2010 Şubat Anneleri

saol canim sizde güle güle kullanin hayirlisiyla
bakalim bizde yatak odasini seçtik ay sonuna kadar alicaz hayirlisiyla
bende yavas yavas yerlestiririm artik

kızlar ben şöyle düşünüyorum
bebek şubatta doğacak ve havalar ısınana kadar dışarı çıkartmayız öyle arabayla falan acaba sonra mı alsak diyoruz eşimle...

bizde öyle düşünüyoruz canım mayıs gibi falan alırım şimdi ona para vermek istemiyorum nasıl olsa evde boş bekleyecek

kızlar ben şöyle düşünüyorum
bebek şubatta doğacak ve havalar ısınana kadar dışarı çıkartmayız öyle arabayla falan acaba sonra mı alsak diyoruz eşimle...

Sende haklisin canim ama bana baya lazim olcak burda 15 günde bi boy kilo takibi için saglik ocagina gitmek gerekiyo burda asilari falan esimde çalisiyo mecbur tek basima götürücem getiricem

sana lazımmış aykız hayırlı olsun bu arada :)
biz de neleri sonra alsak diye bakıp duruyoz of ben herşeyini almak istiyorum halbuki...
bi de oda konusunda bebeğimi küçükken odasında tek yatırmaya kıyamam onuda mı boş yere erken almayayım diyorum ama bu kez de eşyalarını nereye koyacam diye düşünüyorum

Sende haklisin canim ama bana baya lazim olcak burda 15 günde bi boy kilo takibi için saglik ocagina gitmek gerekiyo burda asilari falan esimde çalisiyo mecbur tek basima götürücem getiricem

ben bu konuda şanslıyım sağlık ocağı bizim mahhallede başkada gideceğim bir yer olmaz

Bizim oda takimimizi saolsun babam dogum hediyesi diye alicak kizima ilk torunu bu arada pek hevesleniyo ama ilk aylarda yatagini kendi odama koyucam kiyamam kuzucuguma
esyalarinida odasina yerlestiririm

Kızlar ben, dört ay önce doğum yapan arkadaşımın sepetini kullanacağım yatak odasında. Sağolsun masraf yapmayın, ben veririrm kullanmıyorum artık dedi.Gündüz de beşiğinde yatıracağım...

kızlar ya bişey soracm mınıgınızn tepıklerı canınızı acıtack sekılde mı damar atar gıbı mı

Bilgencim nasılsın...Hoşgeldin...Benimki acıtıyo bazen. Ama genelde dürtükleme gibi...Kalp atışından daha kuvvetli yani...

Bilgencim nasılsın...Hoşgeldin...Benimki acıtıyo bazen. Ama genelde dürtükleme gibi...Kalp atışından daha kuvvetli yani...

hoşbulduk cnm ya nasıl olum hareket hıssetmekle uğrasyom iice taktım nıye bu kadar hareketsız bu cocuk anlamadım gıttı yaa

bilgencim nasilsin
benim kizimda tekme atinca acitmaya basladi biraz
ama merak etme canim benimde gündüzleri pek hareket etmiyo bu siralar aksamlari genelde ben uzaninca basliyo dört dönmeye içerde

bilgencim benim oğlum yeni yeni sert tekmeler atmaya başladı seninkide atar merak etme 2 hafta var aramızda

tamam kızlar saolun ya nedır benım bu sıpadan cektığım dur bakım yatım belkım benımkıde hareketlenır hepınızı opuyorum

slm kızlar dün doktordaydık. kızım büyümüş 1238 gr 39 cm olmuş. çok şükür herşey yolunda. suyumda iyiymiş. inş. hep böyle gider. şeker testimizi yaptırdık bakalım o ne çıkacak. inş. onun sonucuda iyi çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…