2010 Şubat Anneleri

kızlarrr mrb, ben de şirketteki işlerimi hafiflettim, çok şükür,aranıza dönüyorum.. ayy yazmayı özlemişim valla.. listeyi güncellemek için şöyylee bi 40 sayfa falan göz gezdirdim de..

aman nazar değmesin 32 hamişimiz var..kızlar bilgileri yazmaya çalıştım ama eksik ya da yanlış olan varsa,tekrar söylesin.. artık buralardayım inş..arayı da bu kadar uzatmasam iyi olcak, sonra zor oluyo..

ebrucum sen de eskisi kadar sık giremiyorsun sanırım. bulantıların ne alemde, geçti mi?
kızlar bana dua edin,yarın 10:30 da randevum var, bebeğimin kalbini duycam inş.biz bugün 7+0 yani 8. haftamıza başladık. bi sitede diyor ki, eğer şanslı iseniz, bu haftada kol-bacak hareketlerini bile görebilirsiniz ultrasonda. ayy çok heyecanlı bişe ya..

yarencim hiç sorma çok yogun oluyoruz yeni bir e-ticaret açtı bizim patron onun işleri yönetimi banka işleri falan bayagı yogunuz arada girmeye çalışıyorum

kısmetse bende cuma günü göreceğim bebeğimin kalp atışını kolunu bacağını inş bende çok heyecanlıyım bir an önce cuma olması için dua ediyorum cuma günü bizde dr takibine göre 6+7 olacagız yani 1 gün sonrasında 8 hf başlayacagız ama sata göre çok daha büyügüz hatta o kadar büyügüz ki ocak annelerine kayıyo maşşallah hahahaha sata görede şuan 8+6 maşşallah inş gelişimi iyidir bebeğimin yarencim inş sende bebeğinin kalbini kolunu bacağını her yerini görürsün inş :)))))))))))

Son düzenleme:
kısmet inş bu güne dünün acısını çıkaracak kadar iyi haber alırız bende cuma günü dr gideceğim inş kalp atışlarınıda duyarım meleğimin

İnşallah canım yaa. sende hayırlısıyla duyarsın minik kalbinin atışlarını, bende 25 haziranda kontrole gidicem.

günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyo

Günaydınnnnn

günaydııııınnnnnn.........

Günaydınnn, ne güzel yaaa herkes burada, dün çok sıkıldım.

Eline sağlık canım listeyi güncellemişsin...

Yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz inş.

herkese günaydın arkadaşlar. yeni gelen hamilelerimize hayırlı olsun diyelim.allah kucağımızda da göstersin inşallah.
geçmişi okudum sıra yazmaya geldi. ben kötüyüm arkadaşlar yaa. ara ara midem bulanıyor. ama sanki açlıktan kazınır gibi.çubuk krakerden iki tane yiyince geçiyor ama yine de rahatsız ediyor beni. belim hala ağrıyor. yatakta yazıyorum bunları. sıkıldım artık yatmaktan. şu 12. haftaya bi ulaşsak bu sıkıntılar azalacak inşallah.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine, bendede bulantıdan çok midemde kazınma ve belimde agrı var, lekelenmemde ara ara devam ediyor. progestanada devam ediyorum

günaydın kızlar,
benimde aynen 3 gündür tavan yaptı bulantılar mutfağa giremiyorum... her yer kokuyo sanki ıslak mendil kullanamıyorum anneme benzedim sanırım ya oda hamileyken saçımı şampuanlayamazdım diyo şampuan kokuyomuş o derece yandım ki ne yandım..inşallah fazla uzun sürmez bu durum ya artık öğürmekten kaburgalarım sırtlarım ağrıyo, halsizlikte cabası.. ben bugün 6+6 oldum yarın tam 7 haftalık oluyo bebişim beslenme kesesi oluşmuş kalbı pıt pıt mercimeğimin.. bu bulantıları yaşadıklarımızın hepsini kucağımıza alınca unutucaz sağlıklı olsunlarda ben 24 saat çıkarmaya razıyım.

denizkızıl geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlarsın hayatım kendini..

abo bana kimse mide bulantısı demesin yazı yı okurken bile kötü oluyom kesin kızımız olacak bizim kızlar eşimde sağlığı yerinde olsun ama kızımız olacak bizim diyip duruyodu karnımı kızım diye seviyodu hoşunada gider heralde kız olması neyse benim annemde 9 ay boyunca kusmuş ((( inş ben anneme çekmem çok kötü mide bulantısı çok zor

denizkızıl geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlarsın hayatım kendini..

teşekkürler volescim. allah hepimize bu sıkıntılara dayanma gücü versin. dün eşimin anneannesini-anneannemizi kaybettik. çok üzgünüm.önce söyleyip canınızı sıkmayayım dedim ama içimde tutamadım.:çok üzgünüm: o yüzden şikayetlerim daha fazla yoruyor beni.

denizkızıl allah rahmet etsin cnm mekanı cennet olsun sizede sabır versin cnm

Allah rahmet eylesin, çok yıpratma kendini canım, bebeğine zarar verirsin sonra...

başınız sağolsun. allah geride kalanlara sağlık sıhhat versin. bol sabırlar diliyorum.

allah rahmet eğlesin denizkızı kendine dikkatet bebişini düşün
kızlar benimde dün kanaman başladısenağlamadk.ra gittim bebeğimim kalp atışlarını duydum çok güzeldi 7 haftalık çok şükür yaıo ama az az kanamalrda dedvam edio progestan verdi 2 şer tane adet sancılarıda çekiyorum kızlar çok korkuyorum dua edin benim için işllah bi şey olmaaz:Saruboceq:

canım benim bilgiler eksik olduğu için kayma yapmış: hemen düzelteyim. yaş:26 / sat:8 mayıs / tahmini doğum tar: 12 şubat / ve kilom :71

Aynı durum bendede var doktor korkma dedi kesemizi gördük 25'indede kalp atışını duyucaz inş. progestan kullanıyorum ama ayakta durmakta zorlanıyorum resmen. sende üzülme canım bişey olmayacak inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…