E
EU2
Ziyaretçi
günaydın demek için saat 9 da açtım ama ancak tünaydına yetişebildim.
tünaydın kızlar...
Shine geçmiş olsun canım seninde başına gelmeyen kalmadı cana geleceğine mala gelsin ama sen kendini bi okut derim.ÇOKK ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN
neyseki bebiş çikolatalı ekmeğe dayanamamış annesine iyiyim ben demiş.
oğluşunun arabası çok cici güle güle kullanın inşallah.
uçağa binemesiin zaten 8 aylık kabul etmezler yollarda doğurursun sen bi bahane bul izne ayrılıcam gidemem de hatta bahaneye bile gerek yok canım zorla değil ya 8 aylık kadında iş için yolculuğamı çıkarmış bu insanlar valla çok insafsız.
tünaydın kızlar...
günaydın kızlar herkes iyidir umarım
Biz çok kötüyüz .Dün aksam araba ile kaza yaptım.Hava yagmurluydu mıcır varmıs yoldada arabayı kaydırdım çöp tenekesi ile kaldırıma çarptım.Okadar şiddetli çarpmışımki kaldırım taşları bile sökülmüş.Araba haşat vaziyette.4 milyar civarı masraf var gece görüldüğü kadarı ile.Çok panik oldum.Airbag patladı patlayınca dumanlar falan cıktı öldüm sandım.Etkisini hala atlatabilmiş deilim aksam 7:30 dan beri aglıyorum.Bebeğim de cok korkmus olacak kki pek fazla kıpırdamadı .çenemi ve karnımı vurmusum .Birazcık sag tarafımda kasılma var yanımdaki arkadasımda da aynı kasılmalar varmış acaba korkudanmı olduk die düşünüyorum.Allahım bebeğime bişey olmasın başka hiç birsey önemli deil.
Shine geçmiş olsun canım seninde başına gelmeyen kalmadı cana geleceğine mala gelsin ama sen kendini bi okut derim.ÇOKK ÇOKK GEÇMİŞ OLSUN
neyseki bebiş çikolatalı ekmeğe dayanamamış annesine iyiyim ben demiş.
Canım dün gece hepimiz için yasin okumuştum, kabul olur inş. Bunun sebebine de inşallah Allah'ın izniyle şeker yüklemesinden iyi sonuçlarla gelirsin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Dualarımızı kabul etsin.
sağol canım Allah razı olsun.
Allah kolaylık versin canım. Fazla yorma kendini..
Günaydın kızlar biz geldik oğluşumla nasılsınız teyzeleri ...
Teyzosları dün oğluşuma bebek arabası aldık bakın bakalım begenecekmısınız?
oğluşunun arabası çok cici güle güle kullanın inşallah.
Allah kolaylık versin canım ben oturduğum yerde yoruluyorum zor oluyor gerçekten çalışmak gitgide benim bile drum bayramda arabayla gitmeme sürekli mola verin dedi
sen birde 8aylık olucan Allah korusun uçakla falan yolculuk daha zor olur aman ya el işi ne kadar zor Rabbim hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq:
uçağa binemesiin zaten 8 aylık kabul etmezler yollarda doğurursun sen bi bahane bul izne ayrılıcam gidemem de hatta bahaneye bile gerek yok canım zorla değil ya 8 aylık kadında iş için yolculuğamı çıkarmış bu insanlar valla çok insafsız.