bence doğru ayaklıda alınırda çok değil çünkü boyu büyüdüğü zaman hafifte olsa geriyo yeğenimden biliyorumaytencim sağol canımcım bende o kadar aldım canım ama az mı olur bilmiyorum bide diyolarki tulumları ayaklı almayın bebiş rahat edemiyomuş içinde sizce doğrumusur???
tuğbacım safya atlamışım görmemişim araban çok güzel canım güle güle kullan resimdeki renktemi aldın hoşuma gitti gri
arkadaşlar baston pusetleri tavsiye ederim.
ben bu konuyu çok araştırdım, çok kişiye sordum.
chicco travel sistem benimde favorimdi önceleri. ama herkes zor katlandığını,katlandığında bagajda çok yer kapladığını, ağır olduğunu söyledi. tutma sapı tüm olanlardan ziyade baston modelleri tercih et. hafif olması çok önemli dediler. bende maclareni uygun bulmuştum ama maalesef bugün okuduklarımdan sonra kesinlikle vazgeçtim.
şimdi chicco liteway almayı düşünüyorum bakalım.fiyatı maclarenin yarısından bile daha hesaplı.
canım ne yazıkki ben almadım:1no2: alıntıdan kaynaklanmış galiba fikirevi almış tatlım bende beğenilerimi iletiyordum ben daha almam çünkü kendi arabamız var ilk aylar pek dışarıya çıkmayız çünkü en fazla anneannemize gideriz
canım ben kendim almadığım için bilmiyorum ama halam yeni doğum yaptı tulum alacaksanız biraz büyük alın çünkü 3den fazla giyemiyormuş hemen boyu uzadı diyor
birde ilk doğduğunda tulum değilde zıbın daha iyi oluyormuş alttan çıtçıtlı badilerde tabi benim deneyimli annelerden öğrendiğim bu ama tabi tulumda ilk aylardan sonra baya kullanışlı oluyormuşsengözlerimebaksanab
evet canım ayaklı tulum alma ben bir tane aldım oda ayaklı değil ben yeğenime almıştım tulum 2 bilemedin 3 kere anca giymiştir ayaklı olduğu için boyu uzayınca rahatsız etti giyemedi
bence doğru ayaklıda alınırda çok değil çünkü boyu büyüdüğü zaman hafifte olsa geriyo yeğenimden biliyorum
kızlar dün bişey sormuştum ya badi tulum kaçar tane aldınız bebişlerinizeee
bende baktım netten chicconun baston modeline 250 civarıydı fiyatlarda uygun güzelde ben 5 ay sonra düşünüyorum almayı ben alana kadar daha neler çıkar
bilmez miyim canım insan hem işe koşturuyor hem muhabbetten geri kalmak istemiyor ben dayanamayacağım galiba nasıl olsa bebişi bırakıp gelcem ha 1ay önce ha 1ay sonra ben aralıkta ayrılmayı düşünüyorum izne yapılacak bir sürü hazırlık var hemde herşeyi annem yapıyor yazık birazda ben bişeyler yapmak istiyorum işyeride zorluyor artık beni baya ağırlaştım :CüvCüv:
canım ben bayagı çok aldım valla sayısını bilmiyorum
görgüsüzlük yaptım biraz ama en çok çıtçıtlı badylerden aldım onlar çok lazım oluyormuş
tulum 2 tae var galiba emin değilim
patikli altlardan aldım 5 tane falan birde normal altlardam aldım
2 takımda 6lı hastane çıkışı aldım
sağol tatlım evet gri aldım arabayı kız erkek kullanır diye düşündüm
hani ikinciside oglum olursa akannehir
ben yapmamıştım başkası yaptı bana neyseya yapamıyom uğraşmayımyeniden yapılması lazım canım
tickerfactory den
yok canım en fazla 2 tane yeterli olur.. zaten onları çok giymicekbizimde hastane çıkışımız bir takım bir tane daha alsak yeterli olur mu acaba birisi 3-4 tane alın diyordu
zaten o takımın içindeki her şeyden ayrıcada alıyoruz şapkası önlüğü eldiveni zıbını badisi vs. o kadar çok almaya gerek var mıkine bence gereksiz geldi bende 2takım alcam zaten tulumdu badydi derken bir sürü olur gibime geliyor
bizimde hastane çıkışımız bir takım bir tane daha alsak yeterli olur mu acaba birisi 3-4 tane alın diyordu
zaten o takımın içindeki her şeyden ayrıcada alıyoruz şapkası önlüğü eldiveni zıbını badisi vs. o kadar çok almaya gerek var mıkine bence gereksiz geldi bende 2takım alcam zaten tulumdu badydi derken bir sürü olur gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?