2010 Şubat Anneleri

Iyiyim bende hastaydim grip olmustum ama geçti çok sükür
bebisimde iyi teyzesi.
Minik kizinla seninde iyi olmaniza çok sevindim

şeker testi yaptıran varsa istanbulda nerde ve nekadara yaptırdığını yazabilirmi?

Merhaba Ebru.ıyi akşamalr.Ben Özel Gaziosmanpaşa hastanesinde yaptırdım. 50 grlık şeker yüklemesi için 20 tl aldılar.Muayene için ücret ödedik tabi...42 tl

Merhaba Ebru.İyi akşamalr.Ben Özel Gaziosmanpaşa hastanesinde yaptırdım. 50 grlık şeker yüklemesi için 20 tl aldılar.Muayene için ücret ödedik tabi...42 tl

çok teşekkürler bende yarın yaptırmaya gidecem fiyatı ne civarda diye merak ettim dahiliye doktorları yazarmı acaba yoksa kadın doğum doktorunun mu yazması gerekiyo acaba dahiliye doktoru yazarsa polikliniğe gidim diyorumda...

merhaba kızlar nasılsınız sitemiz saldırıdan kurtulmuş ben 2 3 gündür giremiyordum.
yarın dr randevumuz var oğluşumuzu görücez:asigim: bide şeker yüklemesi yapılacak umarım herşey yolunda gider iyi haberlerle geliriz.

haa birde size bir haberim var; ebru maternity site bir hamile sitesi var.sanırım çoğunuz biliyorsunuzdur.orada anlet sorularını yanıtladığınızda çekiliş yapılıyor ve hamile t-şhirt'ü kazanma şansınız oluyor.ben 3 aydır deniyordum veeee bu ay bende kazananlar arasındayım.oğlumun şansına teyzeleri.:dance:
sizlerde bir bakın derim ayda bir kere çekiliş yapılıyor ve her ay 1 kez katılma şansınız var.

Sumifer merhaba canım.İnşallah iyi haberlerle gelirsin.Sitede bakım var sanıyordum ben.Ne saldırısı

inşallah canım.kazen diye site yönetiminden bir yetki ile mesajlaşmıştım o saldırı olduğunu söylemişti.topiklerden birinde de acıçehre ismindeki bir ürün hakkında buradan bazı yorumlar yapılmış ve karşı taraftaki siteden de bizim sitemize saldırı düzenlenmiş diye okumuştum.ama herşeyin yoluna girmesine sevindim.

merhaba kızlar
bugün sabah kalktığımda sütyenimde sarı bir leke gördüm. galiba artık anneliğe hazırlanıyorum ve sütüm oluyor opuyorumnanaktan :ecrin_bebek: çok mutlu oldum :lepi:
bugün doktora gittik minik kızımızı gördük. 666 gram olmuş miniğimiz teyzeleri sırnaşık şey haftasıyla uyumlu ve gayet sağlıklı görünüyor. suyu bol. çok hareketli bi de yüzünü elleriyle kapatmış göstermedi bize yayamasss
ooo çok mutluyum. çok şükür

gözün aydın canım.ne güzel haberler almışsın bugün.naz yapmış anlaşılan kızın sana göstermemiş annesi kendini.
bakalım yarında biz görücez oğluşumu bu akşamdan kıpır kıpır oda heyecanlı heralde yarınki görüşe hazırlanıyor bizim kereta opuyorumnanaktan

maşallah canım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…