bugun 24 haftamız bıtıyo yanı doktorumun hesabına gore 6 ayımızı bıtırıyoruz bugunnnn zemuszemus
evet canım benim işler yoğunlaştı bayram üzeri gezen gezene .site yi açıyorum arada okuyorum ama yazamıyorum.sırt ağrılarımda başladı 2 gündür canım ona sıkılıyor ben 34. jhaftaya kadar çalışırım diyordum ama şimdiden uff pofff yapmaya başladım gelmek istemiyorum işe canım çok sıkkın onu düşünüyorum.
benimde 23. haftaya girdim geldi canım.hemde 22. hafta üye olmuştum zaten.geneldede 23-24 hafta gelmiş sanırım herkese ve ben evde yoktum posta kutusuna atmışlar imza falanda almadılar yani.
bugun 24 haftamız bıtıyo yanı doktorumun hesabına gore 6 ayımızı bıtırıyoruz bugunnnn zemuszemus
merhaba arkadaşlar ben bugün yeni katıldım sizlere 24 haftalık hamileyim daha önce hamileliğim düşükle sonlandı oyüzden bu hamileliğimde hiç yazmamıştım ama sonunda dayanamadım yine burdayım bukez hep beraber bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah
teşekkürler canım 20 mayıs
GeÇmİŞ olsun zeynepÇİm olmadı buz ye tamam mı
uslu hoŞ geldİnm canım
merhaba arkadaşlar ben bugün yeni katıldım sizlere 24 haftalık hamileyim daha önce hamileliğim düşükle sonlandı oyüzden bu hamileliğimde hiç yazmamıştım ama sonunda dayanamadım yine burdayım bukez hep beraber bebişlerimizi kucağımıza alıcaz inşallah
selam kızlar nasılsınız ne var ne yok ay hesabınamı başladınız yine valla ben saldım gittiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?