uyumuşlardır şekercim valla çalışma konusu beni artık iyice geriyor zaten yeni eleman bugün yarın gelir öğret diyorlar sonrada bana sepet havası şefte gıcık sabah tartıştık uyuz uyuz konuşuyor hiç gelmek istemiyorum :umursamaz:inş. geri almazlarda bende çalışmam tazminatımı ödesinler yeter 2seneden fazla oldu ama şef denen gıcık beni delirtip tazminatımı almama engel olmaya çalışıyor burdaki sekretere kocası bunu hamile halinde niye çalıştırıyor hiç acımıyor mu niye çıkmıyor işten biz çıkaralımda tazminatını verelim diyemi böyle yapıyor diyormuş sanki görende işimi aksatıyorum sanacak tam dengesiz şuursuz ay yine tepem attıklava: klava:
Zeynep naber canım.Ne zamandır görüşemiyoruz...Nasılsın.Bebiş nasıl...
Fatoş tansiyon nasıl bugün..
Cicili canım atlamışım kusura bakma...Gözün aydın inşallah hep iyi haberler duyarız.
Meleksen haklısın canım ben de yazılı okuyorum çok sıkıldım. Ha bire tekmeleyip duruyo. Yeter anne diyo galiba... Biz kaloriferi yakmaya başladık valla. Evde de üşütürsem çok kötü olur. Okulda zaten bulaşma riski fazla. Bi de domuz gribiyle uğraşıyoz. Camlar kapılar açık ders işliyorum valla. Allah yardımcımız olsun...
Bilgencim hoş geldin nasılsın. Damadım nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?