2010 Şubat Anneleri

senın kocısı fırcalıcam en son bu ne kız bıyere bırakmıyo dıcem ama yawastan benımkıde mırın kırınlara basladı 1 ay sonra oda cıkarmaz bı yere kaydirigubbakcemile3

sımdı safıye baska bı yere daha yazmıs. bıde duygu somurusu yapmıs ılk bebegımı dusurmustum dıye yazmıyım dedım ama dayanamadım cevap yazdım sınır oldum ya ınsanların duygularıyla oynuyor resmen

mermerşah bende alayım kaç m gider ki 1 m yetermi

yetmez canım biz ilk 1 m aldık baktık havlunun içine küçük kaldı onlarla mendil yaptık.sonra 1,5 m aldık.çok da ucuz bişey 2 tl.

bende alcam ondan canım 1.5-2 metre yeter sanırım. bıde oyalıyolarmıymıssss hıc anlamam kı oturup kendım yapsam :CüvCüv:

annem il torun diye çok hevesli oyalanmasada olur aslında.ama elinden geliyosa kendin yap canım.bende o kabiliyet pek yok.karazeytin diye arkadaşın topiğine baktımda kızına kapı süsleri,bebek şekerleri,lamba daha neler neler yapmış bende yapmak istiyorum ama becerebilirmiyimki kendime güvenemiyorum :uhm:

neyse ben kaçtım... iyi akşamlar herkese...

buluşmaya bende gelmek istiyorum yaaaa.... ama dur bakim kardeşimi ekebilirsem gelirim bende... mafoldumben

mermerşahı hiç duymamıştım. ben de en yumuşak havludan aldım oğluma. yine de tahriş olur mu acaba? ben de alayım olmazsa, ama yeğenlerimde falan hiç görmedim :uhm:

senın kocısı fırcalıcam en son bu ne kız bıyere bırakmıyo dıcem ama yawastan benımkıde mırın kırınlara basladı 1 ay sonra oda cıkarmaz bı yere kaydirigubbakcemile3
fırla canım fırla ben her dakka fırlıyom ama bi işe yaramıyoo :sinifsinif:

buluşmaya bende gelmek istiyorum yaaaa.... ama dur bakim kardeşimi ekebilirsem gelirim bende... mafoldumben
hadi güle güleeeee....
sende git buluşmaya ben gelemiyom benim yerimede buluşunn mafoldumben mafoldumben

ewet bılıyorum ıpek bebegı dogurdu bı kac gun once takıp edıyodum onun sayfasını cok guzel seyler yapmıs :asigim:

gel kız sensız olmaz :1hug:
gorusuruz anacım

mermerşahı hiç duymamıştım. ben de en yumuşak havludan aldım oğluma. yine de tahriş olur mu acaba? ben de alayım olmazsa, ama yeğenlerimde falan hiç görmedim :uhm:

al canım ucuz bısı zaten nolur nolmaz bulunsun elının altında.

bu kız nereye yazmış anlamadım ben bu olayı yaa

]yarencim hepimiz en yumuşağını en kalitesini seçip alıyoruz meleklerimize ama yinede ipek gibi yumuşacık bi kumaşı var hem bebişin cildine havludan önce o deyecek acıtmaz teninide annesi al sende düşünme bile.

bu kız nereye yazmış anlamadım ben bu olayı yaa

gebelık bolumunun altında alt kısımda 2 farklı yere bırden yazmıs.
14 haftalıgım ılk bebegımı kaybettım sımdı endıselerım war o yuzden su su urunden aldım cok guzel falan fılan yazmıs ıste
bızım topıgede subat annesı olucam su urunden aldım sızede tavsıye ederım falan dıye yazmıstı.
karısmıyım dedım ama bebegımı kaybettım lafı uzerınden satıs yapılmaz ınsanlar cok hassas bu konuda uzerınden prım yapılıcak bı konu degıl bu sınır oldum resmen klava:

anladım canım amacı neymiş acaba sormak lasım burda insanların duygularıylamı oynamaya çalışıyo acaba

Kızlar merhaba...Biz evimize kavuştuk yine çok şükür.
İstanbul buluşması mı var? Kızlar o gün okulun gezisinde görevliyim. Gelemeyeceğim yine (((
Mermerşahiden annem de yaptı kızlar. Kenarını ince yumuşak iple kıvırmış. Bebeğe zarar vermesin diye. Oya falan da yapmamış tahriiş etmesin diye..Önce mermerşahiye sonra da havluya saracağım bebeğimi inşallah. Bir de tülbent bezinden ağız mendili yapıp iğne oyasıyla oyalamış. 12 tane yapmış...Benim bebekken giydiklerimi de saklamış. Şimdi sandıktan çıkardı hepsini sapasağlam. Yıkadı ütüledi kızım giyecek şimdi onları...

anam ne sanslısın yaaa gule gule gıysın esra bebek hepsını :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…