hayırlı haberlerını beklıyoruz cnmKızlar merhaba herkes iyidir umarım bizimde bugün dr kontrolümüz var gece.Allah izin verirse kızımı görücem.çok özledim.konuşmalarıma cvp verio çok hoşuma gidio.ama bugünkü dr kontrolü geriyor beni.hem şefaf su gibi akıntım var onu sorucam hemde şu şişliği bartholis kistiyse yandım normal doğum şansımda bitio sanırım o zaman.benim için dua edin kızım içinde teyzeleri hepinizi öpüyorum.
aa bılmıyodum ben hazırlamaya basladım valla dur bende okuyayım barıkızlar doğum çantası hazırlanırken yasin okunuyomuş biliyomuydunuzz
bendede var ondan ya,of anam of herseyden var:CüvCüv:seçilcim bir de mantardan olabilir su gibi akıntı.. örnek alıp kültüre göndersin. ay bende de ne ararsan var yahu hepsini geçirdiğim için bilmediğim yok.. öpüyorum kuzucunla seni.. buluşalım bir ara kız
Kızlar tansiyonum çok yüksek çıktı tetanoz yapmadılar hastaneye sevk ettiler çıkıyoruz şimdi yatırabilirler haber vereyim dedim.
Kızlar bebek arabası için İstanbul da oturanlar tabi saraçhane Haşim İşcan geçiti var bisikletçiler çarşısı ben hafta sonu baktım bütün markalar ve modeller var aynı zamanda acayip pazarlık yapılıyo mutlaka oraya bakın derim.
Kızlar tansiyonum çok yüksek çıktı tetanoz yapmadılar hastaneye sevk ettiler çıkıyoruz şimdi yatırabilirler haber vereyim dedim.
bende çantamı hazırlarken yasin okuyayım bari ilk defa duydum birde bir poşete tuz un birde sabun koycakmışsın sancın başlayınca o poşeti baştan ayağı gezdirecekmişsin üç defa ve sabun gibi kaysın diycekmişsin sonrada ilk kim önüne çıkarsa ona vercekmişsin yada bir fakire doğum kolay oluyomuş ne alaka anlamadım geçen gün bir abladan duydum çok şaşırdım
Kızlar bebek arabası için İstanbul da oturanlar tabi saraçhane Haşim İşcan geçiti var bisikletçiler çarşısı ben hafta sonu baktım bütün markalar ve modeller var aynı zamanda acayip pazarlık yapılıyo mutlaka oraya bakın derim.
fatoşcum geçmiş olsun canım
umarım önemli bir şey değildir
çabuk geçer yatmana gerek kalmaz
kızlar bizde aldık arabamızı CHİCCO CT01
Chicco Trio CT01 Bebek Arabası - İlke Bebe Çeyiz Sarayı
puset ve arabadan oluşuyor bir 0-13 kglık araba koltugu/anakucagımız kaldı
hayırlısyla onuda alınca azalmış oluyor eksikler
BEN EGE ÜNİVERSİTESİNDE YAPACAM ALLAH NASİP EDERSE
HOŞ GELDİN CANIM ARAMIZA
GÜLE GÜLE KIZ NİŞANLILARI BİR ARADA YATIRMA HA kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
iyi günlerde kullanın inşallah canım... çok ciciymiş... darısı bize... inşallah bizde alırız en kısa zamanda......
evet canım ordanda bakıcam... bi arkadaşımın spor salonu var... salona gelen müşterilerinden birinin orda dükkanı varmış... onlara çok indirim yapmıştı (yaklaşık 180 tl kadar) ... sende modelini falan belirle ordan alalım sanada demişti... belki onun kadar indirim yapmaz bana ama hiç yoktan iyidir... bu chicco için bi konuşucam bakalım...
fatoşcum geçmiş olsun canım
umarım önemli bir şey değildir
çabuk geçer yatmana gerek kalmaz
kızlar bizde aldık arabamızı CHİCCO CT01
Chicco Trio CT01 Bebek Arabası - İlke Bebe Çeyiz Sarayı
puset ve arabadan oluşuyor bir 0-13 kglık araba koltugu/anakucagımız kaldı
hayırlısyla onuda alınca azalmış oluyor eksikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?