sağol canım aynen bulantı öğürme onların haricinde bütün günüm uykuyla geçiyor sersem gibiyim .Hiçbir kokuya tahammülüm yok deterjan,parfüm,yemek kokusu Allah yardımcımız olsun inş bu bulantılar fazla sürmez.....
Günde bir tane türkkahvesi içmezsem kendime gelemiyorum bir zararı varmıdır acaba yoksa 24 saat uyurum ben....
Günde bir tane türkkahvesi içmezsem kendime gelemiyorum bir zararı varmıdır acaba yoksa 24 saat uyurum ben....
Resimdekiler benim çocuklarım Kerem 8 yaşında, Erende 5 yaşında teyzesi .....
canım kahve ve çayı kesinlikle yasakladı benim doktorum onun yerine ıhlamur yada bitki çayı içebilirsin dedi.. kafein zaralıymış bi sor bence doktoruna..
maşallah... allah damat olup çoluk çocuğa karıştıklarını göstersin.
demek 3. kardeş geliyor bu yakışıklılara.. :)
her bitki çayı değil tabi..
ben de ıhlamur içiyorum akşamları.
mesela.. sakın adaçayı içmeyin... bu içilmeyeceklerin listeleri internette var kızlar..
sağolun kızlar inşaallah hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alırız
9 haziran sabahı kanamam oldu ama çok değil 2 gün düşük tehlikesiyle
hastanede yattım çok şükür şimdi iyiyim
ama içimde korkuda yok değil birde akıntım çok oluyor beyaz krem gibi sizdede var mı
çok şükür arkadaşlar bugün gördük kesemizi tekrar ve kalp atışlarımızı .................
herşey çok güzelmiş normalmiş.............allahım isteyen herkese nasip etsin böyle günleri.........
cok canım sıkkın dün arkadasımla kendisi 6 aylık hamileydi
doktora gittik ben çıktım o girdi kontrole bende yanındaydım
doktor amniyon sıvısının cok azaldığını söyledi ve kafa gelişimi geride kalmış
dedi hemen karından sıvı verdiler ama maalesef akşam bebek anne karnında öldü
bu gün öğlende arkadasıma suni sancıyla doğum yaptırdılar bebekte otopsiye gidecek çok üzüldük
çok moralim bozuldu canım sıkkın
oysa güle oynaya gitmiştik doktora
kesede kaçak varmış o yüzden sıvı akıntı seklinde dısarı gidiyomuş
arkadasımda normal akıntı sanmış anlamamış pek
selam kızlarrrr
ben geldim.bende çalışıyorum yazılarınızı takip etmeye çalışıyorum.fakat sürekli konuşamıyorum.ama vakit buldukça sizlerleyim.bugün sabah doktotra gittik nihayet kalp atışlarını duydumm. çokkk mutluyummm.
Hayırlı cumalar herkese, nasılsınız bugün arkadaşlar.....
kızlar eşimin bulantılarda yapmamı söylediği taktiği söylüyorum size... gülücekmişim... ya nasıl güliyim diyorum içim dışımda diyorum... hayatta en çok ne istiyodun sen diyo bebek diyorum o zaman bu bulantılardan zevk alman lazım kahkaha at diyo bana .. ben her bulandıkça karşılıklı kahkaha atıyoruz...benim koca delirdi ::))))
hehe, ben tam bir çaykolik idim. hem de acayip demli içerdim.
sabah 5-5 bardak... akşama doğru 5-6 bardak.. yemekten sonra saat 22:00 gibi 2-3 bardak içerdim muhakkkak.
şimdi sıfır! hiç içmiyorum.
sabahları su içiyorum kahvaltıda. süt içemiyorum ben son dönemde...
canım kahve ve çayı kesinlikle yasakladı benim doktorum onun yerine ıhlamur yada bitki çayı içebilirsin dedi.. kafein zaralıymış bi sor bence doktoruna..
allah bağışlasın canım hayırlısıyla sünnetlik sonrasındada damatlık günlerini göstersin rabbim...
artık 3. bebişte bi kız özlemi vardır sizde :)) Allahım hayırlısını versin inşallah...
kızlar ya canım bonibon istedi ne alaka ki şimdi yıllardır yemedim çocuktum en son yediğimde.. bi zararı olurmu ki acaba çikolata var sonuçta içinde yesemmiki?
ye bacım ye... o kadar da kendimizi sıkmamız gerekmez bence.
ben bugün 4. dondurmamı yedim hayırlısıyla..
marketçi de şaşırdı sanırım, 4 kere aradım.. dondurma istedim :) 5.yi de yesem mi yemesem mi diye düşünüyorum.
5.yeme artıkkaydirigubbakcemile3
kilo alacaksın şimdiden