2010 Şubat Anneleri

günaydın herkese canlarımmmmm... keyifler herkesin yerindedir inşallahhh... değilsede yerine gelsin inşallahhhhhhhh....

canım gözün aydın çok sevindim bunuda atlattın şükür bi doğum kaldı önünde hayırlısıyla onuda kolaycacık atlatırız inşallah.... meleğinede maşallah allahım nazarlardan korusun onu kocaman olmuş...

kayın pederim dün hastalandı şuan hastanede yatıyor ciğerleri iltihaplanmış adam kendinde değil çok üzüldük ya allahım tüm hastalara şifa versin

canım çok geçmiş olsun nesi var inşallah en kısa zamanda atlatır canım...

geçmiş olsun Fatoş. Allah tez zamanda şifasını verir inşallah.Benimde babam yarın ufak bi operasyon geçirecek .tüm hastalara acil şifalar içindede bizimkilere.

canım sanada çok geçmiş olsun ne operasyonu bu... Allah şifasını versin inşallah canım.. tez zamanda iyileşir inşallah...

günaydın kızlar..

kac gundur giremiyorum gecmise de bakamadım ne var ne yok? hayırdır fatoscum noldu?

canım ya nerelerdesin sen? dün sordum seni nerde bu kız diye evi taşıycaktı bitiremedimi hala diyoruz... nasılsın canım sağlığıı sıhatini çok etkilemedi inşallah .. fazla yormasaydın kendini...

geçmiş olsun canım sanada allah şifasını versin babaannenin... Allah tüm hastaların şifasını versin inşallah.. iyi yapmışsın canım bende olsam giderdim... bişey olsa dediğin gibi vicdan azabı...

inşallah sonuçların iyi çıkar canım .... bulantılarında fazla sürüceğini sanmıyorum arada banada bi gel git oluyo ama kalıcı değil allahtan... umarım seninde fazla uzun sürmez...

kızlarrrr benide listeye yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

3..trımestr de bulantılar geri mi geliyor dedi biri ayy bayılcam ben 2.de kalayım sonrada direk doğum olmaz mı :kedi: patates -armut falan ye umarım devam etmez.kafamçokkarıştı

ewet canım nette okudum bazı kısılerde bulantılar gerı gelebılıyormus son donemde...
ozellıkle reflu cekenlerde sık goruluyormus :1ninca:

1tanelerim, aryaa+, burcuberru+, sissem, srpp+, sumifer+, tugba64+, Voles+, yaren_h+, zeynepb+

günaydın kızlaaarrr sumifer canım çok sevindim şeker sonuçlarına aryacım geçmiş olsun tatlımya hiç çekilmez valla...
benide listeye yazıııııııııııııınnnnnnnn
Kızlar dün çarşıya gittik havuzlu hana herşeyimi aldım artık gerisi anneme ait :)))) bebek şekerlerimide aldım gecelik pijama takımı aldım bebek çantasınıda aldım ama onu burdan aziz beebden aldım ayy bi rahatladım ki kafamda bişey kalmadı çantamızı hazırlarız artık bayramdan sonra.

saol canım inşallah sen nerdesin nasılsın iymisin

iyiyim hayatım isler yogundu biraz tasındık haftasonu iste epey yoruldum evde de net yoktu yeni baglandı. cok sukur yerlestik ama cnm cıktı. simdi hafatsonu evde ayaklarımı uzatıp keyif yapıcam.
bugun de saglık ocagına gidip tetanozun 2.dozunu vurdurdum birde oglumun kalp atıslarını dinlettiler sabah sabah mutlu oldum.
senin tansiyon nasıl güzelim? artık hissediyosun dimi oglunu tepiklemeye basladı mı? bence sanslısın seninki uslu olacak. ben de tam bir canavar bekliyorum gamyoncuiremsu

bende o kordon olayından korkuyorum ya az hareket etmese yada fazla hareket etse aklıma dırek o gelıyor hepımız aynıyız anacım bıldıgın paronoyak olduk kaydirigubbakcemile:

o kordon dolanması olayı bende var biliyosunuz kızlar... ama ben onu hem kendi doktoruma hemde gittiğim kurstaki dr.lara sordum korkulacak hiçbişey yok dediler... anne karnında bebeğe bi zararı yokmuş... yeterli suyu olduğu sürece... boynuna dolanmayı bırakın kordona düğüm atan bebekler varmış... ama bu bile bebeğe kan yada gıda vs.. gitmesine engel olmuyormuş... korkon iindeki damarların çevresi çok sert bi jel ile çevriliymiş ve bu damarları koruyormuş.. ancak iki parmağınızın arasına alıp sıkıca sıkmanız lazım ki kan akımı engellesin dedi dr. yani korkmanıza gerek yok...

hülya günaydın canım
seçilcim günaydın geçmiş olsun bu aralarda bulantı hiç çekilmez zaten heryerimiz ayrı ağrıyor inş. şeker sonucunda iyi çıkar canım
sumifer günaydın tatlım
günaydın canım.

aman ne bileyim. ocak topiğinde öyle yapmışlardı. siz bilirsiniz: daha iyi bi yöntem blunur herhalde.

Esra'cım saol cnm cok sukur hallettik ama epey yoruldum ama guzel oldu değdi bir tek oglumun odası kaldı onuda bayramdan sonra siparisini vericez teyzesi zemuszemus

evet zehracım eğer bebiler zamanını beklerse ilk doğuranlardan olucaz topikte delikafadulden

ohh ne güzel alışveriş işini halletmişsin..şimdi ütüsü-yerleştirmesi..zevkli kısmı kalmıştır..güle güle giysin bebişin.

inşallah cnm.

hülya günaydın canım
seçilcim günaydın geçmiş olsun bu aralarda bulantı hiç çekilmez zaten heryerimiz ayrı ağrıyor inş. şeker sonucunda iyi çıkar canımd
sumifer günaydın tatlım

hiç çekilmio hemde cnm ya kızımla dahi konuşamadım sabahtan beri yediklerim hep ağzımda keyfim kaçtı iyice.muhakkak hergün bişey çıkıo.şükür yinede.kızım iyi olsunda onun için yedim bişeyler ama daha kötü oldum.

3..trımestr de bulantılar geri mi geliyor dedi biri ayy bayılcam ben 2.de kalayım sonrada direk doğum olmaz mı :kedi: patates -armut falan ye umarım devam etmez.kafamçokkarıştı

umarım cnm tiksiniyorum herşeyden ilk 3 ayın aynısı kötü bulantı bu.

cnm kordon herzaman o kadar tehlikeli değil bende tembihliyorum kızım uzak dur o ipten diorum.ama ben kordona dolanık doğmuşum hemde normal doğum.çoğu bebek öyle doğuyor.

saol esracım demek sanada oluyor.gitmez die korkuyorum.zeynebin dediği gibi reflüdendir belki.

kızlar ocak bebişlerinin 2 si dünyaya gelmiş.

ayyyy:lepi: süper ya darısı başımıza.:Saruboceq:

ewet canım nette okudum bazı kısılerde bulantılar gerı gelebılıyormus son donemde...
ozellıkle reflu cekenlerde sık goruluyormus :1ninca:

:1shok: bende reflü vardı zaten hamilelkten öncede.annemde dioki kızın saçlanıo.drlar gülüp eskilerin bu laflarına.

sağol esracım.seninde kızın inşallah bizlere güzel haberlerle gelir.bunuda atlattık sonunda şimdi artık sıra doğumu beklemeye kaldı.akannehir

sağol canım benim.ohh rahat nefes aldım valla bitti şeker diyetide.

evet yarencim sağol çok heyecanlı oluyorya... beni hediye listesine ekledinizmiiiiiiiii

kızlar ocak bebişlerinin 2 si dünyaya gelmiş.

AAA bak sen şunlara neymiş aceleleri.hoş gelmişler.

Sinem güle güle otur yeni evinizde sağlık ve huzurla inşallah.

Esra safra kesesinde taş var canım babamın Martta bi ameliyat olmuştu ama vucut yine taş üretmiş kanalı tıkamış endoskobi ile açmaya çalışacaklar.İnşallah açarlarda işler büyümez.

Zeh güle güle kullanın canım resimlerini eklede bakalım bizde:

bu arada bu Cumartesi İstanbul buluşması ne alemde gidiyoruz dimi.

kızlar ben çıkıyorum kötü oldum :1no2: hepiniiz i öpüyorum gelirim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…