hoş geldin canım bende alimde annem kenarını yapsın annemde yapmış 12 tane renk renk mendiller yani kenarları renk renk.. ayy desene kızın la anılar devleşicek sende sakla kızz torununa hatıra kalsın bi tanede olsa bişey sakla.. bende yapıcam inşallah kızımınkilerdenKızlar merhaba...Biz evimize kavuştuk yine çok şükür.
İstanbul buluşması mı var? Kızlar o gün okulun gezisinde görevliyim. Gelemeyeceğim yine(((
Mermerşahiden annem de yaptı kızlar. Kenarını ince yumuşak iple kıvırmış. Bebeğe zarar vermesin diye. Oya falan da yapmamış tahriiş etmesin diye..Önce mermerşahiye sonra da havluya saracağım bebeğimi inşallah. Bir de tülbent bezinden ağız mendili yapıp iğne oyasıyla oyalamış. 12 tane yapmış...Benim bebekken giydiklerimi de saklamış. Şimdi sandıktan çıkardı hepsini sapasağlam. Yıkadı ütüledi kızım giyecek şimdi onları...
gorusuruz serapcım operım gobusten bebısten :)))
görüşürüz cannımmmmŞenizHerkese İyİ akŞamlar kızlar ben Çıkıyorumm
canım benim bende seni ve ipek kızımızı öpüyorum çok annesi gibi tatlı olucak odaa maşallahhh
Herkese İyİ akŞamlar kızlar ben Çıkıyorumm
anam ne sanslısın yaaa gule gule gıysın esra bebek hepsını :asigim:
hoş geldin canım bende alimde annem kenarını yapsın annemde yapmış 12 tane renk renk mendiller yani kenarları renk renk.. ayy desene kızın la anılar devleşicek sende sakla kızz torununa hatıra kalsın bi tanede olsa bişey sakla.. bende yapıcam inşallah kızımınkilerden
kızlar bende gidim bişeyler hazırlim kocişe gelir şimdik. bende acıktım sayılır hepinizi öpüyoruuuuummmm kızımda öpüyomuşşş tepiniyoda..
geri gelirim belki
Afiyet olsun canım....kızlar mesaı saatı bıtıyo ewe gıdısler ısten gelısler basladı yawastan bende cıkıyım pılavı koyıyım cokacimcoook
sizi bulcam diye kaç sayafa geriye gittim:)
tamam ben ekiyorum o zaman kaynanamı.. beraber gidelim..
allahtan bir mani çıkmaz havada fırtına yağmur olmazsa buluşuyoruz ok mi?
ewet hawa ızın verırse ben okeyım burcuda okey ama esra nın kesın degılmıs canım. baska ıstanbullu yokmu yaaaaaaaa
ben varııııııımmmm ama ama :sinifsinif: :sinifsinif: kociş bırakmıyooo
Serapçım kolay gelsin. İyi çalışmalar sana da...Ev uzak mı iş yerine. Öyleyse zor olur ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?