• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

canlarım merhaba nasılsınız ben ikinci tetonozu da vurdurdum dun cok sukur hıç agrı hıssetmedım yarında randevum var baska bı doktora gıdecm inş. hersey yolunda olur

hadi gözün aydın canım ben daha yaptırcam 2.ciyi inş. ilki kadar çok ağrı yapmaz
sen drundan mennun değilmisin canım niye başkasına gitcen:uhm: inş. güzel haberlerle dönersin

bu kadar kişi online ama kimseden ses yok günü yorgunluğu çöktü herkese sanırımmm kızlarrrr

uyumuşlardır şekercim valla çalışma konusu beni artık iyice geriyor zaten yeni eleman bugün yarın gelir öğret diyorlar sonrada bana sepet havası şefte gıcık sabah tartıştık uyuz uyuz konuşuyor hiç gelmek istemiyorum :umursamaz:inş. geri almazlarda bende çalışmam tazminatımı ödesinler yeter 2seneden fazla oldu ama şef denen gıcık beni delirtip tazminatımı almama engel olmaya çalışıyor burdaki sekretere kocası bunu hamile halinde niye çalıştırıyor hiç acımıyor mu niye çıkmıyor işten biz çıkaralımda tazminatını verelim diyemi böyle yapıyor diyormuş sanki görende işimi aksatıyorum sanacak tam dengesiz şuursuz ay yine tepem attı :oklava::oklava:

iyi akşamlar annişler ... snm doğum günün kutlu olsun nice yıllara artık bebişinle....

uyumuşlardır şekercim valla çalışma konusu beni artık iyice geriyor zaten yeni eleman bugün yarın gelir öğret diyorlar sonrada bana sepet havası şefte gıcık sabah tartıştık uyuz uyuz konuşuyor hiç gelmek istemiyorum :umursamaz:inş. Geri almazlarda bende çalışmam tazminatımı ödesinler yeter 2seneden fazla oldu ama şef denen gıcık beni delirtip tazminatımı almama engel olmaya çalışıyor burdaki sekretere kocası bunu hamile halinde niye çalıştırıyor hiç acımıyor mu niye çıkmıyor işten biz çıkaralımda tazminatını verelim diyemi böyle yapıyor diyormuş sanki görende işimi aksatıyorum sanacak tam dengesiz şuursuz ay yine tepem attı :oklava::oklava:

canım işverenlerin hepsi böle yaranılmaz hele üstler yokmu şef gibiler amannn sen kendin çıkmadıkça tazminat vermek zorundalar bence sabret al paranı

hadi gözün aydın canım ben daha yaptırcam 2.ciyi inş. ilki kadar çok ağrı yapmaz
sen drundan mennun değilmisin canım niye başkasına gitcen:uhm: inş. güzel haberlerle dönersin

canım gıttgm hastanede normal doğum yokmus bende normal istıyorum o nedenle baska bı hastaneye gıdecm bakalım nolacak cnm

uyumuşlardır şekercim valla çalışma konusu beni artık iyice geriyor zaten yeni eleman bugün yarın gelir öğret diyorlar sonrada bana sepet havası şefte gıcık sabah tartıştık uyuz uyuz konuşuyor hiç gelmek istemiyorum :umursamaz:inş. geri almazlarda bende çalışmam tazminatımı ödesinler yeter 2seneden fazla oldu ama şef denen gıcık beni delirtip tazminatımı almama engel olmaya çalışıyor burdaki sekretere kocası bunu hamile halinde niye çalıştırıyor hiç acımıyor mu niye çıkmıyor işten biz çıkaralımda tazminatını verelim diyemi böyle yapıyor diyormuş sanki görende işimi aksatıyorum sanacak tam dengesiz şuursuz ay yine tepem attı :oklava::oklava:
oooh çıkma kız boşver ödesinler bal gibi.... ıııyy gıcık:oklava:

Aynen öyle tuğbacım yıldırma politikası uyguluyorlar sakın galeyana gelipte istifa etme.. varsa bir sıkıntıları tazminatını versin göndersinler.. ayrıca o sekreterin kocasını leyleklermi getirmiş onun anası ona hamile kalarak doğurmamışmıda uzaylı gibi davranıyomuş bir sorsana.. Böyle insanlardan nefret ediyorum yaa... şuursuz beyinsiz embesiller..:oklava::oklava::oklava:

canım gıttgm hastanede normal doğum yokmus bende normal istıyorum o nedenle baska bı hastaneye gıdecm bakalım nolacak cnm
a

anladım tatlım inş. hakkında hayırlısı olsun normal yapmayı bende çok istiyorum Allah yardımcısı olsun tüm hamişlerin:Saruboceq:

kızlar naber nasilsiniz bebisler nasil ay cok soguk ya usuyom vala odadsan cııkamıyorum

çıkar mıyım anacım sıkıyorsa kendi göndersin paramı almadan şurdan şuraya gitmecem :dilcikar:
bende eve gideyim artık zaten iş beni baydı bugün yarın görüşmek üzere Allaha emanet olun hepinizi ve tatlı bebişleri öpüyoruz oğluşumda öpüyor tabi arkadaşlarınıopuyorumnanaktanŞeniz

cnm bak bende bugün doktora gidecektim kımse sormadı ne oldu diye kırıldım valla
kımse merak etmesede ben mutlugumu paylaşacam dün gittigim hastanede yatış vereceklerdi ben istemedim 2 ay boyunca yapamam die evde oozaman istirahat etmemi sölediler bugün doktorumda suyumun artıgını söledi yanı bu iyi bir gelişme doktor bile gözün ii korkmuş demek dedi aman kızlar suyu ihmal etmeyın gerçekten ben bukadar önemlı oldugunun yenı farkına vardım ama bebgımın kafası hala kanala yerleşmiş vaziyette hayırlısı bakalım :kedi:
canım hadi gözün aydın sevindim adına
iyi akşamlar annişler ... snm doğum günün kutlu olsun nice yıllara artık bebişinle....
kız nerdesin sen bakım
buz buzzzzzzz kafamçokkarıştı

izmir bile soğuk valla

Back