2010 Şubat Anneleri

benimde ilk bebişim olucak inşallah kısmetse
rabbim sağsağlim versin hele bi kucağımızada başka bişey istemem

ben var ya.. bu cümeyi kaç kez kurdum hayatımda bilemiyorum :))

''şu okulu bi kazansam... şu okulu bi bitirsem de.. başka bişey istemem artık ben''
''şu işimi bi kursam hayırlısıyla da.. şimdilik başka bişey istemem..''
''şu nişan-düğün tantanaları bi bitse de evimize bi girsek, rahatlasak şöyle bi.. iş güç bitse... başka bişey istemem''
.....

şimdi de şu minik barbunyamı kucağıma almak isiyorum, başka da bişey istemiyorum :)

inşallah yalel hepimizin bebegini kucagımıza almayı nasip etsin.bu arada ismim ayşegul

evet bende öyleydim herkes öyledir okul biter iş istersin iş olur bebek istersin bebek olur büyüsün istersin.yakında büyüsünler onlar içir dua etmeye başlarız işte okulu bitirsin üniversiteyi bitirsin başka birşey istemem deriz ama hayat bu istekler bitmiyor

inşallah yalel hepimizin bebegini kucagımıza almayı nasip etsin.bu arada ismim ayşegul

memnun olduk ayşegül.

evet bende öyleydim herkes öyledir okul biter iş istersin iş olur bebek istersin bebek olur büyüsün istersin.yakında büyüsünler onlar içir dua etmeye başlarız işte okulu bitirsin üniversiteyi bitirsin başka birşey istemem deriz ama hayat bu istekler bitmiyor

evet, hayat... biz de insanlar... istiyoruz istiyruz.. sonu yok bunun.
allah her istediğini elde edebilen insanlardan olmayı nasip etsin hepimize, meleklerimize de..

arkadaşlar sizleri nasıl kendime ekleyebilirim bilmiyorum yardımcı olurmusunuzmirmirmirmir

ben var ya.. bu cümeyi kaç kez kurdum hayatımda bilemiyorum :))

''şu okulu bi kazansam... şu okulu bi bitirsem de.. başka bişey istemem artık ben''
''şu işimi bi kursam hayırlısıyla da.. şimdilik başka bişey istemem..''
''şu nişan-düğün tantanaları bi bitse de evimize bi girsek, rahatlasak şöyle bi.. iş güç bitse... başka bişey istemem''
.....

şimdi de şu minik barbunyamı kucağıma almak isiyorum, başka da bişey istemiyorum :)

:roflol: :roflol: :roflol:
aynen canım haklısın bende bu cümleyi kaç kez kurdum bilmiyorum
dahada çok kurucaz galiba
evet şu barbunyaları bi alalım kucağımıza inş.

ben şöyle yapıyorum bak... buraya gelmek istediğimde, teee sayfanın altına iniyorum.. Hızlı Geçiş diye bir kutucuk var.
Ordan aylara göre paylaşım alanı var..
şuat annelerini buluyorum... açılıyor ana ekran hemen.. 2010'u seçiyorum, pıt diye burdayım

sizin bebeşlerin dogum tarihi ne zamana denk geliyor.benim ilk kızım sezeryan oldugu için budu halıiyle sezeryan olacagı için bir hafta öncesinden doguyor yani 5-6 şubata denk geliyor

tebrikler yalel.allah insallah saglikli hayrli bi bebek nasip eder. benimde cocugm olsaydi subatta dogacakti ama ben dun dusuk yaptim. cok zor bisey canindan can gidiyo. dunden belli aglamaktan bi hal oldum. tekrar hamile kalmaktanda korkuyom.ayni sey basima gelcek diye . sen kendine cok dikkat et kendine ve bebege iyi bak; tebrikler:çok üzgünüm:

geçmiş olsun hazinemm. Allah sabır versin, çok zor bişeydir heralde. Allah kimseye yaşatmasın. Kalbini ferah tut, inş tekrar hamile kalırsın ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsin..

kızlar ben geldim nasılsınız geçmişi okumadım ama bir arkadaşımızın düşük yaptığı gözüme çarptı allah korusun cnm tekrarından rabbim bir daha aynı acıyı yaşatmasın inş hiç birimize de yaşatmaz

Hamiş listemiz :nazar:

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|:nazar:|hayal2626| | | | |
2|:nazar:|ebru1987| 22|15 nisan ||57|keseyi gördü |
3|:nazar:|beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm |
4|:nazar:|yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59| kalp atışını duydu |
5|:nazar:|anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|kalp atışını duydu (120) |
6|:nazar:|yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu |
7|:nazar:|zetu|30|30 nisan
8|:nazar:|selmakerem|32|29 nisan||64|keseyi gördü.. 7 mm |
9|:nazar:|sadolin|27|28 nisan||| kalp atışını duydu |
10|:nazar:|camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69|(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11|:nazar:|denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67| kalp atışını duydu |
12|:nazar:|guide||28 nisan|2 şubat|58|keseyi gördü..
13|:nazar:|voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu |
14|:nazar:|loveli||27 nisan|1 şubat|||
15|:nazar:|haziran20|24|26 nisan|||kalp atışını duydu
16|:nazar:|fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|(5hf + 4gn)keseyi gördü
17|:nazar:|zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|
18|:nazar:|derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|
19|:nazar:|fatima38||13 mayıs|17 subat||keseyi gördü.. 0.73 cm
20|:nazar:|meltemsahin|||||kalp atışını duydu
21|:nazar:|fifa1415|31|9 mayıs|13 şubat|57|keseyi gördü..12.7 mm
22|:nazar:|caneylom||2 mayıs
23|:nazar:|hulen|26|8 mayıs|12 şubat|71
24|:nazar:|Zehra_s|||||keseyi gördü..
25|:nazar:|ciciliBicili|
26|:nazar:|bbaran|
27|:nazar: :nazar:|sevilaykücük|28|5 mayıs|||keseyi gördü.. 8.4 mm
28|:nazar:|selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
29|:nazar:|eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..
30|:nazar:|turkkahvesi85|
31|:nazar:|ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|
32|:nazar:|gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|
33|:nazar:|bahar_1987|22|10 mayıs|14 şubat
34|:nazar:|07papatya||5 mayıs|5-6 şubat
35|:nazar:|fasulyee|
36|:nazar:|toxicdaisy|

hoşgeldin ebrucum, nasıl gidiyor? cumartesi gidecektin değil mi doktora? bugün de camdankalp gidecek,ondan haber bekliyoruz, bakalım hayırlısı olsun.

hayırlı haberler getirsin inş cnm ben cuma akşamı iş çıkışı gidecem kısmet olursa inş kalbinide görürüz eger sata göre gelişirse kolarını bacaklarını bile görebiliriz inşallah ama benimkisi geriden geliyo :KK43:((((((( ayy allahım saglıkla orda içimde büyüsün inş kızlar bide bu gün bişe ögrendim bir arkadaşımda elevit çok fazla kilo aldırıyomuş ben de çok kilo aldım özellikle de göbeğimin altı kocaman oldu cuma günü dr söylicem başka bir ilaç versin hem içemiyorum kocaman ve kötü kokuyo çogu zman çıkarıyorum hapı :KK43:(((

X