2010 Şubat Anneleri

Valla şekerim şunun şurasında 32.haftaya ne kaldı sabret. Dayanmak zordur öyle gıcıklara klava: ama sabret hakkını al. Tazminatını verip işten çıkarmasalar da çıkarken sakın işi bırakma sonra 4 aylık paranı alamazsın. İşverenler ve devlet nasıl bizden herşeyi alıyor 1 kuruş bırakmıyorsa biz de sonuna kadar hakkımızı alalım valla bak çok gaza geldimklava:klava:

Herkese iyi akşamlar kızlar...
Sinem 2008 doğum günün kutlu olsun...
Esmacım gözün aydın. Darısı şekerin başına...
Tuğbacım sık dişini sabret.

Muhasebeci arkadaşlara bi şey soracağım ben...Doğum izninde sigorta ödeniyo mu?

cicilibicili bugun doktora gıdıcegını bılmıyodum tatlım
cok sevındım suyunun arttıgına canım ya cok guzel bı haber az daha dayansın soyle yaramazına hemen gelmesın sen yınede bol bol dınlen...

Zeynep naber canım.Ne zamandır görüşemiyoruz...Nasılsın.Bebiş nasıl...
Fatoş tansiyon nasıl bugün..
Cicili canım atlamışım kusura bakma...Gözün aydın inşallah hep iyi haberler duyarız.

Zeynep naber canım.Ne zamandır görüşemiyoruz...Nasılsın.Bebiş nasıl...
Fatoş tansiyon nasıl bugün..
Cicili canım atlamışım kusura bakma...Gözün aydın inşallah hep iyi haberler duyarız.

canım cıkmadan yazıyım dedım ıyıyım cok sukur bebısımde ıyı bı problemımız yok hafıf bel agrımızdan baska
yemekten sonra kacıp gelmeye calısıcam kocıs bırakırsa cokacimcoook

havacım iki gündür yüksekti şükür bu gün 13 /8,5 çıktı diğerlerine nazaran ii sen nasılsın

bende iyim cnm saol soguk cok vala donuyorum bebiste iyi yata girip dizi izliyodum oda tekmeleyıp duruyo yalnızımya sıkılmım diye opuyorumnanaktan bebisler buyuyo kıs geliyo allahtan subat marta sonra havalar az isinmaya basliyo yoksa bebislerimiz usur miniciklerde kıyamam vala

Meleksen haklısın canım ben de yazılı okuyorum çok sıkıldım. Ha bire tekmeleyip duruyo. Yeter anne diyo galiba... Biz kaloriferi yakmaya başladık valla. Evde de üşütürsem çok kötü olur. Okulda zaten bulaşma riski fazla. Bi de domuz gribiyle uğraşıyoz. Camlar kapılar açık ders işliyorum valla. Allah yardımcımız olsun...
Bilgencim hoş geldin nasılsın. Damadım nasıl

canım benım gercekten işin zor tatlım ya dıkkatlı ol canım damadım ıı keyfı olursa bı ıkı tekmelıyo onun cok hareketlı degıl yanı gelınım nasıl bakım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…