2010 Şubat Anneleri

bizde iyiyiz canlarım bilgencim bi sıkıntınmı var aman hasta fellan olma

canım benimde öle oluyo bitarafa toplanıyo hem sağda taş gibi kıpırdasada oraya toplanıyo acıtıyo bazen akşamları oluyo özelilikle yorgunluktanmı acaba
yarın sabah gidicem ben kontrole sorucam.esra da aynı şikayet vardı heralde.
esraaaaaaaa........kaydirigubbakcemile3

Selam herkese,
Kızlar ben dün doktordaydım. Herşey yolunda... su sorunum vardı. Dr. daha iyi şu an suyun dedi. Oglumda 32 cm. ve 1120 gr. olmus. ama yuzunu yine göstermedi... Dun gecede tekmeleri baya bir güclu olmaya basladı... hergün farkediyor resmen... tetanoz aşısını sordum. benim dr. önermedi. cok gerekli değil dedi. catı muanesi icin cok erkenmis. dogumun normal yada sezeryan mı olacağını konusmakta cok erken son ay hersey belli olur dedi. ben 2.5 kg. almısım. yarında kan uyusmazlığı icin igne olucam... onun disinda hersey yolunda cok sukur. birdahaki gorus gunu 28 aralık :)

yok ya ben iste bebisim icin kontrole gittim doktor alttan eliyle bakti ve sonra dediki mantar var. krem verdi birde 3 tane fitil! bu arada ben 28+4 üm sizede alttan bakiyorlar mi?

aynı kredm galiba canım bizimkiler ketoral hem 3 tane fitil birde bunun kremi.belki başlangiçtır senink,i kullanda ilerlemesin.

kızlar bisey sorucam dun geceden beri biraz moralim bozuldu gogsumde kahverengi alanda ucuna yakın yerlerde sivilce gibi seyler cıkmıs boyle potur potur her iki gogsumde de var sizde olan var mı? dra gitmeyi dusunuyorum ciddi bisey olmasında .. gogus ucumda catlamalarda oldu onlar normal diye biliyorum sızlama fln da normalde boyle sivilceler sizde de var mı? ufff cokk canım sıkıldı yaw...

bendede var sinem ufak içi dolu gibi sivilceden bozma birşey.normal galiba.

Esma Tuğba merci canım yeni nick ile geldik.

Sal canm. Evet bebekler pek odadan cıkmıyacak ama emzirecegiz ya bizden allah korusun onlara gecme olasılıgı var hastalıkların.Onun için kendimizede dikkat etmeliyiz.

Ayy kızlar ya keske yakın olsak şöyle enfes bi kahvaltı yapardık miss gibi pogaçalar kurabiyeler. Sıcacık caylar meyve suları tatlı sohbet oh ohh . Tam bol bool yiyebilecegimiz günler bugünleri cok arıyacagız.

ayy ne güzel söyledin ama dışarda rahat oturup konuşacağımız bir yer olacak birde kovmayacaklar bizi bu ne kaç saat oturdunuz diye malum oturduğumuz yerden kalkmak zor .

Burcu canım yeni nikin hayırlı olsun, bende bu arkadaş aramızda yeni herhalde diyordum:)) suduru

yok canım elde olmayan sebeplerden değiştirdim ama iyi oldu iyi.

Kızlar ben bebeğime biberon emzik tırnak makası falan aldım, birde bim den jhanson baby bakım seti aldım, birde yatağını yastığını ve bezini aldımmı tamam sayılır, sonrada kendi eksiklerime bakıcam. Gecelik sabahlık almayı düşünmüyorum evimde kışa uygun takımlarım var onları yıkayıp ütüleyip kullanıcam.

aa ben demeyi unuttum sizi sanki size yaptıklarımı söylemezsem gizli saklı iş yapıyormuşum gibime geliyo sıyırdım iyice :eek: Bimden 2. setide aldım ben.internette 34.00 tl fiyatı görünce gittim 2. yi aldım almam başka.çantalı set almayada gerek yok bana 1 sırt 1 kol bebek eşya çantamız var.

Selam herkese,
Kızlar ben dün doktordaydım. Herşey yolunda... su sorunum vardı. Dr. daha iyi şu an suyun dedi. Oglumda 32 cm. ve 1120 gr. olmus. ama yuzunu yine göstermedi... Dun gecede tekmeleri baya bir güclu olmaya basladı... hergün farkediyor resmen... tetanoz aşısını sordum. benim dr. önermedi. cok gerekli değil dedi. catı muanesi icin cok erkenmis. dogumun normal yada sezeryan mı olacağını konusmakta cok erken son ay hersey belli olur dedi. ben 2.5 kg. almısım. yarında kan uyusmazlığı icin igne olucam... onun disinda hersey yolunda cok sukur. birdahaki gorus gunu 28 aralık :)
selam canım mşallah oğluna allah daha iyi etsin canım:nazar:
kızlar gece canım bi baklava istedi deli gibi saat 3 te hiç başıma gelmemişti zorla uyudum sırnaşık şey

zeynep maşalah yavruna sasğlıklı olsunda boşver yüzünü göstermesin yaramazlar gerçi insan bir ay aradan sonra görmek için can atıyo ama

Kızlar yaa bir sürü alıntı yapmıştım hepsi silinmiş. Neden böyle oluyo ki..
Hastaneden gelenler gözleri aydın....

canım hayırlı olsun yeni nickin... durucuğu nickinde kullanmışsın :))

nuk'un biberon ve emziğini aldım kızlar ben.. cam tabiki... wee nin tırnak makasını aldım... 3 paket bebek bezimiz var.. 2 şer tane pişik kremi ıslak mendil onarım kremi pudra saç&vücut şampuanı işte aklıma gelmeyen o tarz bakım seti.. bide 2 şer tane niveanın ıslak mendil pudra pişik kremi falan alıcam 4 tane olucaklar epey gider sanırım... şu an fırsatım varken depoliyim eve nasılsa bayağı bi işimiz olucak onlarla... benim eksik olarak park yatağın içine bi yatak almam lazım... kanguru alıcam bide gecelik.. sabahlığım var evde hiç kullanmadığım çok şık...

hoşgeldin canım... biz iyiyiz sen nasılsın?

evet canım Suat babamızın adı Suduru yaptım o yüzden nick i .
KIZLAR aldığınız pişik kremlerinin son kullanım tarihlerine bakın benim bim den aldıklarım haziran 2010 a kadar geçerli o yüzden 2 tane aldım diğerlerinde yok ama pişik kreminde son kullanım tarihleri var depolamadan bak Esra sende.

Selam herkese,

gözün aydın canım maşallah oğluna.tetonozuda her dr önermiyor evet

Tugbacım saol canım,

Günaydın Zehracım,

Esracım sen eksikleri baya tamamlamışsın, güle güle kullansın bebişin

Zeynepcim sende güzel haberlerle gelmişsin gözünaydın.

Havvacım bende altıntı yapamıyorum ve gıcık oluyorum. Unuttuklarım varsa kusura bakmayın kızlar...

selam canım mşallah oğluna allah daha iyi etsin canım:nazar:
kızlar gece canım bi baklava istedi deli gibi saat 3 te hiç başıma gelmemişti zorla uyudum sırnaşık şey

uyandırsaydın ya kocişi gidip alsaydı.ben hiç o kadar aşermedim.

arkadaşlar escos diye bi arkadaş vardı ben hiç göremiyorum haberiniz varmı

Selam herkese,

maşallah canım bebişine bazı dr önermiyor tetonozu ama benim dr vurulmamı istedi çatı muayenesini son ay yapıyorlar bildiğim kadarıyla

kız aldırsaydın kocişe tatlı
valla benim aşermedğim bişiy yokki ne görsem canım isrtiyo yemesem ruyama giriyo mafoldumben

yarın sabah gidicem ben kontrole sorucam.esra da aynı şikayet vardı heralde.
esraaaaaaaa........kaydirigubbakcemile3

evet canım ya zeynep sağolsun sormuş gerçi dr.una ama olsun fazla bilgi göz çıkarmaz...

Selam herkese,

gözün aydın canım maşallah kuzucuğuna... bende ayın 5 inde gidicem dr. a bizde konuşalım bakalım son durumlar ne olmuş...

evet canım Suat babamızın adı Suduru yaptım o yüzden nick i .
KIZLAR aldığınız pişik kremlerinin son kullanım tarihlerine bakın benim bim den aldıklarım haziran 2010 a kadar geçerli o yüzden 2 tane aldım diğerlerinde yok ama pişik kreminde son kullanım tarihleri var depolamadan bak Esra sende.

haklısın canım son kullanmaya bakmak lazım iyi hatırlattın... demek bu kremlerin son kullanma tarihi yaklaştı diye böyle kampanya yapıp elden çıkardılar... bende 1 set chicco var canım çantalı setten almıştım... bi set johanson baby aldım bimden.. bide milupadan gelen kuponlarla niveanınkinden aliyim diyorum... ama onu alırken son kullanma tarihine bakarak alırım...

selam kızlar. 2 saattir topiğe girmeye çalışıyorum. malum geçmişi de okuyamadım. doğru dürüst giremiyorum da artık zaten: özlüyorum valla sizi. bebiş olunca ne yapcaz acaba???

X