bana göre bugün olur.
kızlar benim burda bugün çarşamba pazarı var çıkıp dolaşıcam biraz bi isteği olan biliyosunuz burasıda eminönü gibi sırnaşık şey
hoş geldin canım evet çok ağır site zorla açılıyo sayfalar..
arada gırıyo canım bazen raslasıyoruz
hulyacım gecmıs olsun annen rahatsızlanmıs cıddı bısey degıldır umarım?
kızlar bu arada cekılıs bugun yapılıyor mu???
yok canım öbür ucuna kadar gitsem doğururum yorulmak ne kelime zati bir sürü ucu var sırnaşık şeyfatıh carsamba dımı kocaman o pazar kız bı ucundan gırsen dıger ucuna gıdene kadar cok yorulursun dıkkat et kaydirigubbakcemile
chico nun pişik kremi 1 yıla yakın yetiyor diyorlar kıvamı çok katı olduğu iç,in azıcık sürsende yetermiş.ben krem olarak bu bizim göyüs ucuna süreceğimiz varya ondan alıcam.son 15 gün kalada kullanmaya başlıycam.
bana göre bugün olur.
yaren yok oda olsaydı ama o okeylemişti zaten. kızlar selda katılmışmıydı telefonunu bilen haber verir. bu arada aslında msn adreslerimizi versek birbirimize güzel olur.msn ne heryerden giriliyo artık cepten felan
ay kıyamam kız gece vakti kaldırıpta tatlımı aratsaydım zati bayramda gidicek ilk defa ayrı iki gece geçircez mafoldumben
27+1 sın dımı bugun canım ozel bısı yazıyımmı uzerıne?
banada uyarda canım herkes okeymı???
cekılıscı kızlar bugun cekıyoruz herkes ordamı heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy vereliniortak
hülya, zeynep ,havva merhaba kızlar hoşgeldiniz ve daha göremediğim herkese merhabaopuyorumnanaktan
havvacım korkunç bişey akılları yeni başına gelmiş herhalde sağol paylaşım için haberimiz oldu en azından
hülyacım annem rahatsız demişsin geçmiş olsun inş. önemli bişeyi yoktur acil şifalar dilerim
esra maşallah ya sen eksik bişey bırakmamışsınki nerdeyse hepsini almışsın güle güle kullansın minik kızın bir geriye ismi birde vakitlice doğmak kalmış baksana kaydirigubbakcemile3
fatima afiyet olsun yarasın kuzucuğa
esra maşallah ya sen eksik bişey bırakmamışsınki nerdeyse hepsini almışsın güle güle kullansın minik kızın bir geriye ismi birde vakitlice doğmak kalmış baksana kaydirigubbakcemile3
hulyacım sevındım canım sımdı ıyı olmasına
sağol tatlım.
bu arada ggeçmişte görebildiğim geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. (havva, esma, tğba ve diğer arkadaşlarım)
papatyaya da başsağlığı dilenmiş: kim vefat etmiş???
tüm hasta yada hastası olanlara acil şifalar.
cenazesi olanlara baş sağlığı diliyorum. bide doktordan gelenler var: gözünüz aydın.
daha benim doktora gitmeme var yaa. 5 aralık çabuk gellll. kızımı özledimm :ecrin_bebek: