2010 Şubat Anneleri

Kızlar op kadar ısım buldum benım kırık adam hıÇ bırını beĞenmedı tuturmu aras koyacam gÜzel ama hem Çok yok gıbı benımde hoŞuma gıttı aslında

Kızlar op kadar İsİm buldum benİm kırık adam hİÇ bİrİnİ beĞenmedİ tuturmu aras koyacam gÜzel ama hem Çok yok gİbİ benİmde hoŞuma gİttİ aslında

bencede güzel canım çokta fazla konulan bir isim değil farklı olsun iyi olur yerimseniben

Burcu serap tuĞba saolun canlarım beĞendıĞınıze sevındım
dıĞer teyzoŞlar uyuyomuuuuuuu ısmım gÜzelmı koysun mu annem babam arasssssssssssı

bu arada günaydın diyememediğim tüm annişlere ve bebişlere kocaman GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINopuyorumnanaktanŞeniz

Kızlar op kadar İsİm buldum benİm kırık adam hİÇ bİrİnİ beĞenmedİ tuturmu aras koyacam gÜzel ama hem Çok yok gİbİ benİmde hoŞuma gİttİ aslında

Valla Fatoşçum çok zor işimiz biz de babamıza bir şey beğendiremiyoruz. Bıraktım ben de sen bul bana beğendir dedim. Çok fazla olan isimleri istemiyorum ben de. Aras çok hoş bence.

Günaydınlar herkeseee... Adana'da güneş çıktı. hepinize selamı var. kaydirigubbakcemile3

Ya ben bulamıyorum. Adana bu anlamda kısır bir yer galiba.

canım sen de, ne yaptın? Zaten herkes Adana'yı yanlış biliyor: bi de sen hamile için eşofman, kaban yok deme yani :)

Atatürk caddesinde pandora sokağı var: orada serdar havlucularda iistediğin modelde hamileler için eşofman tk bulabilirsin. çarşıda sadece hamilelere özzel dükkanlar var. oralarda da kaban vardır mutlaka. bilemiyorum yaniii.... CADIARZU

Burcu serap tuĞba saolun canlarım beĞendİĞİnİze sevİndİm
dİĞer teyzoŞlar uyuyomuuuuuuu İsmİm gÜzelmİ koysun mu annem babam arasssssssssssı

süper bi isim aras. :lepi: geçenlerde bi arkadaşımla konuşmuştuk: onun da hayaliymiş bi oğlu olursa adını aras koymak. ne ilginçtir ki: aras her isimle de uyumlu. yani 2 isim koymak istersen de diğer isimlerin yanına çok yakışıyor.

saol hülyacım evet uyar ama bizim soy adımız çok uzun zaten ikinci isme gerek yok tatlım

sağol bülbülüm ya bu erkek ismi bulmak kız ismi bulmaktan daha zor

Ya Fatoş bana da tam tersi gibi geliyor. Ben de kız bebek ismi koyacağım ya aklıma bir sürü erkek ismi geliyor beğeniyorum böyle etraftan da duyunca ama kız ismi yok.

fatoscum aras benim de begendigim isimlerden esim inat etti ben de gecen aslında olur fln dedim ama yok yani..

poyraz istiyor. esimin adı da tayfun. illaki poyraz diyor. Sizce poyraz nasıl kızlar?

Ya Fatoş bana da tam tersi gibi geliyor. Ben de kız bebek ismi koyacağım ya aklıma bir sürü erkek ismi geliyor beğeniyorum böyle etraftan da duyunca ama kız ismi yok.
kız geliyosa sölesene erkek isimlerini
fatoscum aras benim de begendigim isimlerden esim inat etti ben de gecen aslında olur fln dedim ama yok yani..

poyraz istiyor. esimin adı da tayfun. illaki poyraz diyor. Sizce poyraz nasıl kızlar?

anladım canım poyraz da güzel isim bence ama canım ben neye yook dedğini amnlamadım

aras mı olur demiştin eşine ne güzel adaş olurlar kız

Poyraz 'da güzel Sinem beğenmedin mi sen.Bu eşlerde bi alem benimkininde 2 adınıda eşim koydu herşeyi yapan biz isimlere gelince illa ben koyucam bize söz söyleten yok.

Poyraz 'da güzel Sinem beğenmedin mi sen.Bu eşlerde bi alem benimkininde 2 adınıda eşim koydu herşeyi yapan biz isimlere gelince illa ben koyucam bize söz söyleten yok.

sorma canım ya başta kız olursa ben erkek olursa o koyacaktı sonra olmaz beraber koyalım dedi bi sürü isim buldum beğenmiyo ben rüzgarı çok istedim olmaz diyo rüzgar rüzfgarın ismiymiş ozaman diyo bilgisayar koyalım alem adam ya:roflol::roflol:

Ya öyle deme Hulen ben niye bulamıyorum. Sen bu pandora sokağını daha önce de söylemiştin sanki bebek kıyafetleriyle ilgili. Barajyolunda Beril Hamile vardı hiç bişey bulamadım ben. Pandora sokağına bi bakayım bakayım ben eşimle. Çarşıda sadece hamilelere özel dükkan gözüme hiç çarpmadı.:1no2:
Herkes Adana'yı yanlış biliyora gelince evet haklısın ama bu anlamda değil. Daha kıro,daha kırsal Anadolu şehri sanıyor insanlar. Yoksa tekstil anlamında İstanbul ve Bursa'nın eline su dökemez sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…