2010 Şubat Anneleri

ayy kız ne güzel dedin kaydirigubbakcemile5 ne eğlenceli olurdu valla mis gib kahvaltı yer yer oturduğumuz yerden kalkamazdık artık kaydirigubbakcemile3

Evet canm cok iyi olurdu .

Kızlar ben bebeğime biberon emzik tırnak makası falan aldım, birde bim den jhanson baby bakım seti aldım, birde yatağını yastığını ve bezini aldımmı tamam sayılır, sonrada kendi eksiklerime bakıcam. Gecelik sabahlık almayı düşünmüyorum evimde kışa uygun takımlarım var onları yıkayıp ütüleyip kullanıcam.

Ohh ohh fatimacım biberonları falan almıssın eksik pek kalmamış.Allahım güle güle kullanmak nasip etsin.

akarahan, dineva, essemayit, fatima38, selmakerem, SHİNE, tugba64, turkkahvesi85, uslu herkese günaydın kızlar malum yarın çalışmıyoruz ya yoğunuz hem işe hem size yazmaya çalışıyorummm
burcu hayırlı olsun nickin doktora gidicek olan varmı varsa güzel haberlerle gelsin inşallahh herkese güzel bir gün diliyorum kızlarrr

Günaydın canm hepimiz öyle ygun iş temposundan vakit buldukca yazıyoruz.

benimde şef gözüme gözüme bakıyor yazışıyorum diye arada bakıyorum şimdi gitti rahatladım
ben valla yakında kocişi yataktan atcam yarısını kaplıyor ben düşücem birgün diyorum anlamıyor uyanıp söylüyorum birde kenara çekiliyor sonra tekrar aynısı zaten bu göbişle insan rahat yatamıyor oda beni yatağın ucuna kadar getiriyor birgün gözüm dönecek atacam adamı yataktan :kedi:
fatima güle güle kullansın canım bebişin sağlıkla benimde anacım hepsini tamam etti sayılır ufak tefek şeyler var rapor alınca ocağa kadar çarşıyı pazarı talan ederiz artık beraber unuttuğumuz bişey kaldıysa alırız sonra yıkar ütüler kaldırırım mis gibi

Ayy tugbacım bazen banada oluyor adamı atıveresim geliyor yataktan zaten zar zor uyuyoruz .

canım hayırlı olsun yeni nickin... durucuğu nickinde kullanmışsın :))

nuk'un biberon ve emziğini aldım kızlar ben.. cam tabiki... wee nin tırnak makasını aldım... 3 paket bebek bezimiz var.. 2 şer tane pişik kremi ıslak mendil onarım kremi pudra saç&vücut şampuanı işte aklıma gelmeyen o tarz bakım seti.. bide 2 şer tane niveanın ıslak mendil pudra pişik kremi falan alıcam 4 tane olucaklar epey gider sanırım... şu an fırsatım varken depoliyim eve nasılsa bayağı bi işimiz olucak onlarla... benim eksik olarak park yatağın içine bi yatak almam lazım... kanguru alıcam bide gecelik.. sabahlığım var evde hiç kullanmadığım çok şık...

hoşgeldin canım... biz iyiyiz sen nasılsın?
Oh kzlar siz herseyini tamamlamıssınız maşallah bebişlerinizin.Allah güle güle kullanmak nasip etsin

Selam herkese,
Kızlar ben dün doktordaydım. Herşey yolunda... su sorunum vardı. Dr. daha iyi şu an suyun dedi. Oglumda 32 cm. ve 1120 gr. olmus. ama yuzunu yine göstermedi... Dun gecede tekmeleri baya bir güclu olmaya basladı... hergün farkediyor resmen... tetanoz aşısını sordum. benim dr. önermedi. cok gerekli değil dedi. catı muanesi icin cok erkenmis. dogumun normal yada sezeryan mı olacağını konusmakta cok erken son ay hersey belli olur dedi. ben 2.5 kg. almısım. yarında kan uyusmazlığı icin igne olucam... onun disinda hersey yolunda cok sukur. birdahaki gorus gunu 28 aralık :)

Hadi gözün aydın canm.Ogluşunada maşşallah kocaman olmuş.Aa kızlar bu aralr hiç bebişlerimizin resimlerini videolarını eklemiyruz.Ekleyinde şöyle morallerimize moral katsınlar.Bizim gecen aydaki videosu ve resmi var .onu koyayım bi bakın yakısıklıma:)

aynı kredm galiba canım bizimkiler ketoral hem 3 tane fitil birde bunun kremi.belki başlangiçtır senink,i kullanda ilerlemesin.

bendede var sinem ufak içi dolu gibi sivilceden bozma birşey.normal galiba.

Esma Tuğba merci canım yeni nick ile geldik.

ayy ne güzel söyledin ama dışarda rahat oturup konuşacağımız bir yer olacak birde kovmayacaklar bizi bu ne kaç saat oturdunuz diye malum oturduğumuz yerden kalkmak zor .

yok canım elde olmayan sebeplerden değiştirdim ama iyi oldu iyi.

aa ben demeyi unuttum sizi sanki size yaptıklarımı söylemezsem gizli saklı iş yapıyormuşum gibime geliyo sıyırdım iyice :eek: Bimden 2. setide aldım ben.internette 34.00 tl fiyatı görünce gittim 2. yi aldım almam başka.çantalı set almayada gerek yok bana 1 sırt 1 kol bebek eşya çantamız var.
Kız dışarda ne oturacagız evlerimiz ne güne duruyo :KK70: oturuz evde alırız hazır bişiler akşama kadar ye babam yee kaydirigubbakcemile3

Kızlar yaa bir sürü alıntı yapmıştım hepsi silinmiş. Neden böyle oluyo ki..
Hastaneden gelenler gözleri aydın....

Site yine gidip gelio canm .Ondan dolayı silinio.

ay kıyamam kız gece vakti kaldırıpta tatlımı aratsaydım zati bayramda gidicek ilk defa ayrı iki gece geçircez mafoldumben

geç olacak ama TÜM EĞİTİMCİ ARKADAŞLARIN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN. yeni girebildim nete. (ANNEM RAHATSIZDI)

canım gecmıs olsun cıddı bısey yoktur umarım
fatoşcum, başınız sağolsun. allah sabır versin sizlere.
doktora gidenler, iyi haberler alanlar, gözünüz aydın.

iyi geceler...

Günaydın kızlar gecmişi takip etmeye calısıyorum ama bu defada yazdıklarınızı kacırıyorum.
Fatoşcum ve papatyacım başınız saolsun.Allah rahmet eylesin.
Doktora giden arkadaslar iyi haberlerle gelenler gözünüz aydın.
Akarahan, corde, fatima38, srpp, suduru,voles Günaydın.
Ben bşraz daha iyiyim artık bayagı bi atlattım şu grip illetini şükür olsun.
Bayramın 2. gün aksamı balıkesire eşimin ailesinin yanına gidecegim .Bayramdan sonraki günde kontolüm var .Kontrolden sonrada bi kaç gün kalıp dönecegim.Kociş te bi kaç gün yanlız kalacak.
Offf offf bayramdan sonra ev taşıyorum kızlar.Bakalım anlastık gibi içinde kiracı var suan boşaltmak üzere işyerine cok yakın hemen işeyerinin üst katı . Benim için çok iyi olacak yakın olması.Malesef sobalı ev.Bebişle biraz zor olacak ama napalım bakıcaz çaresine .Temizlik içinde temizlikçi tutacagım.Yine benim yapacagım işler olacak tabi onlarıda yavas yavas halledicez annem yengemler ffalan yardım ederler saolsun.
Ayy çenem düştü yine .
Eee kızlar bebişler nasıl benimkisi artık tepkisini skıntısını belli edio sıpa:)
Mutlu oldu mu yerinde durmuyo kıpır kıpır . Ama azıcık bişeye üzüleyim benimkide üzülüyo sanki ben konusmadan pek fazla hareket etmiyo.

soba zor olur sızın ıcın canım bı oda sıcak dıgerlerı soguk. ufo falan da dusunebılırsınız soguk odaların sogugunu kırmak ıcın. cok yormamaya dıkkat et kendını canım.

Günaydın kızlar yeni bi nick ile geldim ama istiyerek olmadı Burcuberru ben .
dün size kullanıcı adım nasıl değişir diye sordum ya sonra site yönetimine mail attım malesef olmuyor dediler bende okey dedim. ama sonra şifremi kabul etmedi.şifremi unuttum dedim mail adresi hatalı dedi falan yani hack 'lendim galiba .Esra'ya sordum hemen sizdede varmı diye yok normal dedi ama bi panik oldum sanki birdaha k.k ya giremiyecek gibi.Esra sağolsun hemen K.k dan birine sordu yeni üyelik alınmıyor biliyordum ama alınıyormuş hemen yeni üyelik yaptım.körün istediği 1 göz allah verdi 2 göz bende yeni kullanıcı adımla üyelik açtım.haberiniz olsun opuyorumnanaktan

hayırlı olsun yenı nıckın burcucum duru da nasıplenmıs nıckınden :)

Kızlar ben bebeğime biberon emzik tırnak makası falan aldım, birde bim den jhanson baby bakım seti aldım, birde yatağını yastığını ve bezini aldımmı tamam sayılır, sonrada kendi eksiklerime bakıcam. Gecelik sabahlık almayı düşünmüyorum evimde kışa uygun takımlarım var onları yıkayıp ütüleyip kullanıcam.
gule gule kullan yenılerını canımmm ben daha o teknık olaylara gırmedım gecelık falanda alcam ama az daha sısıyım dıye beklıyorum :)

Selam herkese,
Kızlar ben dün doktordaydım. Herşey yolunda... su sorunum vardı. Dr. daha iyi şu an suyun dedi. Oglumda 32 cm. ve 1120 gr. olmus. ama yuzunu yine göstermedi... Dun gecede tekmeleri baya bir güclu olmaya basladı... hergün farkediyor resmen... tetanoz aşısını sordum. benim dr. önermedi. cok gerekli değil dedi. catı muanesi icin cok erkenmis. dogumun normal yada sezeryan mı olacağını konusmakta cok erken son ay hersey belli olur dedi. ben 2.5 kg. almısım. yarında kan uyusmazlığı icin igne olucam... onun disinda hersey yolunda cok sukur. birdahaki gorus gunu 28 aralık :)
masallah ogluna zeynepcım buyumus serpılmıs :lepi:

kız aldırsaydın kocişe tatlı
valla benim aşermedğim bişiy yokki ne görsem canım isrtiyo yemesem ruyama giriyo mafoldumben

anacım benımde ne gorsem canım ıstıyo ama yassssakkkk kardesım dıyo esım bana artık. yalandıgımla kalıorum sız yıyın walla canınız ne ıstıyosa :sm_cool:

zeh merhaba canım bizde iyiyiz telefonlardan fırsat olmuyor arada bakıyorum 2gündür oğluşum herzamankinden daha hareketli oturup tekmelerini dışardan izliyorum dün gecekarnıma acayip baskı yapıyordu eşimde elini koydu bir tekmeledi o bile hissetti artık yazık sevindi o garibimdeopuyorumnanaktan
zeynepcim maşallah oğluşuna canım kocaman olmuş :nazar: valla benim dr 2tane tetanoz yedirttirdi bana doğumdan sonra 3tane daha var onlarıda yaptır diyor sağlık ocağındaki hemşiremde yapacağız diyor aman pek acıyor insan yaptırmak istenmiyor ama koruyucu özelliği varmış

ay şu bimdeki paketten birtane dahamı alsam acaba geçen gün hala vardı baya idare etmezmi bi paketteki kremler felan

selam kızlar. 2 saattir topiğe girmeye çalışıyorum. malum geçmişi de okuyamadım. doğru dürüst giremiyorum da artık zaten: özlüyorum valla sizi. bebiş olunca ne yapcaz acaba???
hoş geldin canım evet çok ağır site zorla açılıyo sayfalar..

arkadaşlar escos diye bi arkadaş vardı ben hiç göremiyorum haberiniz varmı

arada gırıyo canım bazen raslasıyoruz

selam kızlar. 2 saattir topiğe girmeye çalışıyorum. malum geçmişi de okuyamadım. doğru dürüst giremiyorum da artık zaten: özlüyorum valla sizi. bebiş olunca ne yapcaz acaba???

hulyacım gecmıs olsun annen rahatsızlanmıs cıddı bısey degıldır umarım?

havvacım paylaşım için saüol dikkat etmek lazımya

evet canım ya zeynep sağolsun sormuş gerçi dr.una ama olsun fazla bilgi göz çıkarmaz...

haklısın canım son kullanmaya bakmak lazım iyi hatırlattın... demek bu kremlerin son kullanma tarihi yaklaştı diye böyle kampanya yapıp elden çıkardılar... bende 1 set chicco var canım çantalı setten almıştım... bi set johanson baby aldım bimden.. bide milupadan gelen kuponlarla niveanınkinden aliyim diyorum... ama onu alırken son kullanma tarihine bakarak alırım...
chico nun pişik kremi 1 yıla yakın yetiyor diyorlar kıvamı çok katı olduğu iç,in azıcık sürsende yetermiş.ben krem olarak bu bizim göyüs ucuna süreceğimiz varya ondan alıcam.son 15 gün kalada kullanmaya başlıycam.

Evet canm cok iyi olurdu .

Kız dışarda ne oturacagız evlerimiz ne güne duruyo :KK70: oturuz evde alırız hazır bişiler akşama kadar ye babam yee kaydirigubbakcemile3

Site yine gidip gelio canm .Ondan dolayı silinio.

hepimizin hali belli evde kim servis yapacak olmaz biz dışarda yiyip içelim dışarda olunca açlar gibi saldırırız hem her gördüğümüze .kaydirigubbakcemile5

soba zor olur sızın ıcın canım bı oda sıcak dıgerlerı soguk. ufo falan da dusunebılırsınız soguk odaların sogugunu kırmak ıcın. cok yormamaya dıkkat et kendını canım.

hayırlı olsun yenı nıckın burcucum duru da nasıplenmıs nıckınden :)

gule gule kullan yenılerını canımmm ben daha o teknık olaylara gırmedım gecelık falanda alcam ama az daha sısıyım dıye beklıyorum :)

masallah ogluna zeynepcım buyumus serpılmıs :lepi:

anacım benımde ne gorsem canım ıstıyo ama yassssakkkk kardesım dıyo esım bana artık. yalandıgımla kalıorum sız yıyın walla canınız ne ıstıyosa :sm_cool:

Saol canm evet artık bişeyler düşenecegiz Bi taşınalımda hayırlısı ile.

Ayy Allah korusun. Beşik alırken dikkat edelim arkadaslar.

kızlar benim burda bugün çarşamba pazarı var çıkıp dolaşıcam biraz bi isteği olan biliyosunuz burasıda eminönü gibi sırnaşık şey

X