selam kızlar...
biz bugün dra kontrole gittik.şekerim yüksek çıktığı için 15 gün diyet yaptım.ve bugün drum açlık tokluk ölçümü yapalım seni 100 mg şeker taramasıyla hırpalamalıyım dedi.önce 11de aç sonrada 1de tokluk kan sayımımı yaptılar.
veeee sonuç süper.diyet işe yaramış korkulacak bişeyin yok sen şeker hastası değilsin dedi.
nasıl rahat bi nefes aldım anlatamam zaten 2 gecedir hiç gözüme uyku girmiyordu çok stres yapmıştım kendime.
Yağızımızı gördük teyzeleri 37 cm 1.163 kg olmuş.acayip kıpır kıpır bu sıralar hiç yerinde durmuyo özlemişim valla paşamı :asigim:
kayın pederim dün hastalandı şuan hastanede yatıyor ciğerleri iltihaplanmış adam kendinde değil çok üzüldük ya allahım tüm hastalara şifa versin
geçmiş olsun Fatoş. Allah tez zamanda şifasını verir inşallah.Benimde babam yarın ufak bi operasyon geçirecek .tüm hastalara acil şifalar içindede bizimkilere.
günaydın kızlar..
kac gundur giremiyorum gecmise de bakamadım ne var ne yok? hayırdır fatoscum noldu?
Burcucum gelmiş geçmiş olsun. Hastaneler korkulmayacak gibi değil çıkınca yanına gidersin üzülme. Ben pazar günü babanemi ziyarete gittim yoğunda yatıyordu ağzıma mendili dayadım 2 dk girdim çıktım koşa koşa. Çok rahatsızdı ama birşey olur da göremem vicdan azabı çekerim diye girdim ne yapayım.
Kızlar herkes günaydın ben dün şeker işini hallettim kızılayda.bugün sonuçları alıcak eşim bakalım umarım bende diyete başlamam.diyeti bırakında ben bu gidişle istesemde bişey yiyemicem galiba dün geceden beri benim en baştaki bulantılar geri geldi.kusma modundayım sürekli.noldu anlamadım başamı döndüm ya((((
3..trımestr de bulantılar geri mi geliyor dedi biri ayy bayılcam ben 2.de kalayım sonrada direk doğum olmaz mı :kedi: patates -armut falan ye umarım devam etmez.kafamçokkarıştı
saol canım inşallah sen nerdesin nasılsın iymisin
ayyyyy heyecan basıyooor beni amaaan bizimkilerde başlar heralde yarencim ilk doğuranlardan olucaz delikafaduldenkızlar ocak bebişlerinin 2 si dünyaya gelmiş.
hülya günaydın canım
seçilcim günaydın geçmiş olsun bu aralarda bulantı hiç çekilmez zaten heryerimiz ayrı ağrıyor inş. şeker sonucunda iyi çıkar canım
sumifer günaydın tatlım
bende o kordon olayından korkuyorum ya az hareket etmese yada fazla hareket etse aklıma dırek o gelıyor hepımız aynıyız anacım bıldıgın paronoyak olduk kaydirigubbakcemile:
günaydın canım.hülya günaydın canım
seçilcim günaydın geçmiş olsun bu aralarda bulantı hiç çekilmez zaten heryerimiz ayrı ağrıyor inş. şeker sonucunda iyi çıkar canım
sumifer günaydın tatlım
bende o kordon olayından korkuyorum ya az hareket etmese yada fazla hareket etse aklıma dırek o gelıyor hepımız aynıyız anacım bıldıgın paronoyak olduk kaydirigubbakcemile
kız o senın dedıgın gıbı cekılıs yapılması ıcın cıft olmamız lazım 11 kısı olursa yapılmaz 1 kısı acıkta kalır 12 kısı olmalı yoksa bırı acıkta kalır kendı kendıne alır yoksa zorla bırını daha katarız :roflol:
hulyacım aynen dewam az once 1-2 vurdu durdu yıne kucuk hanım kafasına gore takılıyor opuyorumnanaktan
secılcım ıns uzun surmez canım ya felaket bısey o bulantılar kafamçokkarıştı
yarencım meleksen 2-3 hafta kalıcaktı sanırım... kura olayı nasıl olucak hakkaten lülülülülülü
hülya günaydın canım
seçilcim günaydın geçmiş olsun bu aralarda bulantı hiç çekilmez zaten heryerimiz ayrı ağrıyor inş. şeker sonucunda iyi çıkar canımd
sumifer günaydın tatlım
3..trımestr de bulantılar geri mi geliyor dedi biri ayy bayılcam ben 2.de kalayım sonrada direk doğum olmaz mı :kedi: patates -armut falan ye umarım devam etmez.kafamçokkarıştı
bende o kordon olayından korkuyorum ya az hareket etmese yada fazla hareket etse aklıma dırek o gelıyor hepımız aynıyız anacım bıldıgın paronoyak olduk kaydirigubbakcemile
kız o senın dedıgın gıbı cekılıs yapılması ıcın cıft olmamız lazım 11 kısı olursa yapılmaz 1 kısı acıkta kalır 12 kısı olmalı yoksa bırı acıkta kalır kendı kendıne alır yoksa zorla bırını daha katarız :roflol:
günaydın herkese canlarımmmmm... keyifler herkesin yerindedir inşallahhh... değilsede yerine gelsin inşallahhhhhhhh....
canım gözün aydın çok sevindim bunuda atlattın şükür bi doğum kaldı önünde hayırlısıyla onuda kolaycacık atlatırız inşallah.... meleğinede maşallah allahım nazarlardan korusun onu kocaman olmuş...
canım çok geçmiş olsun nesi var inşallah en kısa zamanda atlatır canım...
canım sanada çok geçmiş olsun ne operasyonu bu... Allah şifasını versin inşallah canım.. tez zamanda iyileşir inşallah...
canım ya nerelerdesin sen? dün sordum seni nerde bu kız diye evi taşıycaktı bitiremedimi hala diyoruz... nasılsın canım sağlığıı sıhatini çok etkilemedi inşallah .. fazla yormasaydın kendini...
geçmiş olsun canım sanada allah şifasını versin babaannenin... Allah tüm hastaların şifasını versin inşallah.. iyi yapmışsın canım bende olsam giderdim... bişey olsa dediğin gibi vicdan azabı...
inşallah sonuçların iyi çıkar canım .... bulantılarında fazla sürüceğini sanmıyorum arada banada bi gel git oluyo ama kalıcı değil allahtan... umarım seninde fazla uzun sürmez...
kızlarrrr benide listeye yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar ocak bebişlerinin 2 si dünyaya gelmiş.
ewet canım nette okudum bazı kısılerde bulantılar gerı gelebılıyormus son donemde...
ozellıkle reflu cekenlerde sık goruluyormus :1ninca:
canım gözün aydın çok sevindim bunuda atlattın şükür bi doğum kaldı önünde hayırlısıyla onuda kolaycacık atlatırız inşallah.... meleğinede maşallah allahım nazarlardan korusun onu kocaman olmuş...
1tanelerim, aryaa+, burcuberru+, sissem, srpp+, sumifer+, tugba64+, Voles+, yaren_h+, zeynepb+
günaydın kızlaaarrr sumifer canım çok sevindim şeker sonuçlarına aryacım geçmiş olsun tatlımya hiç çekilmez valla...
benide listeye yazıııııııııııııınnnnnnnn
Kızlar dün çarşıya gittik havuzlu hana herşeyimi aldım artık gerisi anneme ait :)))) bebek şekerlerimide aldım gecelik pijama takımı aldım bebek çantasınıda aldım ama onu burdan aziz beebden aldım ayy bi rahatladım ki kafamda bişey kalmadı çantamızı hazırlarız artık bayramdan sonra.
kızlar ocak bebişlerinin 2 si dünyaya gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?