2010 Şubat Anneleri

bana göre bugün olur.

banada uyarda canım herkes okeymı???
cekılıscı kızlar bugun cekıyoruz herkes ordamı heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy vereliniortak

kızlar benim burda bugün çarşamba pazarı var çıkıp dolaşıcam biraz bi isteği olan biliyosunuz burasıda eminönü gibi sırnaşık şey

fatıh carsamba dımı kocaman o pazar kız bı ucundan gırsen dıger ucuna gıdene kadar cok yorulursun dıkkat et kaydirigubbakcemile

hoş geldin canım evet çok ağır site zorla açılıyo sayfalar..

hoşbulduk güzelim:emir_bebek: yedin mi baklavanı? gece aldıramadıysan, bugün ye mutlaka. :))

arada gırıyo canım bazen raslasıyoruz

hulyacım gecmıs olsun annen rahatsızlanmıs cıddı bısey degıldır umarım?

sağol güzelim yaa. tansiyonu yükselmiş annemin, acile kaldırmışlar. bana da kimse bişey söylemedi. sonradan öğrenince daha bi kötü oldum. bu ara herşeye ağlıyorum zaten. neyse çok şükür iyi. dün güdüp gördüm.

kızlar bu arada cekılıs bugun yapılıyor mu???

beklediğimden az oldu katılım ama olsun. çekilişi yaparsak bayram sonrası da göndeririz hediyelerimizi.

fatıh carsamba dımı kocaman o pazar kız bı ucundan gırsen dıger ucuna gıdene kadar cok yorulursun dıkkat et kaydirigubbakcemile
yok canım öbür ucuna kadar gitsem doğururum yorulmak ne kelime zati bir sürü ucu var sırnaşık şey

chico nun pişik kremi 1 yıla yakın yetiyor diyorlar kıvamı çok katı olduğu iç,in azıcık sürsende yetermiş.ben krem olarak bu bizim göyüs ucuna süreceğimiz varya ondan alıcam.son 15 gün kalada kullanmaya başlıycam.

lansinoh kerimimi diyosun canım.. ondan bende alıcam... çok iyiymiş... kızlar ya bide yara olmaması için göğsümüzün bana arkadaşım şey dedi.. temiz bi havluyu ara ara göğüs ucuna sürt şimdiden azda olsa tahriş et... sonrasında yara olmuyomuş... o yarada öyle böyle acımıyo diyo... bebek damağıyla dili arasına sıkıştırıyomuş göğsü diliylede ileri geri emerken tahriş ediyomuş... asıl diş çıkarırken düşünüyorum ben.. off ısırıyomuş... tecrübeli anneler daha iyi bilirler tabi...

bana göre bugün olur.

kaç kişi olduk ki?

yaren yok oda olsaydı ama o okeylemişti zaten. kızlar selda katılmışmıydı telefonunu bilen haber verir. bu arada aslında msn adreslerimizi versek birbirimize güzel olur.msn ne heryerden giriliyo artık cepten felan

yaren yok oda olsaydı ama o okeylemişti zaten. kızlar selda katılmışmıydı telefonunu bilen haber verir. bu arada aslında msn adreslerimizi versek birbirimize güzel olur.msn ne heryerden giriliyo artık cepten felan

ewet msn wermek yasak ama sıteden ozelden yazarım :)

ay kıyamam kız gece vakti kaldırıpta tatlımı aratsaydım zati bayramda gidicek ilk defa ayrı iki gece geçircez mafoldumben

gönderme kız bir yere otursun oturduğu yerde.

27+1 sın dımı bugun canım ozel bısı yazıyımmı uzerıne?

evet canım 27+1 oldum bugün .Seni Bekliyoruz Meleğim' yazarsan sevinirim.sağol canım.

banada uyarda canım herkes okeymı???
cekılıscı kızlar bugun cekıyoruz herkes ordamı heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy vereliniortak

evet çekelim bayram arası alırız hem.

Yaren benim burcuberru gözüküyor ya onu SUDURU olarak yazabilirmisin kızlar şaşırmasın sonra burcu yok diye.

hülya, zeynep ,havva merhaba kızlar hoşgeldiniz ve daha göremediğim herkese merhabaopuyorumnanaktan
havvacım korkunç bişey akılları yeni başına gelmiş herhalde sağol paylaşım için haberimiz oldu en azından
hülyacım annem rahatsız demişsin geçmiş olsun inş. önemli bişeyi yoktur acil şifalar dilerim
esra maşallah ya sen eksik bişey bırakmamışsınki nerdeyse hepsini almışsın güle güle kullansın minik kızın bir geriye ismi birde vakitlice doğmak kalmış baksana kaydirigubbakcemile3
fatima afiyet olsun yarasın kuzucuğa

hülya, zeynep ,havva merhaba kızlar hoşgeldiniz ve daha göremediğim herkese merhabaopuyorumnanaktan
havvacım korkunç bişey akılları yeni başına gelmiş herhalde sağol paylaşım için haberimiz oldu en azından
hülyacım annem rahatsız demişsin geçmiş olsun inş. önemli bişeyi yoktur acil şifalar dilerim
esra maşallah ya sen eksik bişey bırakmamışsınki nerdeyse hepsini almışsın güle güle kullansın minik kızın bir geriye ismi birde vakitlice doğmak kalmış baksana kaydirigubbakcemile3
fatima afiyet olsun yarasın kuzucuğa

hoşbulduk canım. tansiyon problemi canım: iyi şimdi. çok sağol.
sen nasılsın? perde asmıyon de mi??? :eek:klava:

evet canım sağol çok şükür tamamladık... 1-2 parça bişey kaldı ama walla eksikleri değilde şu isim konusunu çok düşünüyorum bi karar veremedik ismine ya... ne zor işmiş...

hulyacım sevındım canım sımdı ıyı olmasına :nazar:

sağol tatlım.

bu arada ggeçmişte görebildiğim geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. (havva, esma, tğba ve diğer arkadaşlarım)

papatyaya da başsağlığı dilenmiş: kim vefat etmiş???

tüm hasta yada hastası olanlara acil şifalar.
cenazesi olanlara baş sağlığı diliyorum. bide doktordan gelenler var: gözünüz aydın.

daha benim doktora gitmeme var yaa. 5 aralık çabuk gellll. kızımı özledimm :ecrin_bebek:

sağol tatlım.

bu arada ggeçmişte görebildiğim geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim. (havva, esma, tğba ve diğer arkadaşlarım)

papatyaya da başsağlığı dilenmiş: kim vefat etmiş???

tüm hasta yada hastası olanlara acil şifalar.
cenazesi olanlara baş sağlığı diliyorum. bide doktordan gelenler var: gözünüz aydın.

daha benim doktora gitmeme var yaa. 5 aralık çabuk gellll. kızımı özledimm :ecrin_bebek:

canım papatyanın yakın arkadasının annesı vefat etmıs kac gundur gıremeyısının sebebı oymus arkadasıyla ılgılenmıs tabıkı...

X