2010 Şubat Anneleri

ay burcu sorduğun iyi olmuş. ben de merak ediyordum, yatış pozisyonumuza göre bebek etkilenir mi acaba diye. ben hep sola yatıyorum ama her uyandığımda ya sırtüstü ya da sağda buluyorum kendimi :) Allahtan yüzüstü bulmuyorum.

ben şişlikleri soracaktım size. Şişliği olan varmı kızlar aranızda. ben de alyansımı hala rahatlıkla takıyorum ama bacaklarım şiş gibi geliyor bana

aman boşverin kızlar azıcık nazlanalım her zaman hamile olmayacağız ya tadını çıkaralım sıkıntılarını biz çekiyoruz bizim nazımızıda çeksinler bir zahmet kaydirigubbakcemile3

sağol canım güya dr gittim heyecandan sormayı unutmuşum halbuki dr söyledi kafası sağda diye

anammm kızlar silkelenin yahu bunlar iyi günlerimiz valla
biraz hareket falan yürüyüş yapın annme çok kızıyo bana çok geziyosun diye ama
faydasını görcem inş.

Selda bunlar şikayet değil ufaktan kaçamak laflar işte.ben bazen kızınca diyorum yada bi yerim çok ağrırsa şimdiden diyorum poku yedin kızım burcu diye:)

uyku pozisyonu içinde aynen öyle dedi bulundukları sıvı içinde birşey olmazmış.şişlik bendede yok dr şişliğin yok iyi diyor sağlık ocagındaki hemşire bacağıma parmağı ile bastırıyor o kızım beyza olunca bak şişliğin var dikkat et diyor ben hamile kalmadanda öyle olurdu ki eline bile parkamla bastırsan parmağını çekince beyazlık oluşuyor.
ama bacaklarım çok fena bugün çok ağrıyor.

ben şişlikleri soracaktım size. Şişliği olan varmı kızlar aranızda. ben de alyansımı hala rahatlıkla takıyorum ama bacaklarım şiş gibi geliyor bana

Benim bazen oluyor gibi geliyor ayaklarımda. Ama benim zaten olurdu hamilelikten önce de gözlerimi açamadığım olurdu, sabah kalktığımda ayakkabıya sığamadığımı bilirim yanikaydirigubbakcemile3 o yüzden hamilelikten mi yoksa her zamanki gibi mi anlamıyorum.

aman boşverin kızlar azıcık nazlanalım her zaman hamile olmayacağız ya tadını çıkaralım sıkıntılarını biz çekiyoruz bizim nazımızıda çeksinler bir zahmet kaydirigubbakcemile3

Çekecekler tabi kızklava: Onlar bizden daha nazlı hem biz onların nazını bir ömür çekiyoruz onlar da bizi 1 sene çekiverecekler:dance:

Benim doktorum her gittiğimde soluna yat diye uyarıyor beni ama ya:uhm:

ellerımde ve ayaklarımda bıraz sıslık war ama bacaklarımda yok henuz. banada doktor dedı bastırdıgın yer beyazlarsa odemdır dıye sukur bacaklar normal su an...

Valla bütün gün sandalye tepesinde oturmaktan insanın heryeri ağrıyoki anacım kalkınca kalçam tutuluyo

Valla bÜtÜn gÜn sandalye tepesınde oturmaktan ınsanın heryerı aĞrıyokı anacım kalkınca kalÇam tutuluyo

yaren canım benimde Allaha şükür hiç şişliğim olmadı ne elimde ne ayağımda
doktorum dün bana göbek çatlakları için bişey kullanıyormusun dedi bende bebek yağı kullanıyordum çatlamadığı için bıraktım zaten kullansan bile oluyormuş dedim aferin kullanma sonra aniden bir çatlar türkiye haritası gibi neye uğradığını şaşırırsın dedi bana adam kiloya da takık bence ben druma söyleyeyim kadın doğumculuğu bıraksın estetisyen filan olsun bu adamnaniknanik dış görünüşü bozulmadan çatlak olmadan kilo almadan hamile kalan varmı be

Benim doktorum her gittiğimde soluna yat diye uyarıyor beni ama ya:uhm:

Hepsi ayrı telden çalıyor.

senin dr formunu korumanı istiyor kız taktı sana kafayı.:icecream:

bencede senınkı estetısten olmalıymıs :roflol:

kızlar slm ya hiç ii degılım bu nasıl bı agrısı bacaklarımın arası acayıp agrıyo korkmaya basldım doktora da randevum 3 aralıkta napsam kızlar ya normal mı bu kadar agrı

kızlar slm ya hiç ii degılım bu nasıl bı agrısı bacaklarımın arası acayıp agrıyo korkmaya basldım doktora da randevum 3 aralıkta napsam kızlar ya normal mı bu kadar agrı

ağrılı sızılı anne adayları kervanına hoş geldin.1-2 sayfa geriye git söylenen söylenene oram ağrıyor buram ağrıyor bugün amma söylendik.

bu arada bi soruda benden göbeği yukarı çıkan varmı doğum zamanı geldi nerdeyse benim balım halen altlarda yukarı çıkmayada niyeti yok gibi.

burcu canım benımkıde assagıda walla gobegımın alt kısmı doldu ust kısmı yumusacık bende anlamadım

benim göbeğim yukarda..ama sanırım bu hafta çıkmış olabilir :) artık yukardan yukardan tepikliyor..daha doğrusu nereyi bulursa tepikliyor işte.

ben çıktım iyi akşamlar

herkese bu gece mis gibi bir uyku diliyorum. sabah da pamuk gibi kalkalım inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…