kızlar ARAS ismi hakındaki fikirlerinizi alalım oğluşumla
Kızlar op kadar İsİm buldum benİm kırık adam hİÇ bİrİnİ beĞenmedİ tuturmu aras koyacam gÜzel ama hem Çok yok gİbİ benİmde hoŞuma gİttİ aslında
Kızlar op kadar İsİm buldum benİm kırık adam hİÇ bİrİnİ beĞenmedİ tuturmu aras koyacam gÜzel ama hem Çok yok gİbİ benİmde hoŞuma gİttİ aslında
bence de çok hoş bir isim. Ben beğendim.
Ya ben bulamıyorum. Adana bu anlamda kısır bir yer galiba.
Burcu serap tuĞba saolun canlarım beĞendİĞİnİze sevİndİm
dİĞer teyzoŞlar uyuyomuuuuuuu İsmİm gÜzelmİ koysun mu annem babam arasssssssssssı
sağol bülbülüm ya bu erkek ismi bulmak kız ismi bulmaktan daha zor
Günaydınlar herkeseee... Adana'da güneş çıktı. hepinize selamı var. kaydirigubbakcemile3
günaydın canım opuyorumnanaktanbizim burdada çıktı ama inanılmaz bir soğuk buralarda bu güneşe afedersiniz eşek donduran güneşi denir ısıtmıyor inanınki:kedi:
kız geliyosa sölesene erkek isimleriniYa Fatoş bana da tam tersi gibi geliyor. Ben de kız bebek ismi koyacağım ya aklıma bir sürü erkek ismi geliyor beğeniyorum böyle etraftan da duyunca ama kız ismi yok.
fatoscum aras benim de begendigim isimlerden esim inat etti ben de gecen aslında olur fln dedim ama yok yani..
poyraz istiyor. esimin adı da tayfun. illaki poyraz diyor. Sizce poyraz nasıl kızlar?
fatoscum aras benim de begendigim isimlerden esim inat etti ben de gecen aslında olur fln dedim ama yok yani..
poyraz istiyor. esimin adı da tayfun. illaki poyraz diyor. Sizce poyraz nasıl kızlar?
Poyraz 'da güzel Sinem beğenmedin mi sen.Bu eşlerde bi alem benimkininde 2 adınıda eşim koydu herşeyi yapan biz isimlere gelince illa ben koyucam bize söz söyleten yok.
Günaydınlar herkeseee... Adana'da güneş çıktı. hepinize selamı var. kaydirigubbakcemile3
canım sen de, ne yaptın? Zaten herkes Adana'yı yanlış biliyor: bi de sen hamile için eşofman, kaban yok deme yani :)
Atatürk caddesinde pandora sokağı var: orada serdar havlucularda iistediğin modelde hamileler için eşofman tk bulabilirsin. çarşıda sadece hamilelere özzel dükkanlar var. oralarda da kaban vardır mutlaka. bilemiyorum yaniii.... CADIARZU
günaydın canım opuyorumnanaktanbizim burdada çıktı ama inanılmaz bir soğuk buralarda bu güneşe afedersiniz eşek donduran güneşi denir ısıtmıyor inanınki:kedi:
valla ben de şu an evde olduğum için güneşin ısıtıp ısıtmadığını bilmiyorum. birazdan çıkıcam dışarı: o zaman anlayacağız. kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?