2010 Şubat Anneleri

benim kalbim sıkışmıyor ama nefes darlığı var. soluk soluğa kalıyorum hareket edince . bir de burnum çok tıslıyomuş nefes alıp verirken bir de yemek yerken :)

Kızlar gÖbıŞımın Üst tarafı daha ŞıŞ bıŞey yoktur demı bebıŞımmı toplandı acaba

bişey yoktur heralde. ben bebeğin toplanmasını anlayamıyorum ki zaten,bebek bazen dönüyo içimde o zaman toplanıyo gibi de geliyo,dönüyo gibi de :)

kızlar bişey sorcam ya benim doktorm her gittiğimde tembihliyo sol tarafına yat diye nettede gördüm bebek daha iyi gelişiyo diye ama ben ancak uykuya dalana kadar yatabiliyorum sonra hemen sağa dönüyorum bebeğim 26+2 de 800 gr sanki biraz zayıf gibi geldi bana acaba bundanmıdır siz nasıl yatıyorsunuz bu konuya çok dikkat ediyomusunuz

Kızlar gÖbİŞİmİn Üst tarafı daha ŞİŞ bİŞey yoktur demİ bebİŞİmmİ toplandı acaba

canım merak etme bişey yoktur sanırım benim hamileliğimin başından beri hep göbeğimin üstü kocaman sanki rahmimde değil midemde taşıyorum bebişimi midem balon gibi göbeğimden büyük yani hele şimdi bide üstlere çıkıp toplanıyo bazen şimdoi patlıycak midem sanıyorum

kızlar bişey sorcam ya benim doktorm her gittiğimde tembihliyo sol tarafına yat diye nettede gördüm bebek daha iyi gelişiyo diye ama ben ancak uykuya dalana kadar yatabiliyorum sonra hemen sağa dönüyorum bebeğim 26+2 de 800 gr sanki biraz zayıf gibi geldi bana acaba bundanmıdır siz nasıl yatıyorsunuz bu konuya çok dikkat ediyomusunuz

yok hayatım onla alakası yoktur sanırım belki boyu uzun olucaktır kilosu çok zayıf değilki netten bi araştır istersen

canım merak etme bişey yoktur sanırım benim hamileliğimin başından beri hep göbeğimin üstü kocaman sanki rahmimde değil midemde taşıyorum bebişimi midem balon gibi göbeğimden büyük yani hele şimdi bide üstlere çıkıp toplanıyo bazen şimdoi patlıycak midem sanıyorum

valla bi tarafı şişti böle sanki korktum göbeğimin orda bişeyler hissediyorum

kizlar benimde kalbimde bazen bi carpinti oluyor! üstümde ne varsa cikartiyorum valkla biranda bi sicak basiyo_!

Kızlar esracım aÇtı facebookta 2010 Şubat annelerı dıye hadı bakalım herkes gruba gelsın buraya bıŞey olursa en azından ordada buluŞuruz haydı kızlarrr

canim kilosu iyi merak etme! bende yatarken sol tarafima yatmaya caliysiyorum ama rahat edemiyorum! sonra dönüyorum sag tarafima... sabah birde bakmisimki sirti üstü kalkiyorum hep!

canim kilosu iyi merak etme! bende yatarken sol tarafima yatmaya caliysiyorum ama rahat edemiyorum! sonra dönüyorum sag tarafima... sabah birde bakmisimki sirti üstü kalkiyorum hep!

bende aynen bide kendimi sola yatmaya mecbur hissedince hiç rahat edemiyorum sağa dönünce tık diye uyuyorum:))

kızlar facebookta 2010 şubat anneleri grubu açılmıştır... herkesi bekliyorum...

Selam kızlar nasılsınız...

herkes iyi gibi görünüyor geçmişe çok gidemedim.... facede sarmışız sonunda :)

benimde oğlusum çok huzursuz ediyor beni bir midemle gögsümün orda bir tam göbeğimde anlamadım ama çok hareketli sürekli hareket halinde ve bazen öyle bir yaslıyorki kendini semsert oluyor karnım korkuyorum bazen offff böyle bizden de kızlar... :KK43:

bendede var esma kalbim sıkışmıyor ama 2 merdiven çıkıyorum 10 dk nefes nefese kalıyorum.

.

benim kalbim sıkışmıyor ama nefes darlığı var. soluk soluğa kalıyorum hareket edince . bir de burnum çok tıslıyomuş nefes alıp verirken bir de yemek yerken :)
sıkıntılar basıyo soluk soluğa kalıyorum sizler gibi ama bende bide kalbimin sıkışması var o anda gözlerim kararıyo baskı oluyo kalbimde gidiyom sanki düzeliyo sonra
biraz önce doktora danışsam iyi olucak galiba

valla ben solumda uyuymayı seviyorum hep öle uyurum ama arada pozisyon değiştirdiğimiz oluyo tabi yüz üstü çok uyurdum ben hamile kalmadan önce bi doğrayımda inş. yüz üstü uyucm hepp :)
canım 26 haftaya göre bebek kilosu iyi sıkma canını
sağlıklı olsunda sen o doğunca kilo aldırırsın cnım
kızlar facebookta 2010 şubat anneleri grubu açılmıştır... herkesi bekliyorum...

hemen bakıyorummm opuyorumnanaktan

selam kızlar nasılsınız...

Herkes iyi gibi görünüyor geçmişe çok gidemedim.... Facede sarmışız sonunda :)

benimde oğlusum çok huzursuz ediyor beni bir midemle gögsümün orda bir tam göbeğimde anlamadım ama çok hareketli sürekli hareket halinde ve bazen öyle bir yaslıyorki kendini semsert oluyor karnım korkuyorum bazen offff böyle bizden de kızlar... :KK43:

hoşgeldin canım valla sorma herşey dahada zorlaşıyor gitgide hakkımızda hayırlısı demi ama

X