2010 Şubat Anneleri

günaydın demek için saat 9 da açtım ama ancak tünaydına yetişebildim.

tünaydın kızlar...

Shine geçmiş olsun canım seninde başına gelmeyen kalmadı cana geleceğine mala gelsin ama sen kendini bi okut derim.ÇOKK ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN
neyseki bebiş çikolatalı ekmeğe dayanamamış annesine iyiyim ben demiş.

Günaydın kızlar biz geldik oğluşumla nasılsınız teyzeleri ...

Teyzosları dün oğluşuma bebek arabası aldık bakın bakalım begenecekmısınız?

oğluşunun arabası çok cici güle güle kullanın inşallah.

uçağa binemesiin zaten 8 aylık kabul etmezler yollarda doğurursun sen bi bahane bul izne ayrılıcam gidemem de hatta bahaneye bile gerek yok canım zorla değil ya 8 aylık kadında iş için yolculuğamı çıkarmış bu insanlar valla çok insafsız.

günaydın kızlar. umarım herkes iyidir. ben kaç gündür bel ağrısından zor kalkıyorum. hatta kalkınca zor basıyorum. sonum ne olacak benim bilmem.
bu halde olunca dün aldığım iş teklifini de reddetmek zorunda kaldım: ona canım sıkıldı. doğumdan sonra allah izin verirse. ne yapalım..!

çok geçmiş olsun. allah bi daha yaşatmasın.

çok güzelmiş canım. güle güle kullanın. iyi günlerde

erken doğacak diye şartlama kendini. sağ sağlim doğsun da alınır nasıl olsa. sıkma canını, bol bol dinlenmene bak canım.

günaydın güzelimm

Kızlar ben oturup kalkarken işte koltuğa yatarken bacaklarım apış arasından vede arka belden itibaren çok ağrıyo bide arabaya biniyorum ya diğer ayağım dışarıda kalyo ya onu böle sürüyerek kaldırıyom kalçadan itibaren çok acıyo kızlar acil cevap verin korkuyorum ya sizlerdede oluyomuuu

gunaydin kızlar iyi gunler calisan arkadaslara kolay gelsin dilerim srrp cnm benim doktorum bana 32 haftaya kadar icin veriyo ucaga binmem icin zaten ucak firmalarida 32 haftaya kadar izin veriyo raporluda olsa 32 hafta son diyolar ben pazartesi gidiyorum ucakla mesela hemde 4 sat falan simdi bile rapor aldim ucakta sorun cikarmasinlar diye

çok geçmiş olsun tatlım ama bende olmuyor okadar agrı doktoruna danış bakalım

günaydın voles opuyorumnanaktan

günaydın canımın içi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın dünürüm

günaydın arasımın annesi... kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

canım walla allah yardım etsin sana ama istanbula gelemezsin o bi gerçek.. 8. ayda uçağa binmene müsade etmez dr.un..

kızlar annem aradı milupadan paketim gelmiş sonunda...:))) annemin adresi vermiştim sağlam olsun diye..hehehe

gözün aydın canım benimde geldi paketim unuttular sanmıştım ama .... kaydirigubbakcemile3

canım ben mühendislik firmasında teknik ressamlık yapıyorum... işimle evim çok yakın benimde ama benim şirkette taşınmıcak sorma 6 senedir ne güzel gidip geliyodum tam bebeğimin doğacağı zamanı buldurlar... ben şişlideyim şirket maltepeye taşınıcak martta... belki daha erkende olabilir şu an orası tadilatta... bende napıxcam bilmiyorum ama seve seve gidicem başka çarem yok... hele bebekte olunca masraflar iyice artıcak... bilmiyorum napıcam... hem bebeğin hem benim hemde ev kirası yükünü kocişe bindiremem... mafoldumben

canım walla bende öyle düşünüyodum geç almayı ama arkadaşım doğum yaptı büyük rahatlık diyo... alışveriş merkesine gitmişler kocasıyla... bebek ellerinde ana kucağına yatırmışlar... ana kucağıda ağır ben taşıyamıyorum kocam taşıyo diyo mahfolmuşlar ...

günaydın demek için saat 9 da açtım ama ancak tünaydına yetişebildim.

tünaydın kızlar...

tünaydın canım naber fazla görüşemiyoruz bu ara...

bende de var aynı ağrılar. sanki belden aşağısı tutmayacakmış gibi. hatta bazen oturduğum yerden yarım saat kalkamıyorum. cumartesi randevumuz var: bi doktora soralım bakalım, o ne diyecek :bbo:

günaydın cnm geçmiş olsun allah şifa versın hayırlısı olsun sıkma canını herşeyde vardır bir hayır a.s.

bende de var aynı ağrılar. sanki belden aşağısı tutmayacakmış gibi. hatta bazen oturduğum yerden yarım saat kalkamıyorum. cumartesi randevumuz var: bi doktora soralım bakalım, o ne diyecek :bbo:

ya ben sorduum böle bön bön bakıyo bişi demiyo yaaaa.sinirrr..........internetten baktım şimdi şe diyo bu kalça ve etrafındaki bağlar gerilip genişlediği için olyomuş....ama sen yinede sor bakalım senin doktor ne diycek bakalım..... zor ya ayağa kalkmak eziyet oldu bana nineler gibi oldum valla

Günaydın canım. Gidileceği zaman ben de 30. haftamda falan olucam dönüş te 32 ye falan denk gelecek o yüzden gidemem dedim zaten. Ben konforlu bir yere de gitmiyorum ki meleksencim. Orada çalışma şartları daha zor olacak bazen sabahlamak gerekecek. Eşimin kardeşi istanbulda ama gideceğimiz yere çok uzak çalışma saati diye birşey olmayacağı için otelde kalmak zorundayım orada da mahvolurum. Yok yok kesinlikle yapamam dedim de zatenlmaz:

günaydın cnm geçmiş olsun allah şifa versın hayırlısı olsun sıkma canını herşeyde vardır bir hayır a.s.

sağol güzelim. öyledir herhalde. 2 ay eğitim aldım bide. neyseki doğumdan sonra ne zaman ahzır olursan ara, görüşelim dediler. işi garantiledik en azından. hayırlısı bakalım.

sıkma canını. rahim yukarı çıktıkça bel boşluğu da artıyormuş, onun da etkisi vardır mutlaka. ama doktordan dönünce sana da haber ederim. geçmiş olsun tekrar.

kızlar çıkıyorum ben. arkadaşlarla buluşcaz. bu yağmurda nasıl olacaksa. kendinize ve miniklere iyi bakın. öpüldünüz göbüşlerden opuyorumnanaktan

işallah dediğin gibidir hadi hayırlı haberle gel işallah güselim:Saruboceq:

ya bu milupa bana neden göndermedi hala? klava: ben de ev adresini değiştirdim, iş adresini verdim..-tatlicadiarzu- daha ne yapayım ki :) kayseri deyimiyle, daha nöriyim anam :))

günaydın canımın içi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

tünaydın canım naber fazla görüşemiyoruz bu ara...

evet canım benim işler yoğunlaştı bayram üzeri gezen gezene .site yi açıyorum arada okuyorum ama yazamıyorum.sırt ağrılarımda başladı 2 gündür canım ona sıkılıyor ben 34. jhaftaya kadar çalışırım diyordum ama şimdiden uff pofff yapmaya başladım gelmek istemiyorum işe canım çok sıkkın onu düşünüyorum.

ya bu milupa bana neden göndermedi hala? klava: ben de ev adresini değiştirdim, iş adresini verdim..-tatlicadiarzu- daha ne yapayım ki :) kayseri deyimiyle, daha nöriyim anam :))

benimde 23. haftaya girdim geldi canım.hemde 22. hafta üye olmuştum zaten.geneldede 23-24 hafta gelmiş sanırım herkese ve ben evde yoktum posta kutusuna atmışlar imza falanda almadılar yani.

AAAA daha gelmedimiiiii ben üye olduum gibi 1 hafta içinde geldi hayret:sm_confused:

akarahan burcu hulen meleksen kızlar hoşgeldinizŞeniz
cicilibicili takma canım kafana sen dinlenmene bak herşey olur alınır yeterki bebişin sağsalim gelsin bir şekilde alınır ama çantanı hazırlamana birileri yardım ederse çok iyi olur hastanede çok lazım olacak biliyorsunki
hulen canım geçmiş olsun benimde arada bir giriyor kramplar ya sağa ya sola olduğum yerde kalıyorum gitgide artacak herhalde magnezyuma devam sütede devam ediyorum bende faydası olur diye dr öyle söyledi normal dedi ama çok zor oluyor biliyorum inş. doğumdan sonra iş konusunda da Allah gönlüne göre versin :Saruboceq:benim iş meselesi muallakta dönüp dönmeyeceğimi bilmiyorum alıp almayacaklarınıda hakkımızda hayırlısı:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…