2010 Şubat Anneleri

uyusunda büyüsün annesi
benim kizimda geceleri yatirmiyo bu siralar gündüz sakin geceleri kipir kipir tekmeleyip duruyo

merhaba aykız naber canım sen çalışıyosun hala galiba birtek akşamları karşılaşabiliyoruz

kızlar ya sabahtan beri giremiyorum steye.
sorun neden düzelmiyo acabakafamçokkarıştı

selam kızlar...
biz bugün dra kontrole gittik.şekerim yüksek çıktığı için 15 gün diyet yaptım.ve bugün drum açlık tokluk ölçümü yapalım seni 100 mg şeker taramasıyla hırpalamalıyım dedi.önce 11de aç sonrada 1de tokluk kan sayımımı yaptılar.
veeee sonuç süper.diyet işe yaramış korkulacak bişeyin yok sen şeker hastası değilsin dedi.
nasıl rahat bi nefes aldım anlatamam zaten 2 gecedir hiç gözüme uyku girmiyordu çok stres yapmıştım kendime.
Yağızımızı gördük teyzeleri 37 cm 1.163 kg olmuş.acayip kıpır kıpır bu sıralar hiç yerinde durmuyo özlemişim valla paşamı :asigim:

masallah cnm bebısıne hadi gozun aydın sekerınde ii cıkmış

günaydın kızlar,

sumifer gözün aydın canım..ne güzel diyet işe yaramış. yağıza da kocaman maşallah annesi

hadi gözün aydın atlatttın canım maşallah.

günaydın aytencim
kayın pederim dün hastalandı şuan hastanede yatıyor ciğerleri iltihaplanmış adam kendinde değil çok üzüldük ya allahım tüm hastalara şifa versin

Herkse günaydınopuyorumnanaktan Güzel haberlerle dolu bir gün olsun.

günaydın aytencim
kayın pederim dün hastalandı şuan hastanede yatıyor ciğerleri iltihaplanmış adam kendinde değil çok üzüldük ya allahım tüm hastalara şifa versin

Fatoşum günaydın. Canım çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifasını versin:Saruboceq:

günaydınn...ay her sabah bi günaydın yazabiliyorum ancak...bi daha siteye giremiyorum bugünde öyle olmaz umarım...
SUMıFER gözün aydın canım maşallah..
FATOŞ geçmiş olsun allah iyilik versin kayınpederine...

geçmiş olsun allah acil şifalar versin canım

Herkse günaydınopuyorumnanaktan Güzel haberlerle dolu bir gün olsun.

Fatoşum günaydın. Canım çok geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifasını versin:Saruboceq:

saolun kızlar inşallah valla evlendik evleneli eşimi ilk defa ağlarken gördüm akşam çok kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…