2010 Şubat Anneleri

Kızlar ben burada kilere ve tansaşa baktım. Dalinin ya da başka bir markanın sıvı deterjanı yok. Granül sabun var makineler için...ne yapçam ben

bence dalin çok kolay bulunabilecek bi marka telaş yapma canım bulursun..bizim sitenin başındaki markette görmüştüm.ama carrefourda yumuşatıcısı ile birlikte almayı düşünüyorum.

Carrefour veya ,koçtaşa falan mı gitsem ki.;Oralar da biz eçok uzak. neyse ben de granilli sabun alırım olmazsa

selam bende dalının sıvısını bulamadım hacı şakir granül aldım
mecbur bunu kullanıcam Carrefour da bile yoktu

arkadaşlar sizden yardım isticem.
ben çokk hastayım şuan. akşam başladı şikayetlerim, boğazım çalı gibi hıtır hıtır sanki diken sürtüyolar, öksürüyorum güm güm, bide çokk halsizim, sanki 10 kişiden dayak yemişim gibi heryerim acıyor.
yarın kulak burun boğaza g itçem ama ilaç vercek ya korkuyorum ilaç kullanmaya da. ama gitmem lazım en başındayken önlemini alayım, doktorumu aradım, git dedi bana göster ne yazdığını dedi zaten ona göre ilaç veriyor doktorlar hamile olduğunu bel irt dedi. inş bişey olmaz iyileşmek istiyorum iştahım yok hastayım die yiyemiyorum bişey bebeğe bişey olmaz dimi, insan çok korkuyor.
benim gibi hasta olan kim vardı biri doktora gitmişti sanki bişey hatırlıyorum öyle ama.
nolur bana bişeyler söyleyin, bi fikir paylaşın kızlar. offff hasta olmak çok kötü, o kadar da kolluyorum kendimi nerden geldi beni buldu. inanın bunu bile yazıyorum size ama heryerim dökülüyo zor otur uyorum sandalyede.

geçmiş olsun canım.bende hamileliğimin 25.haftasında dişimi çektirmek zorunda kaldım ve çekimden 1 hafta önce dr ve dişçimin görüşmeleri neticesinde antibiyotik kullandım 1 hafta sonrasındada dr kontrolüne gittim bebişimde gayet iyiydi.
o yüzden korkma canım.drlar hamile olduğunu bildikten sonra ilaç kullanmanda zarar yok canım.hamilelik haftanıda soruyorlar onuda net olarak söylersin.
bol bol c vitamini al canım, ıhlamur iç bide terlesen çabucak iyileşirsin inşallah.

öylemi yaaaa geçmişolsun..benimde dişler ağrıyo ama.
dişcim ridkli olduğunu söyledi gitmedim bidaha

Canım çok geçmiş olsun. Yüksek ateşin yoksa bebişe bi şey olmaz için rahat olsun. Doktora gitmekten de korkma.Hamilelere göre ilaç veriyolar. Yiyememek de bebişine zarar vermez o senin depolarından besleniyo zaten.Bol C vitamini al. Sarımsak ye. Doğal antibiyotik biliyosun. Ihlamur iç tatlım. Kendini de yıpratma. Endişelenme.

Benim de diş etlerim şişti kızlar neden olur ki öyle?Tam diişe değen yerlerde hafif kızartı ve şişkinlik var ama ağrı yok. ıltihap olsa ağrı olur benim bildiğim

öylemi yaaaa geçmişolsun..benimde dişler ağrıyo ama.
dişcim ridkli olduğunu söyledi gitmedim bidaha

saol teşekkür ederim.ben 6.ayımın içindeyken gittim.dişte 4 ila 6.ayda müdahale ediliyormuş.ama ilk 3 aylık ve son 3 aylık dönemde bakmıyorlar ve ilaç kesinlikle verilmiyor.

ya kızlar sıze bısey soracam benım bacaklarımın arası acayıp agrıyo bu ne yaaa neden oluyo kı sızdede var mı

ya kızlar sıze bısey soracam benım bacaklarımın arası acayıp agrıyo bu ne yaaa neden oluyo kı sızdede var mı

benimde canım bacak arası kaslar çok fena ağrıyor bacaklarımı açamıyorum kaldıramıyorum canım çok yanıyor ama nedenı konusunda bir fikrim yok

Gündüzleri giremiyorum bi türlü aksam girincede kimse yokmafoldumben
bu aksamda topigi ben kapatayim o zaman
Tüm subat annelerine ve minik meleklerine iyi geceler tatli uykularopuyorumnanaktan

sağolun kızlar öncelikle dualarınız için teşekkür ederiz kızımla.. haftasonu diyete tam uyunca şeker değerlerim düştü çarşambaya dr a göstericem. büyük ihtimalle listeye devam dicek.. ama artık daha sık kontrole gidicem.. doktor olmak lazımmış bu devirde darphane gibi çalışıyor adamlar.. inşallah insüline gerek görmicek bunun için dua ediyorum..

canım çok büyük geçmiş olsun inşallah temiz çıkıcak sonuçların. Allah sağlık sıhhat versin ikinize de.. çok düşünme ağlama bebeğin üzülmesin.. ikili üçlüde birşey çıkmamış mıydı?

çok güzel özetlemişsin canım hakkaten, ben bu günler nasıl geçicek nasıl sabredicem diyordum geriye bakıyorum 6 ayı devirmişim..

Maşallah canım size

geçmiş olsun canım bol c vitamini alıyorsun portakal mandalina hangi saatte olursa olsun çekinmeden ye.. bizde bir inanış vardır akşamları c vitamini alınmaz fazlası zehirler diye.. tamamen yanlış c vitamininin fazlası idrarla atılıyor aklınızda bulunsun

günaydın hanımlar, herkes için iyi bir hafta olmasını diliyorum.

geçmişi okuyamadım ama son sayfada gördüm,derinderen kötü şeyler yaşamışsın sanırım. Allah yardımcın olsun, inş sonu iyi olur canım..

başka ne var, ne yok?zeynep 2.şeker yüklemesi sonuçların nasıldı? serap diyetisyen ne dedi? eğer diyet falan verdiyse biz de uygulayalım..fatoşcum tansiyonun ne alemde?

hasta olanlara geçmiş olsun, benim üzerimde de kırgınlık var,inş gribe dönüşmez. bir de çook uykum var :1closedeyes: akşam olsa da eve gitsek, uyusak ..

günaydın güzel arkadaşlarım inş herkes iyidir
derin deren canım yaa Allah inş. yardım etsin bebeğin sağlıklı olsun çok üzüldüm olanlara Allah ın merhemeti ve gücü bebeğinin üstüne olsun canım

günaydın güzel annişler........
hepinizi öpüyoruz dualarım sizinle canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…