damatlık günlerini göstersin rabbim...
artık 3. bebişte bi kız özlemi vardır sizde :)) Allahım hayırlısını versin inşallah...

her bitki çayı değil tabi..

ben de ıhlamur içiyorum akşamları.

mesela.. sakın adaçayı içmeyin... bu içilmeyeceklerin listeleri internette var kızlar..

doğru söylüyosun.. benim zaten çok fazla aram yoktu kahve çayla ama çok içmek istersem ıhlamur içiyorum.. onun dışında tüketmiyorum..

Akıntı krem rengi yada beyaz gibi olunca sorun yok sanırım, rengi önemli

gözün aydın caneylom, aminnnnnnnnn

Ne kadar zor bir durum, Allah yardımcısı olsun,

Gözünaydın guide, saglıkla kucağınada alırsın inş.

Hayırlı cumalar herkese, nasılsınız bugün arkadaşlar.....

Hayırlı cumalar selmakerem, biraz bulantı, baş dönmesi uyku idare ediyoruz ama çok şükür ki hamileyiz.

Güzel taktik ama ben yapamıyorum

Allah bağışlasın, benim oğlumun ismide eren.

Ben çayı azalttım ama yinede içiyorum, çok seviyorum napıcam bilmiyorum.

ufff ya,çaydan tiksinsem baride içemesem :sinifsinif:

kızlar ya canım bonibon istedi ne alaka ki şimdi yıllardır yemedim çocuktum en son yediğimde.. bi zararı olurmu ki acaba çikolata var sonuçta içinde yesemmiki?

Eşim ve çocuklarım kız istiyor e tabi bende ama çok fazlada kendimi şartlandırmıyorum ikinci çocuğuma hamileyken kıza benziyor kız gibi gözüküyor demişti doktor ama sonra 5.ayımda buda erkek abisiyle birlikte futbol oynarlar artık deyince şok olmuştum tabii ben kendimi alıştırdım kız diye insan biraz üzülüyo tabii ama sonra alışıyor mesala şimdi 100 tane kız verseler oğlumu değişmem sonuçta evlat herbiri ayrı seviliyor allah sağlık ve sıhhat versin hepimizin çocuklarına inş. önmeli olan sağlık uzun oldu biraz .......

kızlar ya canım bonibon istedi ne alaka ki şimdi yıllardır yemedim çocuktum en son yediğimde.. bi zararı olurmu ki acaba çikolata var sonuçta içinde yesemmiki?

ye bacım ye... o kadar da kendimizi sıkmamız gerekmez bence.

ben bugün 4. dondurmamı yedim hayırlısıyla..
marketçi de şaşırdı sanırım, 4 kere aradım.. dondurma istedim :) 5.yi de yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum.

5.yeme artıkkaydirigubbakcemile3
kilo alacaksın şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…