2010 Şubat Anneleri

hoş geldin canım bende alimde annem kenarını yapsın annemde yapmış 12 tane renk renk mendiller yani kenarları renk renk.. ayy desene kızın la anılar devleşicek sende sakla kızz torununa hatıra kalsın bi tanede olsa bişey sakla.. bende yapıcam inşallah kızımınkilerden

kızlar bende gidim bişeyler hazırlim kocişe gelir şimdik. bende acıktım sayılır hepinizi öpüyoruuuuummmm kızımda öpüyomuşşş tepiniyoda..
geri gelirim belki

kızlar Chicco nun tuzla mermerciler sitesinde merkez deposu varmış. Ayda 1 kez belli
saatlerde depoyu satisa aciyorlarmış. Ve fiyatlar cok uygunmuş

gitmeden 1 hafta once 444 2 442 nolu numarayi arayip tarihi ve saati sormaniz, 1 gun kala tekrar ararsanız daha iyi olurmuş.

Deponun yeride tuzla mermerciler sanayi sitesinden giriyorsunuz, sitenin icinde yol bitene kadar dumduz gidiyorsunuz yolun sonundan sola donuyorsunuz, yolu takip ediyorsunuz
dumduz. Solunuzda degirmen pastanesini goreceksiniz devam ediyorsunuz. Az
sonra sag tarafda mavi beyaz chicco merkez depo yazan buyuk binayı
goruyorsunuz. diye anlatmış bi arkadaş.

ayy eşimi kandırsamda bi gitsek.yataklar,pusetler,mama sandalyeleri,kıyafetler hep yarı fiyatınaymış.

sizlerle paylaşmak istedim :asigim: fırsatı olan telefon açıp sonra gidip bi baksın.

kızlar mesaı saatı bıtıyo ewe gıdısler ısten gelısler basladı yawastan bende cıkıyım pılavı koyıyım cokacimcoook

kızlar bende salata yapmaya gidiyorum eşim aradı gelir birazdan.görüşürüz artık yemek sonrası.öptüm oğluşumla sizleri.

Herkese İyİ akŞamlar kızlar ben Çıkıyorumm

İyi akşamlar Serapçım

anam ne sanslısın yaaa gule gule gıysın esra bebek hepsını :asigim:

canım teşekkür ederim...

Saklamaz mıyım tatlım ya... Bi zamanlar sen bunların içine sığıyodun diycem kızıma :)))

kızlar bende gidim bişeyler hazırlim kocişe gelir şimdik. bende acıktım sayılır hepinizi öpüyoruuuuummmm kızımda öpüyomuşşş tepiniyoda..
geri gelirim belki

İyi akşamlar canım.. Görüşürüz

kızlar mesaı saatı bıtıyo ewe gıdısler ısten gelısler basladı yawastan bende cıkıyım pılavı koyıyım cokacimcoook
Afiyet olsun canım....

sizi bulcam diye kaç sayafa geriye gittim:)
tamam ben ekiyorum o zaman kaynanamı.. beraber gidelim..
allahtan bir mani çıkmaz havada fırtına yağmur olmazsa buluşuyoruz ok mi?

ewet hawa ızın verırse ben okeyım burcuda okey ama esra nın kesın degılmıs canım. baska ıstanbullu yokmu yaaaaaaaa

ben varııııııımmmm ama ama :sinifsinif: :sinifsinif: kociş bırakmıyooo

zeh senin kocanı varya klava: kız bizde hamileyiz ne kıymetli karısı varmış.

kızlar ben okeyim Esra dan haber bekliyelim ve diğer İstanbullular 21 kasım bu cumartesi saat 14.00 gibi yine Eminönünde buluşuruz ayarlayın başka buluşmak zor olur bayram - sonrada havalar iyice soğuyacak.Bide benim izin günüm. ama sonra buluşursanızda ben gelemem mafoldumben

burcu anlaştık canım..
gidenlere güle güle.. yemek yiyenlere afiyet bal şeker olsun..löp löp et pıt pıt yağ olsun.. bende çıkıyorum hepinizi öpüyorum... oğlumda baş baş yapıyo galiba :)

Herkesin mesaisi bitmiş, pilavlar salatalar yapılmaya, yemekler yenmeye gidilmiş biz hala çalışıyoz. Babamız yemek hazırlıyor bize de biz 2 saat sonra gidicez dahamafoldumben

Serapçım kolay gelsin. İyi çalışmalar sana da...Ev uzak mı iş yerine. Öyleyse zor olur ya..

Sağol canım. Ev uzak değil aslında ama tabi çıkıp binip gidesiye yarım saat geçiyor. Biz iki üç haftadır çok yoğunuz mesaideyiz o yüzden çok yorulduk. Bayram olsa da tatil yapsakzemuszemus
Sen nasılsın kızın nasıl bakiiimŞeniz

Sağol canım biz de iyiyiz çok şükür. ıki gündür sterliydim biraz azalmıştı hareketleri. Bugğn daha iyi şükür.

Kimsecikler kalmamış ben de evime gidiyorum artık herkese iyi geceleeeeropuyorumnanaktan

iyi akşamlar aman ya ben iki gündür siteye girmek için olağanüstü çaba harcıyorum noluyor ya:sinifsinif: zaten işyerinde yeni gelen eleman bilgisayarımı kaptı ben gündüzleri bakamıyorum ay artık aralık olsada raporu bir alsam mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…