2010 Şubat Anneleri

gercekten mi o kadar pahalı mı yaaa ozel hastaneye gidiyorum testleri o zaman devlette yaptırayım olur herhalde dimi insanları somuruyorlar resmen ya gittigim hastanede bagkur yada ssk olursa muayne ucreti odemiyorsun temiz guzel bi yer tavsiye uzerien gittim ama testlerden ne kadar isteyecek bagkur karsılıyormu onu bende bilmiyorum zaten bagkur sayfasıda acılmadı bizde 90 mılyon bosuan odemeyelim diye carsamba tekrar gidecegiz o yuzden bu arada rabbim bebislerimize saglıklıca kavusmayı nasip etsin insallah hepimize

canım listeye benidemi ekledin cok tesekkur ederim yasım 23 sat 5 mayıs tahmini dogum 9 subat kilo 58 keseyide carsamba gorurum insallah belki kalp atısını bile duyarımm

canım arkadaş öyle dedi burdan oda ama adı şuan aklımda değil oda bağkurluymuş hatta skk ya çevircem demişti 5.10 mesaj öncesinde konuşmuştuk
özel hastaneler öyle canım ya resmen sömürüyolar insanı
ama hiç gereği yok devlette aynı işi yapıyo sonuçta :CüvCüv:

Ve bugün herkes çok yoğun sanırım kimseler yok...
Ara ara giriyorum pek sessiz.. Yogunluk sıcak almşı basını gidiyo valla:kedi:

Hadi gözun aydın canımm. darısı atışlarını da duymaya amin... :teytey:Evet bu dönemlerde olan şeylerden, ben doktoruma sordugumda demiştiki ; "Bebeğin Senin damarlarından kan alıyor "Yapman gereken herseyi bırakıp 2 dakika oturup dinlenmek.. biraz dinlen be güzelim...kaydirigubbakcemile5
içini rahat tut. O ana daha birsürü var.. Can sağlıgı versin hepsi gelicek allahın izniyle
:Saruboceq::Saruboceq:
listemiz bu ama yeniler güncellenmedi heralde yalel yapıyodu sanrım

Gelince Yapar heralde hihoyyythihoyyythihoyyyt

sagol canım valla uyardıgın icin gidip o kadar para odeyecektik soylemeseydin:1hug:

sevilakucuk içini rahat tut. O ana daha birsürü var.. Can sağlıgı versin hepsi gelicek allahın izniyle
evet canım çok var daha ,nşallah sağsağlim alırız bebelerimizi kucağımıza

derinderen sagol canım valla uyardıgın icin gidip o kadar para odeyecektik soylemeseydin
rica ederim canım yazık günah yani pkadar parada verilmez ki canım az buzda değil heleki şu zamanda

Benim gebeliğim 5 haftalık henüz sadece keseyi gördük, 2 hafta sonra tekrar gidicem, herhangi bir test istemedi belki daha sonra.

listeye benide eklermisiniz yaş 28 sat: 3 mayıs tahmini doğum tarihi:7 şubat 2010

kizlar merhaba beni de listeye eklerseniz sevinirim. sat 12 mayis tahmini dogum 18 subat kilo 52:))
kalp atisini 6 haftadan once duyan var mi? zor galiba, ben 5+4 gb doktora gidecegim de:)) Allah hepimize bu yolda yardimci olsun, saglicakla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin Insallah.

yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz hayırlı olsun bebişleriniz allah kucağımıza almayı nasip etsin............
iyi geceler hepinize kızlar............

ne güzel bi liste olmuş o öyle. beni de eklemişsiniz: teşekkür ederim. bilgilerimi de vereyim: sat: 8 mayıs ve tahmini doğum tarihi 12 şubat. ancak doktora perşembe gidecem yani henüz keseyi göremedim.

iyi geceler kızlar.

slm kızlar bende bir kaç gündür giremıyorum annemler geldı :) fakat bugun biraz cnm sıkıldı dr. bugun için çagırmıştı kalp atışı için gittim, dosyamı bulamadılar dr. da benı hatırlamadı hiç ilgilenmedi bile üstten baktı net gözükmüyor dedi alttan bakalım dedi bende istemedm biliyorum sakıncalı olmadıgını ama ilk gebelıgım onun hemen ardında bitmişti korkuyorum birazcık.. öyle işte kızlar bugun 7 haftalıgım başka hastaneden taaa 10 gün sonraya gün aldık (ank güven hast.) inş. güzel haber alırım ordan ...sevgıler

listeye beni de eklermisiniz arkadaşlar, sat 10 mayıs, tahmini doğum tarihi 14 şubat, ne güzel bir gün o.

kızlar günaydın
ben gelip gidiyorum okuyorum yazdıklarınızı ama katılamıyorum...bu aralar keyfim yok...daha bebeğin kesesini ne kalp atışını gördüm...bulantılarım halsizliğimde hat safhada...en kısa zamanda dönücem öpüyorum hepinizi

mrb kızlar nasılsınız ben dün giremedim varmı yeni hamiş geçmişide okumadım varmı güzel haberler

kısmet inş bu güne dünün acısını çıkaracak kadar iyi haber alırız bende cuma günü dr gideceğim inş kalp atışlarınıda duyarım meleğimin

Hamiş listemiz

بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم

||....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1||hayal2626| | | | |
2||ebru1987| 22|15 nisan ||57|keseyi gördü hihoyyyt|
3||beyazgelincikk|24|27 nisan|1 şubat|64|keseyi gördü.. 5 mm hihoyyyt|
4||yaren_h|26 |28 nisan|2-5 şubat |59|keseyi gördü.. 9.4 mm hihoyyyt|
5||anneolmakistiyoruuuum|27 |28 nisan|1-2 şubat |85|kalp atışını duydu (120) :hooray:|
6||yalel|29|27 nisan|1 şubat|59|kalp atışını duydu :hooray:|
7||zetu|30|30 nisan
8||selmakerem|32|29 nisan||64|keseyi gördü.. 7 mm hihoyyyt|
9||sadolin|27|28 nisan|||keseyi görmedi henüz..
10||camdankalp38|24|1 mayıs|8 şubat|69|(4hf+5gn)2 hafta sonra keseyi görcek inş.|
11||denizkızıl|31|6 mayıs|8 şubat|67|keseyi gördü.. 5.5 mm hihoyyyt
12||guide|
13||voles||29 nisan|3 şubat|72|kalp atışını duydu :hooray:|
14||loveli||27 nisan|1 şubat|||
15||haziran20|24|26 nisan|||kalp atışını duydu :hooray:
16||fatolina|22|28 nisan|2 şubat|67|(5hf + 4gn)keseyi gördü hihoyyyt
17||zehra_s|28|6 mayıs|10 şubat|64|
18||derinderen|23|5 mayıs|9 şubat|58|
19||fatima38||13 mayıs|17 subat||keseyi gördü.. 0.73 cm hihoyyyt
20||meltemsahin|||||keseyi gördü.. 27 mm hihoyyyt
21||fifa1415|||||keseyi gördü..hihoyyyt
22||caneylom||2 mayıs
23||hulen|8 mayıs|12 şubat
24||Zehra_s|||||keseyi gördü..hihoyyyt
25||ciciliBicili|
26||bbaran|
27||sevilaykücük|28|5 mayıs|||keseyi gördü.. 8.4 mm hihoyyyt
28||selbinyaz||10 mayıs|14 şubat|
29||eslemmmm||10 mayıs|||keseyi gördü..hihoyyyt
30||turkkahvesi85|
31||ebruli_59|28|3 mayıs|7 şubat|
32||gundogmadan||12 mayıs|18 şubat|52|

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…