2010 Şubat Anneleri

Kızlar ben bebeğime biberon emzik tırnak makası falan aldım, birde bim den jhanson baby bakım seti aldım, birde yatağını yastığını ve bezini aldımmı tamam sayılır, sonrada kendi eksiklerime bakıcam. Gecelik sabahlık almayı düşünmüyorum evimde kışa uygun takımlarım var onları yıkayıp ütüleyip kullanıcam.

Burdayız anacım, hem iş hem çene ancak gidiyor:))

valla benim patron gelmedi daha rahar rahat yazıyom gelince çıkıyom ama pat die

aldığın ciciler hayırlı olsun canım
valla benim evdeki pijamalar olmas heralde önceden 34 36 bedendim doğumdan sonra kilo versemde bu kiloda olamam o yüzden pijama felan alıcam heralde ama ucuzlardan alıcam 2 3 tane bebek kusup durucak üstümüze değiştiricez kış kurumucak

ben daha biberon tırnak makası falan almadım bimdeki seti aldım bende yatağı yastığı sorma hiç biri yok daha benimde evde hiç kullanmadığım bir pijama takımım var onu kullanıcam hastanede ama bir tane almak istiyorum evde giyilebilecek bişey gelen giden olur şimdi lazım

akarahan, dineva, essemayit, fatima38, selmakerem, SHıNE, tugba64, turkkahvesi85, uslu herkese günaydın kızlar malum yarın çalışmıyoruz ya yoğunuz hem işe hem size yazmaya çalışıyorummm
burcu hayırlı olsun nickin doktora gidicek olan varmı varsa güzel haberlerle gelsin inşallahh herkese güzel bir gün diliyorum kızlarrr

Saol canım,
benimkiler geniş gayet rahat olur aman masraf etmeyim diyorum, gerekirse tabiki alıcamda şimdilik ihtiyacım yok, önce bebeğimin eksikleri

Yatağımız yorganımız vardı zaten ama yastık yaptırmam lazım, elyaf terletir diyorlar yün yaptırsam iyi olacak.

aytencim cicilerimizi beğendiğin için ço teşekkür ederim canım çok sağol

Günaydın Serapcım a.s.

benimde şef gözüme gözüme bakıyor yazışıyorum diye arada bakıyorum şimdi gitti rahatladım
ben valla yakında kocişi yataktan atcam yarısını kaplıyor ben düşücem birgün diyorum anlamıyor uyanıp söylüyorum birde kenara çekiliyor sonra tekrar aynısı zaten bu göbişle insan rahat yatamıyor oda beni yatağın ucuna kadar getiriyor birgün gözüm dönecek atacam adamı yataktan :kedi:
fatima güle güle kullansın canım bebişin sağlıkla benimde anacım hepsini tamam etti sayılır ufak tefek şeyler var rapor alınca ocağa kadar çarşıyı pazarı talan ederiz artık beraber unuttuğumuz bişey kaldıysa alırız sonra yıkar ütüler kaldırırım mis gibi

esra canım ordamısın ben yarın doktora gidicem sabah tam olarak ne sormak istiyodun sölersen sorarım. bende de aynı şikayet var ama gene sen söle. bende çocuk bi tarafa toplanıyor semsert oluyo ve orası ağrıyo seninkide ölemi?

mydarlıng günaydın canım opuyorumnanaktan sen ne güzel yarından tatile başlıyorsun iyice dinlen valla bayramlar artık insana tatil gibi geliyor benim kayınvalidegil kaplıcaya gidecek bitmek bilmeyen ağrıları var belki iyi gelir diye görümcemde inşallah kocasının kayınvalidesinin yanına giderde çocuğunuda alıp:Saruboceq: bizde kocişimle başbaşa evde bayram geçiririz rahat rahat gezeriz onlar olunca hiçbiryere gidemeyiz valla ben gerçi hevesleniyorum hevesim kursağımda kalmasa bari

kaydirigubbakcemile3 atma kız yazık arada itikle çekilir napsın adam deli uyuyo geliba
akarahan+, bilgen82, dineva, essemayit, fatima38+, mydarling, selmakerem+, snm2008, tugba64+, uslu, Voles+
selam kızlar nasılsınız....... bebişler nasıl??? güzel birgün olması dileğiyle...

selam canım iyiyiz sen nasılsın bakalım

canım benimde öle oluyo bitarafa toplanıyo hem sağda taş gibi kıpırdasada oraya toplanıyo acıtıyo bazen akşamları oluyo özelilikle yorgunluktanmı acaba

canım hayırlı olsun yeni nickin... durucuğu nickinde kullanmışsın :))

nuk'un biberon ve emziğini aldım kızlar ben.. cam tabiki... wee nin tırnak makasını aldım... 3 paket bebek bezimiz var.. 2 şer tane pişik kremi ıslak mendil onarım kremi pudra saç&vücut şampuanı işte aklıma gelmeyen o tarz bakım seti.. bide 2 şer tane niveanın ıslak mendil pudra pişik kremi falan alıcam 4 tane olucaklar epey gider sanırım... şu an fırsatım varken depoliyim eve nasılsa bayağı bi işimiz olucak onlarla... benim eksik olarak park yatağın içine bi yatak almam lazım... kanguru alıcam bide gecelik.. sabahlığım var evde hiç kullanmadığım çok şık...

akarahan+, bilgen82, dineva, essemayit, fatima38+, mydarling, selmakerem+, snm2008, tugba64+, uslu, Voles+
selam kızlar nasılsınız....... bebişler nasıl??? güzel birgün olması dileğiyle...

hoşgeldin canım... biz iyiyiz sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…