Kızlar ben burada kilere ve tansaşa baktım. Dalinin ya da başka bir markanın sıvı deterjanı yok. Granül sabun var makineler için...ne yapçam ben
geçmiş olsun canım.bende hamileliğimin 25.haftasında dişimi çektirmek zorunda kaldım ve çekimden 1 hafta önce dr ve dişçimin görüşmeleri neticesinde antibiyotik kullandım 1 hafta sonrasındada dr kontrolüne gittim bebişimde gayet iyiydi.
o yüzden korkma canım.drlar hamile olduğunu bildikten sonra ilaç kullanmanda zarar yok canım.hamilelik haftanıda soruyorlar onuda net olarak söylersin.
bol bol c vitamini al canım, ıhlamur iç bide terlesen çabucak iyileşirsin inşallah.
öylemi yaaaa geçmişolsun..benimde dişler ağrıyo ama.
dişcim ridkli olduğunu söyledi gitmedim bidaha
http://www.webanne.com/dogumda_nefes_alma_teknikleri.html
Kızlar bakar mısınız mutlaka işimize yarayacaktır
ya kızlar sıze bısey soracam benım bacaklarımın arası acayıp agrıyo bu ne yaaa neden oluyo kı sızdede var mı
benimde canım bacak arası kaslar çok fena ağrıyor bacaklarımı açamıyorum kaldıramıyorum canım çok yanıyor ama nedenı konusunda bir fikrim yok
gunaydın kızlar
Allahım hepımıze cekebılecegım dertler verıyor seker tansıyon bunlar elbette tehlıkelı ama sıze su 3 gunde basıma gelenı anlatayım da aslına onların o kadar korkulacak bısey olmadıgını anlayın
carsamba gunu cerrehpasay kontrole gıttım ordakı doktor bebegımın sol tarafındakı bı yerın normale gore fazla buyudugunu gordu sonra ayrıntılı ultrosonda profosorlerle bırlıkte ınceledıler bebegımın corpus cooleseum agensızı dıye bı hastalıgı oldugundan suphelenerek mr ıstedıler yanı mr sonra bebegımın spastık ozurlu olup olmadıgına karar vereceklerdı butun dunyam o an yıkıldı sankı sonra kendı gıttıgım doktora gıttım ayrıntılıda kı dktor da ona benzer teshız koydu kendı gıttıgım doktor capada kı profosere gonderdı onada rısklı gebelıkler bolumunun proflarına gonderdı orda yaklasık 15 yakın doktor ve proflar bebegımı ıncelemye aldılar cerrahpasadakı suphelendıklerı teshısın olmadıgını ama bebegımın yuzde 10 luk ozurlu olma ıhtımalının oldugunu bu yuzden kordon kanı alınması gerektıgını soyledıler dun kordon kanı aldırdım bu arada esımle kan uyusmazlıgı oldugu ıcın ıgne yapmak ıcın testler ıstedıler testım pozıtıfı cıkınca vucutum cocgumu zehırlemek ıcın antıkor uretmeye baslamıs bebegımın kanınıı degıstıreceklerını soyledıler tekrar kan verdım antıkor uretmesının nedenı ıctıgım kan suruplarıymıs sukur kı kanını degıstırmeyecekler neyse kordon kanını aldılar bebegımın sımdı haftaya cıkıcak sonucları beklıyorum nolur bana dua edın bebegım saglıklı olsun 3 gundur aglamaktan helak oldum suan da cok hastayım
hepınızın dularına ıhtıyacım var Allahım bebegımı bana bagıslasın
vay beeee..
hamileyim galiba
aaa çift çizgi çıktı valla hamileyim
kese göründü tebrikler 5 haftalık hamilesiniz
14. hafta artık hadi cinsiyetini öğrenelim
20. hafta yolu yarıladık çok şükür
27. hafta geriye ikinci üç aylık dönem bitti..
bişi kalmadı.....
ve doğumu konuşuyoruz.. allahım nasıl bi dönem bu ne kadar çabuk geçiyor ne kadar uzun geçiyor..
ben vay beee diyorum arka arkaya vay bee anne mi oluyorum yani ben..
Kızlar selaaaam.
Biz doktordan geldik oğlumlaopuyorumnanaktan Maşallah boyumuz 35 cm kilomuz da 1008 gr olmuşAğzını açıp kapatıyordu çok tatlıydı. Bacaklarını açmış yine gösteriyordu utanmaz sıpakaydirigubbakcemile3 Kafası aşağıdaydı ama doktor normal o şimdi dönüp duruyor dedi. Rahim ağzı kapalıymış. Suyun gayet iyi dedi. Ben de 1.5 kilo almışım iyi dedi doktorumuz. Dedim tartıdan inmiyorum korkumdan Her ay bir kiloyu hedefle yürüyüş yap dedi. Bi daha 5 hafta sonra gidicez hem de 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alcaz.
Bu haftadan sonra erken doğum tehlikesine dikkat dedi. Erken doğumu en çok tetikleyen şey kazalar, düşmeler ve stres dedi.
Domuz gribine dikkat dedi. Ellerini bol bol yıka. Öpüşme kimseyle dedi. Önümüz bayram kalabalıklardan, hasta insanlardan ve öpüşmekten kaçın dedi. Aralıkta gelecek domuz gribi aşısını önericem dedi.
arkadaşlar sizden yardım isticem.
ben çokk hastayım şuan. akşam başladı şikayetlerim, boğazım çalı gibi hıtır hıtır sanki diken sürtüyolar, öksürüyorum güm güm, bide çokk halsizim, sanki 10 kişiden dayak yemişim gibi heryerim acıyor.
yarın kulak burun boğaza g itçem ama ilaç vercek ya korkuyorum ilaç kullanmaya da. ama gitmem lazım en başındayken önlemini alayım, doktorumu aradım, git dedi bana göster ne yazdığını dedi zaten ona göre ilaç veriyor doktorlar hamile olduğunu bel irt dedi. inş bişey olmaz iyileşmek istiyorum iştahım yok hastayım die yiyemiyorum bişey bebeğe bişey olmaz dimi, insan çok korkuyor.
benim gibi hasta olan kim vardı biri doktora gitmişti sanki bişey hatırlıyorum öyle ama.
nolur bana bişeyler söyleyin, bi fikir paylaşın kızlar. offff hasta olmak çok kötü, o kadar da kolluyorum kendimi nerden geldi beni buldu. inanın bunu bile yazıyorum size ama heryerim dökülüyo zor otur uyorum sandalyede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?