2010 Şubat Anneleri

selam ben dogurdum bıle.............malesef ccok erken oldu bebışllerım kuvezde ınş eve gotutrurunm..............ınş hersey ıyı gıder sıze kolaylıklar dılıyorum..........tamamına erın ınş ve bana dua edın

neeee doğurdun mu?? :1shok: aa çok erken değil mi? hayırlı olsun canım, Allah yardımcın olsun..ikizdi heraldi dimi seninkiler.?

kızlar günaydın bu arada. herkesin geçmiş bayramı mübarek olsun. nasıl geçti bayram -tatil? inş bi sorun yoktur kimsede.
biz dün döndük kayseri'ye. bugün de iş başı bayram güzeldi, hiçbişey yapmadım ama bigün kolum ağrıyodu, bigün bacağım,bigün belim, bigün sırtım.yol falan da yordu beni.artık geceleri falan çok zor geçiyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun.oğlum da iyi çok şükür,bayram boyunca kıpır kıpırdı:) hepinizi öpüyoruz teyzeleri..

günaydınlarr herkese çok güzel bir gün dilerm

yarencim günaydın canım sağ sağlim evine gelmişsin tatilden çok şükür bayram dönüşü acı haberler çok vardı tvde
elmuallim canım doğum yapmışsın inş. bebeklerinle hastaneden evine dönersin senin sağlığın nasıl

Herkese günaydınlaar.

Esma, Yaren günaydın kızlarŞeniz Umarım bayramınız güzel geçmiştir. Benim de güzeldi ama hızlı geçti sanki:çok üzgünüm:

El-muallim canım hayırlısıyla yavrularınla eve dönersiniz inşalah:Saruboceq:

srpp günaydın canım valla hemen geçti bayram bişiy anlamadım zaten giyinipte bayramlaşmaya zor çıktım bitkinlik miskinlik vardı üstümde dün koca gün yattım kalktım ama gene yorgunum tatilmi yaramıyodur ne :)

Günaydın kızlar a.s.
nasılsınız, nasıl geçti bayram.
Ben grip oldum 2 gündür nane limon içiyorum.
Bu arada ilk bebişlerimizde gelmiş maşallah, gözün aydın El-muallim.

Valla iyi yapmışsın yatmakla benim de keşke bir günüm daha olsaydı da yatsaydım hiç dinlenemeden geldim.

hepinize günaydınlar geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız ben iyim şükür ama bayram boyunca tansiyonlar çok yüksekti kaynanamlardaydım kalabalıktı malum cenazemiz vardı kuran okundu dün biraz dinlenme fırsatı buldum tansiyonum inmişti.sizin nasıl geçti tatiller. hepinizi özledim çok 30. haftaya girdim allahım sana çok şükür.bi sağlıkla tamamlasaydık.akşam rüyamda doktor anneme torunun düşecek hiç gelişmemiş 350 gram bebek demiş yaşamayacak düşecek demiş çok ağladım anne benim oğlum olmayacakmı şimdi diyodum rüyamda bişeye sevinecem galiba tansiyonumda yüksekti ya oda etkiledi beni ama uyandığımda rüya olduğuna o kadar sevindimki inanın hayatta hiç bişiye bu kadar sevinmemeiştim allahım korusun yavrularımızı
el muallim maşşallah canım gözün aydın tez zamanda kavuşursun ssağlıkla canım inşallah

fatoşum günaydın
canım kendine dikkat etmiyosun tansiyonun çıkıyoo dikkat et biraz sakin olmaya çalış canım
ruyana girer tabi hep aklımızda bebişlerimiz var

Günaydın fıstık anneler geçmiş bayramınız mübarek olsun.....bayram boyunca hep halsizlik bu ne ya bide kan serumu takındım....anaaaaa kısss ........mualllim doğurmuş eee Allah bağışlasın ne diyim üçüzdü onun dimi

kızlar günaydın herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun bayramda bayağı dinlendim hiç bi yere gitmedim kızlar evdeydim kendimi iyi hissetmedim.sizlerden ne haber ne var ne yokkk
ellmuallim gözü aydın topiğin ilk bebişleri geldi demek

Fatoş geçmiş olsun güselim.....of sen tansiyon ben şeker Allah bebişlerimizi korusun ....rüyanın tersi olur güselim.....

günaydın canlarımmmmmmmmm...

hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun... ya kızlar kim ne zaman nasıl ne şekilde nerde doğurmuş ya... bizden birimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…