ıyı aksamlar kızlar keyıfler yerınde sınemaya gıdenler alısverıse gıdenler oooo maşallah bakalım bende ışten geldım mutfaga gırdım yemeklerımı yaptım kocişimi bekliyorum çınarımlasositososito
ozlem cnm simdiden afiyet olsun size biz yedik ise giti benim esim teyzesi yeni cicilerimize bi bak bakalim beyenicen mi mevlut takimi aldim kızlarda sapkali ama patigi yok ona guzel patik bakmam lazim
iyi akşamlar canım şimdiden afiyet olsuncokacimcoook bende kocişi bekliyorum gelince sinemaya gitcezhihoyyyt ay bugün işlerden gına geldi dünde çok soğuktu evden dışarı adım atamadık bahanesiyle soba kurduk iyi oldu valla işime geldi bu kışta soba yakmam aramızda kalsın hiç anlamam evlenene kadar soba yüzü görmedim nasıl yakıldığını bilmem zaten kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol canım yaa
sağol canım çok şükür girdim ayrıntılıya 28 inde girdim şevkete kontrole gitmiştim usgye gönderdi anam bi baktım ayrıntılı çektiler ama 5 10 dk sürdü gerekli olan şeylrine bakıldı iyi dedi doktor maşallah
senindemi uyuşuyo benim artık şişlikler kalmadı nasıl şişerdi uyuşunca şimdi çok şükür yok doktorum nörolojiye sevketti ama aşı için sağlık ocağına gidince aile hekimi sağolsun kan testi yapmak için iki tüp kan aldı yarın anlıcaz bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?